Emléklapok és aranydiplomák
Utoljára módositva: 2019-06-26 10:00:52

Kedden 10 órai kezdettel az Északi Színház nézőterén tartott társulati gyűléssel ért véget a Harag György Társulat ünnepi évada.

Bessenyei Gedő István társulatigazgató röviden kiértékelte a lezáruló évadot, megköszönve a művészeknek és a háttérszemélyzetnek az egész évados munkát, majd beszélt a következő évadra vonatkozó tervekről és az esetleges kihívásokról is.

A társulati gyűlésen a hagyományoknak megfelelően az igazgató átnyújtotta a kerek évfordulós tagoknak az emléklapokat: Czintos József örökös tag ötven évvel ezelőtt, Szugyiczky István örökös tag pedig negyvenöt éve szerződött Szatmárnémeti magyar társulatához, míg Nagy Tamás tizenöt éve a Brighella Bábtagozat tagja.

Ugyancsak az év végi gyűlés keretében adta át Bessenyei Gedő István a Marosvásárhelyi Művészeti Egyetem által küldött aranydiplomákat Czintos Józsefnek és Tóth-Páll Miklósnak, aki szintén örökös tagja a Harag György Társulatnak.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. október 23.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 60 dkg sertéstarja, só, frissen őrölt bors, 3 ek. napraforgóolaj, 8 dkg füstölt szalonna, 2 fej vöröshagyma, 1 ...