Eperfesztivál lesz a hét végén Halmiban!
Utoljára módositva: 2019-05-17 11:16:23

 Az illatos-zamatos gyümölcs mustrája (és kóstolgatása) mellett gazdag programkínálat, a Rollscream és Homonyik Sándor is várja a látogatókat május 18–19–én az eperfőváros- Halmiban, az Eperfesztiválon.

A rendezvény szombaton 13 órakor fúvószenekaros mazsorett-felvonulással kezdődik, majd a helyi és megyei elöljárók hivatalosan megnyitják az Eperfesztivált s rögtön kezdődik is a helyi epertermelők versenye, amelynek díjazására szombat kora délután, 14,30 körül kerül sor, közben pedig rézfúvós koncert szórakoztatja a jelenlévőket. A fesztivál első napján, azaz szombaton 19 órától kezdődik Anamaria Ardelean román népzenei koncertje, amit 20 órától Horea Someşan mulatós-könnyűzenei előadása, 21 órától pedig igazi bulizás, a Rollscream rock&roll koncertje követ.
Vasárnap 10 órakor kezdődik a bográcsos főző verseny, s az ízletes falatok díjazása 14.45–kor — a fakanálforgatás startjával egy időben, azaz 10 órakor fújja meg sípját az Öregfiúk futballmérkőzését indító bíró is a műfüves focipályán. A színpadon 16 órától kezdődik az élet, előbb Ramona Mureşan, majd 17 órától az Egri Csodaszarvas néptáncos – népdalos előadásával, 19 órakor az izgalom vibrás majd a levegőben, ugyanis ekkor kerül sor a tombolahúzásra, 20 órától pedig indul a buli: előbb Anda Adam lép a mikrofon elé, majd a magyarországi beat-generáció nagy sikerű énekes-gitárosának, Homonyik Sándornak bő másfél órás koncertjével zárul az idei Eperfesztivál — melynek végére szikrázó tűzijáték tesz pontot.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szoktál-e adományozni ünnepekkor?
Igen, ilyenkor mindig nagyobb hangsúlyt fektetek az adományozásra.
Előfordul, hogy valamely felhívás kapcsán én is adományozok
Ugyanúgy adományzok egész évben
Nem adományozok se ünnepekkor, se máskor
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. december 12.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 1 db édeskömény, 1 db zöld alma, 1 db hagyma, 15 dkg sárgarépa, 2 ek. olaj, 6 dl ...