Elmaradhatatlan old boys-meccs a Dohan emléktornán
Utoljára módositva: 2016-03-29 18:24:45

Két ország, továbbá hat megye csapata vesz részt április 8-án és 9-én a Mircea Dohan Emléktorna kézilabda-megmérettetésen, amelynek egykori világbajnok játékosok a díszmeghívottai.

Ötödik alkalommal rendezik meg április 8-án és 9-én Nagykárolyban a Mircea Dohan Emléktornát — értesítette lapunkat az egykori kiváló kézilabdázó fia, ifjabb Mircea Dohan. A nagykárolyi Kalazanci Szent József Római Katolikus Teológiai Líceum testnevelő tanára lapunknak elmondta, hogy a Román Kézilabda-szövetség égisze alatt női és férfi tornát is rendeznek párhuzamosan. Ificsapatokat hívtak meg a megmérettetésre, aki április 8-án játsszák majd a csoportmeccseket. Négy helyszínt jelöltek meg a tornára: a nagykárolyi Iuliu Maniu Technikai Líceum sportterme, a Nagykárolyi Elméleti Líceum sportterme, a kaplonyi és a mezőfényi sporttermek. A szombati helyosztókat és a finálékat is a Iuliu Maniu sporttermében rendezik, ahol egy old boys–mérkőzést is rendeznek a 70-es 80-as évek nagykárolyi (Victoria) és nagybányai (Minaur) csapatai között. A tornán tiszteletüket teszik a világbajnok kézilabdázók, Mircea Gațu és Birtalan István is.

Ifjabb Mircea Dohan ezúton szeretne köszönetet mondani a támogatóknak, többek között a Nagykárolyi Polgármesteri Hivatal és a helyi tanács segítségének.

Meghívott csapatok

Lányok, junior III korosztály

Nagybányai CSȘ 2, Zilahi CSȘ, Debreceni VSC, Tasnádi Unirea, Piskolti Speranța, Érmihályfalvi Unirea, Hajdúnánási Sport Klub, Avasfelsőfalui CS Olimpus, Nagykárolyi Elméleti Líceum SK.

Fiúk, junior II korosztály

Segesvári Marian Cozma Országos Kiválósági Központ, Nagybányai CSȘ 2, Nagykárolyi Elméleti Líceum SK, Debreceni Egyetemi Atlétikai Club, Naszódi CS Cătanele Negre, nagykárolyi Iuliu Maniu Technikai Líceum, Szatmárnémeti ADEP SK, Hajdúnánási Robzol 2000 KSE.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2020. február 28.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 50 dkg liszt, 10 dkg vaj, 2 db tojás, 2 dl tej, 2,5 dkg friss élesztő, 10 dkg ...