Erdélyi lemezlovasok a bulifelelősök között
Utoljára módositva: 2019-08-20 14:22:34

Yoda Yoga színpadot állítanak a 18. alkalommal megszervezett Partiumi Magyar Napokon, ahol erdélyi lemezlovasok lesznek a partifelelősök.

A régió legjobban várt fesztiváljának szervezői idén is programok széles tárházával és a különböző zenei műfajok valódi kavalkádjával készülnek az eseményre.

„A PMN szervezői minden évben arra törekszenek, hogy változatos, mindenféle zenei ízlést kielégítő felhozatallal lepjék meg a partiumi közönséget. Ezért a színpadok deszkáin jobbnál jobb fellépők és zenekarok váltják majd egymást, viszont a klasszikus értelemben vett koncertek mellett egy különleges újdonsággal is készülünk erre az évre. A Yoda Yoga színpadon ugyanis két fiatal, ám annál tehetségesebb erdélyi DJ fogja majd pörgetni a lemezeket, és korábbi performanszaikat látva biztosak lehetünk abban, hogy a srácok Szatmárnémetiben is feledhetetlen bulit tolnak majd le” — mondja Barta Zoltán programkoordinátor.

Az augusztus 23-i, azaz péntek esti parti hangulatfelelőse 22 óra 30 perctől a kolozsvári gyökerekkel rendelkező Német Előd, vagy ahogyan a legtöbben ismerik, DJ Dodo lesz. A lemezlovas mindig nagy gonddal válogatja össze a szettet, hogy aztán a kész produktummal az önfeledt boldogság életérzését adhassa át közönségének. DJ Dodo korábban meghódította az Electric Castle, az Untold, a Vibe és a Double Rise fesztivál közönségét is, és olyan előadókkal is állt már egy színpadon, mint a német Borrowed Identity, az angol Pillowtalk, James Zabiela, Sam Divine vagy épp a Dub Pistols, de a holland Kraak and Smaakhoz is volt már szerencséje, csakúgy, mint a magyar Iamyankhoz vagy Infraghanfihoz.

Szombaton is érdemes lesz visszatérni a Yoda Yoga helyszínére, ugyanis a bulivonat éjféltől DJ Smoothnoise-zal zakatol tovább. Smoothnoise, azaz Henter Hunor a 2010-es esztendő derekán döntött úgy, hogy a vizuális művészetének múzsáját, a zenét mélyebben is elkezdi tanulmányozni. Általában azokat az igényes elektronikus zenéket részesíti előnyben, amelyekből nem hiányoznak az instrumentális hangzások, a hidegrázó vokalitás, valamint az erős, tört ütemek és a mély basszusok sem. Egyediségét és rátermettségét már ő is bizonyította az Electric Castle színpadán, és neve azoknak sem idegen, akik rendszeres résztvevői a hamisítatlan egyetemista buliknak.

Két feledhetetlen estének nézünk tehát elébe a fiatal DJ-knek köszönhetően, ám a pörgetések között érdemes lesz a nagykorúvá érett PMN további helyszíneit is felkeresni, hiszen mindenhol remek programkínálattal és koncertekkel várják az érdeklődőket augusztus 20-a és 25-e között a Partium legkedveltebb fesztiválján.

 

Főtámogatók:

Tarr Beton, Aushopping, Ecomatrix, Catena, Joy Strand, Aquavia.

 

Arany fokozatú támogatók:

Autonet, The Dome, CBA, Promomix, Diego, Polipol, Transpink, Aquastar, La Segheria, Interbro, Electrocenter, Csíki Sör.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2020. április 4.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 50 dkg liszt, 10 dkg vaj, 2 db tojás, 2 dl tej, 2,5 dkg friss élesztő, 10 dkg ...