Elrontották Rilti Zoli ünnepét
Utoljára módositva: 2019-07-31 13:07:56

Második felkészülési mérkőzését is elvesztette a VSK labdarúgócsapata, viszont Ritli Zoltán edző nyugalomra int, hiszen legénysége még nem kezdte meg a taktikai, technikai felkészülést.

Nem sikerült jó eredménnyel, vagy legalább egy jó játékkal megajándékozni az edzőt a Szatmárnémeti VSK legénységének, a labdarúgócsapat ugyanis fájó 9–0-s vereséget szenvedett szerdán Nagybányán a jövőbeli Liga 3-as csoporttárs, a Minaur elleni felkészülési találkozón.

A két együttes a múlt hétvégén Szatmárnémetiben mérkőzött, akkor a mármarosiak 2–1-re győztek. Abból a csapatból a kapus Curileac hiányzott, Vădan és Bogdan Nyilván pedig sérülés miatt a VSK második felkészülési mérkőzését is kihagyni kényszerült.

A születésnapját szerdán ünneplő Ritli Zoltán edző (neki ezúton is kívánunk sok boldogságot) az első félidőben többnyire alapjátékosait játszatta, a második félidőben pedig többnyire az ifik teljesítményét szerette volna látni. Sajnos sok látni való nem volt, hiszen Dorin Toma edző csapata az első félidőben hármat, a másodikban pedig hatot vágott Oșan kapujába.

„Tény, hogy gyengén játszottunk, majdnem minden gólt egyéni hibákból kaptuk. Ezen a meccsen viszont nem az eredmény érdekelt, hanem akartam látni, hol állnak a játékkal a srácok, főleg a fiatalok teljesítményére voltam kíváncsi. Sajnos ebből keveset, vagy semmit sem mutattak meg” — mondta Rilti, aki hozzátette, hogy csapatával még nem kezdték meg a taktikai és technikai edzéseket, még a fizikai alapozáson van a hangsúly. „Ez egy felkészülési meccs volt, nem kell tragédiaként felfogni. Megkezdjük a labdás edzéseket is, akkor másként fog festeni a játék is — nyugatot a szakvezető, aki azt is elmondta, hogy megállapodást kötöttek a Sportlíceummal, hogy onnan minél több fiatalt hozzanak majd fel a VSK felnőttcsapatába. „Cél, hogy minél több fiatal kapjon lehetőséget, hogy felnőtt divíziós meccsen játsszon, és a gárda és a középmezőnyben zárjon a Liga 3-ban” — nyilatkozta.

A bajnokság egyébként augusztus 24-én kezdődik, addig a VSK több felkészüli meccset fog játszani. Szombaton 10.30 órától idehaza a Zilahi SCM-t fogadja, jövő kedden a LPS ifijeivel mérkőznek, jövő szombaton pedig a szilágysági Liga 3-as alakulat lesz a vendéglátó egy találkozóra. Addigra várhatóan a Liga 3-as csoportok összetétele is ismert lesz, ugyanis értesüléseink szerint a román szövetség augusztus 5–10. között véglegesíti majd az öt szériát.

Felkészülési mérkőzésen

Nagybányai Minaur – Szatmárnémeti VSK 9–0 (3–0).

VSK, 1. félidő: Oșan – Doroș, R. Ritli, Șimon, Svarczkopf, Tincău, Vincze L., Faur, Cădar, R. Nyilvan, Chitaș.

VSK, 2. félidő: Oșan – Bordac, Doroș, Negrean, Șimon, Vincze D., Jakab, Ziman, Zima, Chitaș, Tincău.

Pesek Attila

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2020. január 23.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 csokor újhagyma, 6 ek. olívaolaj, 1–2 szelet szikkadt kenyér, 50 dkg csirkemellfilé (darálva), 1 db tojás, só, ...