Éremmel búcsúzott a kadettektől Kató Zsófi
Utoljára módositva: 2019-01-21 16:45:46

Utoljára küzdött kadett korosztályos bajnokságban a Szatmárnémeti SK párbajtőrvívója, Kató Zsófia, a búcsú pedig nagyon jól sikerült: a Csiszár Ferenc, Nagy Lehel, Adrian Pop, Simona Surducan edzőnégyes tanítványa bronzérmet szerzett vasárnap Bkarestben, az egyéni küzdelmekben.

A 17 éves lány kemény csatákat vívott, amíg eljutott a legjobb négy közé. Az első főtáblás asszóban Ioana Drăghici-ot aranytussal verte, majd Ana Melintescut győzte le 15–11-re. Az elődöntőben a Steaua vívójának, Bianca Moroianunak kedvezett a szerencse az asszó rendes játékidőjének a végén, és a tavalyi bronzérmet aranytussal jutott a fináléba. Így Zsófiának be kellett érnie a bronzéremmel. Viszont ez is kiváló eredmény, ugyanis a korosztályban az eddigi legjobb eredményét tavaly jegyezte, amikor a 12. helyen zárt. Az ezt megelőző három évben még a legjobb 16 közé sem sikerült bejutnia.

A vasárnapi egyéni versenyben Zsófia csapattársai közül Lavinia Toma a legjobb 32 között zárt, míg Maria Crăciun és Zimán Krisztina a csoportkör után búcsúzott a további versenytől.

Hétfőn a lányok csapatküzdelmével folytatódik a korosztályos bajnokság, január 22-én és 23-án pedig a fiúkon a sor, hogy pástra lépjenek a Floreasca-csarnok pástján.

Pesek Attila

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2020. január 23.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 csokor újhagyma, 6 ek. olívaolaj, 1–2 szelet szikkadt kenyér, 50 dkg csirkemellfilé (darálva), 1 db tojás, só, ...