Érem nélkül zárt a kupában a Szatmárnémeti SK
Utoljára módositva: 2019-09-22 14:03:37

A junior korosztályos párbajtőrvívó lányoknál a legjobb tizenhatban sem volt szatmári.

Nem született szatmári érem a lányok viadalában sem a párbajtőrvívók kadett és junior korosztályos Román Kupa-viadaliban. A négy napos küzdelmek tegnap zárultak a Csipler Sándor Vívócsarnokban, viszont a junior korosztályos lányok versenye sem hozott dobogós helyezést a Szatmárnémeti SK-nak.

Illetve, egyetlen szatmári aranyérmet mégis megünnepelhetett a hazai közönség, csak hogy a junior Alexandru Oroian sima diadalát a Dinamo Bukarest könyvelhette el magának.

Szombaton a kadett korosztályban két szatmári lány jutott be a legjobb tizenhat közé: Maria Crăciun a 9., Zimán Krisztina a 16. helyen zártak. Kettejük közül Maria eredménye jelenthet kisebb csalódást, hiszen egy remek csoportkört produkálva második kiemeltként került a főtábla második fordulójába. A selejtezőből érkező Ilinca Ionescu (CSA Steaua) viszont „megviccelte” a szatmári lányt, és 15–13-as vereséggel jutott tovább. Ionescu egyébként az első körben is szatmári ellenfelet búcsúztatott, miután 15–12-re győzte le Ariana Nemeșt. Utóbbi így a 19. helyen zárt. A kadett korosztályban az SZSK párbajtőrvívóinak további eredményei: 25. Tóth Viktória, 26. Mekker Evelin, 30. Daria Hotca, 31. Ana Tomșa, 37. Bernáth Karolnia.

Vasárnap voltak némi éremesélyek a junior lányok versenyében, azonban a rutinos Kató Zsófia rossz napot fogott ki: 7 győzelemmel és 5 vereséggel kezdett a két csoportkörben, és ebből a hullámvölgyből már a főtábla első meccsén sem tudott kimászni: 15–12-re kikapott Ana Maria Gornoviceanutól (LPS Craiova), így 19. helyre lett sorolva a végső elszámolásnál. A Csiszár Ferenc, Nagy Lehel, Adrian Pop, Simona Surducan edzőnégyes tanítványai közül így egyetlen lány sem jutott be a legjobb tizenhat közé: 20. Crăciun Maria, 26. Lavinia Toma, 31. Bernáth Karolina, 35. Tóth Viktória, 37. Nemeș Ariana, 42. Daria Hotca.

Pesek Attila

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Melyik a kedvenc téli sportod?
A síelés
A snowboardozás
A korcsolyázás
A szánkózás
A jégkorongozás
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2020. január 18.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 5 dkg darált mák, 1,85 dl tej, 22 dkg kristálycukor, 20 dkg vaj, 3 db tojás, 30 dkg ...