Érem nélkül zárt a kupában a Szatmárnémeti SK
Utoljára módositva: 2019-09-22 14:03:37

A junior korosztályos párbajtőrvívó lányoknál a legjobb tizenhatban sem volt szatmári.

Nem született szatmári érem a lányok viadalában sem a párbajtőrvívók kadett és junior korosztályos Román Kupa-viadaliban. A négy napos küzdelmek tegnap zárultak a Csipler Sándor Vívócsarnokban, viszont a junior korosztályos lányok versenye sem hozott dobogós helyezést a Szatmárnémeti SK-nak.

Illetve, egyetlen szatmári aranyérmet mégis megünnepelhetett a hazai közönség, csak hogy a junior Alexandru Oroian sima diadalát a Dinamo Bukarest könyvelhette el magának.

Szombaton a kadett korosztályban két szatmári lány jutott be a legjobb tizenhat közé: Maria Crăciun a 9., Zimán Krisztina a 16. helyen zártak. Kettejük közül Maria eredménye jelenthet kisebb csalódást, hiszen egy remek csoportkört produkálva második kiemeltként került a főtábla második fordulójába. A selejtezőből érkező Ilinca Ionescu (CSA Steaua) viszont „megviccelte” a szatmári lányt, és 15–13-as vereséggel jutott tovább. Ionescu egyébként az első körben is szatmári ellenfelet búcsúztatott, miután 15–12-re győzte le Ariana Nemeșt. Utóbbi így a 19. helyen zárt. A kadett korosztályban az SZSK párbajtőrvívóinak további eredményei: 25. Tóth Viktória, 26. Mekker Evelin, 30. Daria Hotca, 31. Ana Tomșa, 37. Bernáth Karolnia.

Vasárnap voltak némi éremesélyek a junior lányok versenyében, azonban a rutinos Kató Zsófia rossz napot fogott ki: 7 győzelemmel és 5 vereséggel kezdett a két csoportkörben, és ebből a hullámvölgyből már a főtábla első meccsén sem tudott kimászni: 15–12-re kikapott Ana Maria Gornoviceanutól (LPS Craiova), így 19. helyre lett sorolva a végső elszámolásnál. A Csiszár Ferenc, Nagy Lehel, Adrian Pop, Simona Surducan edzőnégyes tanítványai közül így egyetlen lány sem jutott be a legjobb tizenhat közé: 20. Crăciun Maria, 26. Lavinia Toma, 31. Bernáth Karolina, 35. Tóth Viktória, 37. Nemeș Ariana, 42. Daria Hotca.

Pesek Attila

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2020. április 1.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 50 dkg liszt, 10 dkg vaj, 2 db tojás, 2 dl tej, 2,5 dkg friss élesztő, 10 dkg ...