Előrelépés történt a Dinamo-pálya ügyében
Utoljára módositva: 2018-09-12 15:51:18

Aláírta a Román Labdarúgó-szövetség (FRF) is a szatmárnémeti városi tanáccsal való együttműködési szerződést, így egyenesbe jut a 24 Ianuarie utcai Dinamo-pályához tervezett sportkomplexum korszerűsítésének az ügye — tájékoztatta lapunkat Kereskényi Gábor, szatmárnémeti polgármester.

A város azt reméli, hogy a szövetséggel együttműködve könnyebben lehet majd fedezni a beruházás költségeit, és szakmai segítséggel sokkal inkább a sportolók szája íze szerint lehet majd az építkezéseket megoldani. A létesítménnyel az a terv – részletezte Kereskényi –, hogy korszerűsítik a már meglévő füves pályát, továbbá modern kosárlabda-pályát is kialakítanak az udvarban, de a futópályát is megtartják.

Kereskényi hozzátette: készül az átépítés és bővítés tervdokumentációja, az e havi tanácsülésen tervezet formájában a városi tanácsosok elé fog kerülni az tervezet.

Răzvan Burleanu, a FRF elnöke május elején járt Szatmárnémetibe, ahol találkozott Kereskényivel és Dorel Zimannal, a Sportlíceum igazgatójával. Együtt látogatták meg a Dinamo-pályát, ahol a szatmári vendéglátók részletesen beszámoltak a FRF-vezérnek a korszerűsítési tervekről.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Melyik a kedvenc őszi italod?
Forró, citromos tea
Jó meleg kakaó
Isteni forrócsoki
Fűszeres forralt bor
Egyik sem
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. szeptember 24.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 2-3 db padlizsán, 2 fej lila hagyma, 2 db paradicsom, 1 dl olívaolaj, 4 gerezd fokhagyma, só, bors, ...