Erdélyi lemezlovasok a bulifelelősök között
Utoljára módositva: 2019-08-20 14:22:34

Yoda Yoga színpadot állítanak a 18. alkalommal megszervezett Partiumi Magyar Napokon, ahol erdélyi lemezlovasok lesznek a partifelelősök.

A régió legjobban várt fesztiváljának szervezői idén is programok széles tárházával és a különböző zenei műfajok valódi kavalkádjával készülnek az eseményre.

„A PMN szervezői minden évben arra törekszenek, hogy változatos, mindenféle zenei ízlést kielégítő felhozatallal lepjék meg a partiumi közönséget. Ezért a színpadok deszkáin jobbnál jobb fellépők és zenekarok váltják majd egymást, viszont a klasszikus értelemben vett koncertek mellett egy különleges újdonsággal is készülünk erre az évre. A Yoda Yoga színpadon ugyanis két fiatal, ám annál tehetségesebb erdélyi DJ fogja majd pörgetni a lemezeket, és korábbi performanszaikat látva biztosak lehetünk abban, hogy a srácok Szatmárnémetiben is feledhetetlen bulit tolnak majd le” — mondja Barta Zoltán programkoordinátor.

Az augusztus 23-i, azaz péntek esti parti hangulatfelelőse 22 óra 30 perctől a kolozsvári gyökerekkel rendelkező Német Előd, vagy ahogyan a legtöbben ismerik, DJ Dodo lesz. A lemezlovas mindig nagy gonddal válogatja össze a szettet, hogy aztán a kész produktummal az önfeledt boldogság életérzését adhassa át közönségének. DJ Dodo korábban meghódította az Electric Castle, az Untold, a Vibe és a Double Rise fesztivál közönségét is, és olyan előadókkal is állt már egy színpadon, mint a német Borrowed Identity, az angol Pillowtalk, James Zabiela, Sam Divine vagy épp a Dub Pistols, de a holland Kraak and Smaakhoz is volt már szerencséje, csakúgy, mint a magyar Iamyankhoz vagy Infraghanfihoz.

Szombaton is érdemes lesz visszatérni a Yoda Yoga helyszínére, ugyanis a bulivonat éjféltől DJ Smoothnoise-zal zakatol tovább. Smoothnoise, azaz Henter Hunor a 2010-es esztendő derekán döntött úgy, hogy a vizuális művészetének múzsáját, a zenét mélyebben is elkezdi tanulmányozni. Általában azokat az igényes elektronikus zenéket részesíti előnyben, amelyekből nem hiányoznak az instrumentális hangzások, a hidegrázó vokalitás, valamint az erős, tört ütemek és a mély basszusok sem. Egyediségét és rátermettségét már ő is bizonyította az Electric Castle színpadán, és neve azoknak sem idegen, akik rendszeres résztvevői a hamisítatlan egyetemista buliknak.

Két feledhetetlen estének nézünk tehát elébe a fiatal DJ-knek köszönhetően, ám a pörgetések között érdemes lesz a nagykorúvá érett PMN további helyszíneit is felkeresni, hiszen mindenhol remek programkínálattal és koncertekkel várják az érdeklődőket augusztus 20-a és 25-e között a Partium legkedveltebb fesztiválján.

 

Főtámogatók:

Tarr Beton, Aushopping, Ecomatrix, Catena, Joy Strand, Aquavia.

 

Arany fokozatú támogatók:

Autonet, The Dome, CBA, Promomix, Diego, Polipol, Transpink, Aquastar, La Segheria, Interbro, Electrocenter, Csíki Sör.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Downton Abbey
Ma, 20:30
Ősszel a világszerte méltán híres és kedvelt DOWNTON ABBEY sorozat világában játszódó nagyszabású mozifilm kerül a közönség elé. A Crawley család és a szolgálatukban álló elszánt személyzet a Downton birtok fennállásának legfontosabb pillanatára készülődik. Az angol király és királyné látogatásának hírére felbolydul az egész ház, botrányok, románcok, intrikák kezdenek kibontakozni, és az események olyan fordulatot vesznek, hogy hirtelen egész Downton jövője forog kockán… A filmet a sorozat alkot
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Figyelemmel követed-e az országban zajló politikai eseményeket?
Természetesen, a csapból is ez folyik
Persze, követem és egyetértek a tüntetőkkel
Dragnea és a Dăncilă-kormány mondjon le!
Nem érdekel egyáltalán a politika
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. szeptember 18.)


  KONYHA
  Hozzávalók 4–6 pohárhoz: 50 dkg sárgabarack, 25 dkg zabkeksz, 2 dl habtejszín, porcukor, 2 csomag vaníliás cukor, őrölt fahéj. ...