Eperfesztivál lesz a hét végén Halmiban!
Utoljára módositva: 2019-05-17 11:16:23

 Az illatos-zamatos gyümölcs mustrája (és kóstolgatása) mellett gazdag programkínálat, a Rollscream és Homonyik Sándor is várja a látogatókat május 18–19–én az eperfőváros- Halmiban, az Eperfesztiválon.

A rendezvény szombaton 13 órakor fúvószenekaros mazsorett-felvonulással kezdődik, majd a helyi és megyei elöljárók hivatalosan megnyitják az Eperfesztivált s rögtön kezdődik is a helyi epertermelők versenye, amelynek díjazására szombat kora délután, 14,30 körül kerül sor, közben pedig rézfúvós koncert szórakoztatja a jelenlévőket. A fesztivál első napján, azaz szombaton 19 órától kezdődik Anamaria Ardelean román népzenei koncertje, amit 20 órától Horea Someşan mulatós-könnyűzenei előadása, 21 órától pedig igazi bulizás, a Rollscream rock&roll koncertje követ.
Vasárnap 10 órakor kezdődik a bográcsos főző verseny, s az ízletes falatok díjazása 14.45–kor — a fakanálforgatás startjával egy időben, azaz 10 órakor fújja meg sípját az Öregfiúk futballmérkőzését indító bíró is a műfüves focipályán. A színpadon 16 órától kezdődik az élet, előbb Ramona Mureşan, majd 17 órától az Egri Csodaszarvas néptáncos – népdalos előadásával, 19 órakor az izgalom vibrás majd a levegőben, ugyanis ekkor kerül sor a tombolahúzásra, 20 órától pedig indul a buli: előbb Anda Adam lép a mikrofon elé, majd a magyarországi beat-generáció nagy sikerű énekes-gitárosának, Homonyik Sándornak bő másfél órás koncertjével zárul az idei Eperfesztivál — melynek végére szikrázó tűzijáték tesz pontot.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Herkules legendája
Ma, 21:35
Herkules végzete születésekor elrendeltetett: Zeusz megjósolta, ő lesz az, aki legnagyobb harcosként a zsarnoki uralmat megdöntve elhozza a békét.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. augusztus 20.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 2 ek. vaj, 1 fej vöröshagyma, 10 dkg liszt, 3 bögre tej, 15 dkg bacon, 25 dkg cheddar ...