Éremeső a Banzai Kupán
Utoljára módositva: 2016-03-02 17:55:59

A Szatmárnémeti Városi Sportklub karatékái Aradon küzdöttek egy nemzetközi tornán.

Kilenc arany-, négy ezüst- és három bronzéremmel a második helyen zárt a Szatmárnémeti VSK csapata Aradon, a Banzai Kupa nemzetközi karateverseny összetett táblázatában. A szatmári egyesület közleménye szerint Olaszországból, Szerbiából, Szlovákiából, Magyarországról és Lengyelországból is érkeztek csapatok, így 52 egyesület összesen mintegy 600 karatékája mérkőzött meg a Maros-parti településen.

Eredmények

Aranyérem

Váncsa Daiana (18–20 évesek korosztálya, kumite próba, –55 kg súlycsoport), Burya Patrick (15–17 évesek, kumite, +70 kg), Florin Curileac (+36 évesek, kumite, nyílt verseny), Paula Ulici (11–12 évesek, kumite, +150 cm magassági kategória), David Mare (9–10 évesek, kumite, +7 kyu fokozati kategória), 10–12 éves lányok kumitecsapata (Paula Ulici, Ariana Iva, Müller Alexa), 15–17 éves lányok kumitecsapata, (Szilaghi Szilvia, Fehér Evelin, Aura Crăciun), 15–17 éves fiúk kumitecsapata (Burya Patrick, Alin Rîşnoveanu, Dorin Panescu), 10–12 éves fiúk kumitecsapata (Adrian Mare, Burya Denis, Imre Levente).

Ezüstérem

Bátori Jenifer (13–14 évesek, kumite, –155 cm), Alexandra Ticovan (7–8 évesek, kumite, +7 Kyu), Ribana Lazin (13–14 évesek, kumite, +155 cm), 13–14 éves lányok kumitecsapata (Bátori Jenifer, Ribana Lazin, Paula Ulici).

Bronzérem

Adrian Mare (11–12 évesek, kumite, +150 cm), Szilaghi Szilvia (15–17 évesek, kumite, –55kg).

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Eladó Ház
Eladó ház Nagykároly központjában. Telefon: 0722521126.
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Gringo
Ma, 18:45
jóhiszemű és becsületes jenki, Harold Soyinka (David Oyelowo) látszólag egy zökkenőmentes üzleti útra indul Mexikóba. De ami a határon túl vár rá, az a legvadabb rémálmait is felülmúlja: hirtelen egy drogkartell és a kábítószer-ellenes ügyosztály kereszttüzében találja magát, és mire rádöbben, hogy sunyi kollégái bepalizták, a törvénytisztelő állampolgárból körözött bűnözővé válik. A világ egyik legveszélyesebb helyén mindenre elszánt gengszterek és morális dilemmával küzdő zsoldosok eszén kell
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Tomb Raider
Ma, 20:45
A rettenthetetlen, független fiatal nő, Lara Croft kislány volt még, mikor édesapja, a különc kalandor nyomtalanul eltűnt. Most, 21 évesen, csak él bele a világba; East London nem túl bizalomgerjesztő utcáit rója biciklis futárként, miközben alig telik neki lakbérre, és alig ér oda időben a főiskolai előadásokra. Mindenáron a saját lábán kíván megállni, így nem hajlandó átvenni apja cégbirodalmának irányítását, ahogy az is szent meggyőződése, hogy Lord Croft még él. Hét év eltelte és a tényekkel
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Melyik a kedvenc téli sportod?
A síelés
A snowboardozás
A korcsolyázás
A szánkózás
A jégkorongozás
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. március 19.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 db hagyma, 1 db karfiol, 2 db burgonya, 5 dkg vaj, 7 dl zöldségleves-alaplé, 1 db bagett, ...