Elsikkasztotta a rá bízott gyerekek pénzét
Utoljára módositva: 2013-12-13 10:28:41

Sikkasztással és hűtlen pénzkezeléssel vádolnak a tasnádi rendőrök egy 42 éves férfit. A 42 éves C. Dan egy Tasnádon található családitípusú nevelőotthon adminisztrátora volt, és majdnem két évig vette fel a gondozásában levő gyerekek pénzét, melyet a Szatmár Megyei Gyermekvédelmi Igazgatóság gyerekpénz címen folyósított. A gyanúsított bíróság által felhatalmazott jogi képviselője volt a gyerekeknek, így felvehette a 8 évnél fiatalabbak gyerekpénzét. A gyanúsított azonban egyáltalán nem viselkedett apaként, mivel személyes célra használta fel a több mint 15 000 lejt, mely a gyerekeket illette volna meg. Azt követően, hogy megkapták a családi ház fűtésére szükséges faanyagot, az adminisztrátor I. Cornel bűntársával együtt abból 7,8 köbmétert eladott, így újabb 2000 lejes bevételre téve szert. C. Dan a rendőrség fogdájában van. A nyomozók indítványozták a gyanúsított előzetes letartóztatásba helyezését.

Az ügy kapcsán a Szatmár Megyei Gyermekvédelmi Igazgatóság közleményt adott ki, melyben az áll, hogy a rendőrség tájékoztatását követően Covaci Dan Vladimir, a Mihalela családtípusú nevelőotthon adminisztrátorának munkaszerződését a bűnvádi eljárás idejére felfüggesztették.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Épouse-moi mon pote
Ma, 21:00
Yassine, a fiatal marokkói diák Párizsban tanul építészetet. Egy szerencsétlen eseményt követően Yassine elmulasztja az egyik vizsgáját, így elveszíti vízumát. Hogy gyorsan megoldást találjon a kialakult problémára összeházasodik legjobb barátjával. A gond csak az, hogy a nyakukra mászik egy ellenőr, aki a házasság valódiságát hivatott kivizsgálni.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Te megvetted-e már a karácsonyi ajándékokat?
Igen, mindig jó előre készülök, hogy semmit se felejtsek el
Még folyamatban van az ajándékok beszerzése
Nem vásárolok, saját kezűleg készítem el azokat
Dehogy, majd utolsó percben kapkodok, mint általában
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. december 13.
Régen érezte magát ilyen elégedettnek. Jól sikerült a hete, rengeteget dolgozott és könnyedén, hatékonyan tudott együttműködni másokkal.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. december 13.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 db sütőtök, 2–3 db cékla, olívaolaj, só, bors, 1 nagy marék dió, frissen reszelt szerecsendió, 4 szelet ...