Elrontották Rilti Zoli ünnepét
Utoljára módositva: 2019-07-31 13:07:56

Második felkészülési mérkőzését is elvesztette a VSK labdarúgócsapata, viszont Ritli Zoltán edző nyugalomra int, hiszen legénysége még nem kezdte meg a taktikai, technikai felkészülést.

Nem sikerült jó eredménnyel, vagy legalább egy jó játékkal megajándékozni az edzőt a Szatmárnémeti VSK legénységének, a labdarúgócsapat ugyanis fájó 9–0-s vereséget szenvedett szerdán Nagybányán a jövőbeli Liga 3-as csoporttárs, a Minaur elleni felkészülési találkozón.

A két együttes a múlt hétvégén Szatmárnémetiben mérkőzött, akkor a mármarosiak 2–1-re győztek. Abból a csapatból a kapus Curileac hiányzott, Vădan és Bogdan Nyilván pedig sérülés miatt a VSK második felkészülési mérkőzését is kihagyni kényszerült.

A születésnapját szerdán ünneplő Ritli Zoltán edző (neki ezúton is kívánunk sok boldogságot) az első félidőben többnyire alapjátékosait játszatta, a második félidőben pedig többnyire az ifik teljesítményét szerette volna látni. Sajnos sok látni való nem volt, hiszen Dorin Toma edző csapata az első félidőben hármat, a másodikban pedig hatot vágott Oșan kapujába.

„Tény, hogy gyengén játszottunk, majdnem minden gólt egyéni hibákból kaptuk. Ezen a meccsen viszont nem az eredmény érdekelt, hanem akartam látni, hol állnak a játékkal a srácok, főleg a fiatalok teljesítményére voltam kíváncsi. Sajnos ebből keveset, vagy semmit sem mutattak meg” — mondta Rilti, aki hozzátette, hogy csapatával még nem kezdték meg a taktikai és technikai edzéseket, még a fizikai alapozáson van a hangsúly. „Ez egy felkészülési meccs volt, nem kell tragédiaként felfogni. Megkezdjük a labdás edzéseket is, akkor másként fog festeni a játék is — nyugatot a szakvezető, aki azt is elmondta, hogy megállapodást kötöttek a Sportlíceummal, hogy onnan minél több fiatalt hozzanak majd fel a VSK felnőttcsapatába. „Cél, hogy minél több fiatal kapjon lehetőséget, hogy felnőtt divíziós meccsen játsszon, és a gárda és a középmezőnyben zárjon a Liga 3-ban” — nyilatkozta.

A bajnokság egyébként augusztus 24-én kezdődik, addig a VSK több felkészüli meccset fog játszani. Szombaton 10.30 órától idehaza a Zilahi SCM-t fogadja, jövő kedden a LPS ifijeivel mérkőznek, jövő szombaton pedig a szilágysági Liga 3-as alakulat lesz a vendéglátó egy találkozóra. Addigra várhatóan a Liga 3-as csoportok összetétele is ismert lesz, ugyanis értesüléseink szerint a román szövetség augusztus 5–10. között véglegesíti majd az öt szériát.

Felkészülési mérkőzésen

Nagybányai Minaur – Szatmárnémeti VSK 9–0 (3–0).

VSK, 1. félidő: Oșan – Doroș, R. Ritli, Șimon, Svarczkopf, Tincău, Vincze L., Faur, Cădar, R. Nyilvan, Chitaș.

VSK, 2. félidő: Oșan – Bordac, Doroș, Negrean, Șimon, Vincze D., Jakab, Ziman, Zima, Chitaș, Tincău.

Pesek Attila

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Downton Abbey
Ma, 20:30
Ősszel a világszerte méltán híres és kedvelt DOWNTON ABBEY sorozat világában játszódó nagyszabású mozifilm kerül a közönség elé. A Crawley család és a szolgálatukban álló elszánt személyzet a Downton birtok fennállásának legfontosabb pillanatára készülődik. Az angol király és királyné látogatásának hírére felbolydul az egész ház, botrányok, románcok, intrikák kezdenek kibontakozni, és az események olyan fordulatot vesznek, hogy hirtelen egész Downton jövője forog kockán… A filmet a sorozat alkot
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Figyelemmel követed-e az országban zajló politikai eseményeket?
Természetesen, a csapból is ez folyik
Persze, követem és egyetértek a tüntetőkkel
Dragnea és a Dăncilă-kormány mondjon le!
Nem érdekel egyáltalán a politika
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. szeptember 18.)


    KONYHA
    Hozzávalók 4–6 pohárhoz: 50 dkg sárgabarack, 25 dkg zabkeksz, 2 dl habtejszín, porcukor, 2 csomag vaníliás cukor, őrölt fahéj. ...