Épül a bicikliút
Utoljára módositva: 2018-04-24 17:18:29

Hétfőn kezdték el a szatmárnémeti Gheorghe Bariţiu úti bicikliút építésének a folytatását, kedden már gőzerővel dolgoztak a gépek, hogy kiássák a nyomvonal következő fázisát.

A bicikliút építését tavaly ősszel kezdték meg, annak Gorunului utcai vége felől, a városvezetés azt várja, hogy a kivitelező két hónap alatt elérjen a kerékpárút másik végéig, a Lăcrămiaorei utca sarkán lévő ócskapiacig. A félig kész létesítményt már most is sokan használják, az ennek mentén lévő cégek biciklivel munkába járó alkalmazottai is napi rendszerességgel használják ezt, de a Mikolából Szatmárnémetibe járók mellett szabadidejükben kerékpározók is örülnek a biztonságossá tett közlekedésnek.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Deadpool 2
Ma, 21:00
Miután túlél egy csaknem halálos kimenetelű találkozást egy tehénnel, az eltorzult ábrázatú büfés szakács (Wade Wilson) azon fáradozik, hogy beteljesítve álmát ő legyen varázslatos városának legszexibb pultosa, s közben azzal is kénytelen megbarátkozni, hogy elveszítette ízl(el)ését. Hogy ismét megfűszerezze életét, no meg hogy szert tegyen egy fluxuskondenzátorra, Wade nindzsákkal, a jakuzával és pár szexuálisan túlfűtött kutyával is megbirkózik. Beutazza a világot, s közben felfedezi a család,
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit tervezel a hosszúhétvégére?
Kirándulást
Strandolást
Wellness-hétvégét
Nagyakarítást
Pihenést
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. május 22.
A Merkúr az ön második sorsterületéről a Bika jegyéből, aki mindig realitásokban gondolkodik és folyamatosan gyarapodik, most egy szembenállást alkot az ön nyolcadik sorsterületén álló Jupiterrel. Fogja vissza fennhéjázó hajlamát másokkal szemben, készséggel hallgassa meg a többieket, és maradjon rugalmas, őrizze meg humorérzékét.
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. május 22.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 20 dkg étcsokoládé, 2 ek. holland kakaópor, 10 dkg vaj (+ a tepsihez), 4 db tojás, 15 dkg ...