Előzetesben maradnak az elkövetők
Utoljára módositva: 2015-09-03 09:40:13

A Szatmárnémeti Bíróság tegnap elutasította Sárközi Ferenc kérelmét — a fiatalember beismerő vallomását követően kérte, hogy 30 napos előzetes letartóztatásból helyezzék jogi ellenőrzés alá, azaz szabadlábra.

Nem helyezik szabadlábra az erőszakolót

Mint arról már beszámoltunk, Sárközi négy másik fiatallal közösen augusztus 11-ről 12-re virradó éjszaka szórakozás ürügyén elcsalt magával egy 14 éves szatmárnémeti lányt, akit autóval a Vámfalu melletti Büdössárra vittek. Ott szexuális aktusra akarták kényszeríteni, azzal fenyegetve: ha nem engedelmeskedik, elveszik ruháit, mobiltelefonját és meztelenül otthagyják az erdőben. A fenyegetés hatására a kiskorú áldozat a vádlottak közül három személlyel — Cseh Mihăiţă Sebastian, Fanea Petrişor és Sárközi Ferenc — orális szexuális kapcsolatot létesített, majd autóval visszahozták Szatmárnémetibe és az egyik taxiállomásnál kitették. Csehet, Faneat és Sárközit augusztus 13-ról 14-re virradó éjszaka, illetve augusztus 15-én fogták el és helyezték 30 napos előzetes letartóztatásba, az erőszakban részt nem vevő, de tettestársként asszisztáló másik két fiatalt pedig jogi ellenőrzés alá vonták.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Te megvetted-e már a 2019/2020-as évadra szóló színházbérletet?
Igen, az osztállyal együtt csoportos bérletet váltunk évről évre.
Bérletet nem vásárolok, mert kiszámíthatatlan a programom, de rendszeresen eljárok az előadásokra.
Nem az én műfajom a színház, sosem vennék bérletet.
Néhány év nem váltok bérletet, hol pénz, hol időhiány miatt.
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. szeptember 23.)


    KONYHA
    Hozzávalók 4–6 pohárhoz: 50 dkg sárgabarack, 25 dkg zabkeksz, 2 dl habtejszín, porcukor, 2 csomag vaníliás cukor, őrölt fahéj. ...