Előrelépés történt a Dinamo-pálya ügyében
Utoljára módositva: 2018-09-12 15:51:18

Aláírta a Román Labdarúgó-szövetség (FRF) is a szatmárnémeti városi tanáccsal való együttműködési szerződést, így egyenesbe jut a 24 Ianuarie utcai Dinamo-pályához tervezett sportkomplexum korszerűsítésének az ügye — tájékoztatta lapunkat Kereskényi Gábor, szatmárnémeti polgármester.

A város azt reméli, hogy a szövetséggel együttműködve könnyebben lehet majd fedezni a beruházás költségeit, és szakmai segítséggel sokkal inkább a sportolók szája íze szerint lehet majd az építkezéseket megoldani. A létesítménnyel az a terv – részletezte Kereskényi –, hogy korszerűsítik a már meglévő füves pályát, továbbá modern kosárlabda-pályát is kialakítanak az udvarban, de a futópályát is megtartják.

Kereskényi hozzátette: készül az átépítés és bővítés tervdokumentációja, az e havi tanácsülésen tervezet formájában a városi tanácsosok elé fog kerülni az tervezet.

Răzvan Burleanu, a FRF elnöke május elején járt Szatmárnémetibe, ahol találkozott Kereskényivel és Dorel Zimannal, a Sportlíceum igazgatójával. Együtt látogatták meg a Dinamo-pályát, ahol a szatmári vendéglátók részletesen beszámoltak a FRF-vezérnek a korszerűsítési tervekről.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Kókusz Kokó, a kis sárkány - Irány a dzsungel
Ma, 13:00
Készüljetek fel a valaha volt legtüzesebb vakációra! Kókusz Kokó családjával és legjobb barátjával, Oszkárral indul életük legnagyobb kalandjára, egyenesen a dzsungel mélyére. A nyaralás nem indul jól. A kis tűzokádó sárkány bár számos történetet halott már nagypapájától a goromba vízi sárkányokról, eddig eggyel sem találkozott, most azonban útjukat állja néhány jól megtermett példány, így hajójuknak új útvonalat kell keresni. Az ismeretlen vizeken váratlanul léket kapnak, amiért a gyanú szerint
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Dermesztő hajsza
Ma, 21:00
A fagyos coloradói síközpontban hókotró-sofőrként dolgozó Nels (Liam Neeson) nyugodt élete fenekestül felfordul, mikor fiát, a helyi, nagyhatalmú drogbáró meggyilkolja. Az Év Polgára cím birtokosa még sosem tért le a helyes útról, egészen mostanáig: a feldühödött apa kezébe veszi az irányítást, extrém előítéletekkel és nehézfegyverekkel felvértezve bosszúhadjáratba kezd. A gyilkos tempójú Nelst egyetlen cél élteti, egytől egyig ki akarja iktatni a kartell embereit… és az egykor feddhetetlen hómu
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Milyen filmeket nézel szívesen a moziban?
Vígjáték
Horror
Sci-fi
Romantikus
Nem járok moziba
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. február 24.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 3 dkg élesztő, 3 dl tej, 1 tk. cukor, 50 dkg liszt (+ a szóráshoz), 2 tojás sárgája, ...