Éremeső a Banzai Kupán
Utoljára módositva: 2016-03-02 17:55:59

A Szatmárnémeti Városi Sportklub karatékái Aradon küzdöttek egy nemzetközi tornán.

Kilenc arany-, négy ezüst- és három bronzéremmel a második helyen zárt a Szatmárnémeti VSK csapata Aradon, a Banzai Kupa nemzetközi karateverseny összetett táblázatában. A szatmári egyesület közleménye szerint Olaszországból, Szerbiából, Szlovákiából, Magyarországról és Lengyelországból is érkeztek csapatok, így 52 egyesület összesen mintegy 600 karatékája mérkőzött meg a Maros-parti településen.

Eredmények

Aranyérem

Váncsa Daiana (18–20 évesek korosztálya, kumite próba, –55 kg súlycsoport), Burya Patrick (15–17 évesek, kumite, +70 kg), Florin Curileac (+36 évesek, kumite, nyílt verseny), Paula Ulici (11–12 évesek, kumite, +150 cm magassági kategória), David Mare (9–10 évesek, kumite, +7 kyu fokozati kategória), 10–12 éves lányok kumitecsapata (Paula Ulici, Ariana Iva, Müller Alexa), 15–17 éves lányok kumitecsapata, (Szilaghi Szilvia, Fehér Evelin, Aura Crăciun), 15–17 éves fiúk kumitecsapata (Burya Patrick, Alin Rîşnoveanu, Dorin Panescu), 10–12 éves fiúk kumitecsapata (Adrian Mare, Burya Denis, Imre Levente).

Ezüstérem

Bátori Jenifer (13–14 évesek, kumite, –155 cm), Alexandra Ticovan (7–8 évesek, kumite, +7 Kyu), Ribana Lazin (13–14 évesek, kumite, +155 cm), 13–14 éves lányok kumitecsapata (Bátori Jenifer, Ribana Lazin, Paula Ulici).

Bronzérem

Adrian Mare (11–12 évesek, kumite, +150 cm), Szilaghi Szilvia (15–17 évesek, kumite, –55kg).

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
A Hangya és a Darázs
Ma, 16:55
A Marvel Studios új filmjében az Amerika Kapitány: Polgárháború eseményeit követően Scott Lang kénytelen viselni döntései következményeit szuperhősként és apaként egyaránt. Próbál egyensúlyozni a magánéletében és a Hangyaként reá nehezedő felelősséggel, ám mikor Hope van Dyne és Dr. Hank Pym felkeresi, újabb küldetésre indul. A Darázs személyében társat is kap, így csapatban derítenek fel súlyos titkokat a múltból.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Felhőkarcoló
Ma, 21:00
Will Sawyer (Dwayne Johnson), aki egykor az FBI túszmentő osztagát vezette, jelenleg felhőkarcolókra specializálódott biztonsági szakértőként dolgozik. Legújabb megbízása miatt Hongkongba utazik, amikor a világ legmagasabb épülete hirtelen kigyullad, és őt kiáltják ki felelősnek. Will ellen körözést adnak ki, így kell megállítania az igazi felelősöket, tisztára mosnia a nevét, és legfőként megmenteni a családját, akik az épületben rekedtek... a tűzvonal fölött.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit szólsz a 2018-as világbajnokság eredményéhez?
Várható volt, megérdemeltem nyertek a franciák
A horvátok jobbak voltak
Mindegy volt, ki nyeri
Nem néztem a VB-t
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. július 16.
Ne mondj igent arra, amit nem akarsz. Igen, tudom, hogy ez nem az a nagy életbölcsesség, amire egy horoszkóptól vársz. Ugyanakkor ma sokan akarják rád tukmálni az akaratukat, és az érzelmi zsarolás igen sokféle formájával találkozhatsz. Ragaszkodj a saját akaratodhoz, és szelíden mondj nemet minden manipulációra.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. július 16.)


    KONYHA
      Hozzávalók: 1 csomag rétestészta (de leveles tésztával is jó), 10 dkg spenót, 20 dkg túró, 1 db tojás, ...