Érkeznek az ajándékdobozok
Utoljára módositva: 2019-12-11 11:37:31

Mindeddig több tíz becsomagolt ajándék érkezett a Nagykárolyi Kulturális Igazgatóság és a Gróf Károlyi Idegenforgalmat Népszerűsítő Központ munkatársai által meghirdetett, Cipősdoboznyi ajándék elnevezésű felhívásra.

A humanitárius kampány tovább folytatódik, az említett intézményekben továbbra is várják a felajánlott ajándékokat. Az ajándékcsomagokat a Károlyi-kastély 10-es számú termében adhatják le a felajánlók december 19-ig. Az akció szervezői azt kérik az ajándékozóktól, hogy a csomagokba ne tegyenek törött, károsodott játékokat, használhatatlan holmikat vagy romlandó élelmiszert. Az ajándékcsomagokat 5 éves kortól idősebb gyermekeknek szánják, akik a város gyermekotthonaiban élnek. A szervezők azt kérik, hogy a felajánlók írják rá a dobozokra, hogy milyen korú és milyen nemű gyermek számára készítették a csomagot, ezzel is segítve a Télapó munkáját. Minden segítséget és felajánlást köszönettel fogadnak.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2020. január 29.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 1 csokor újhagyma, 6 ek. olívaolaj, 1–2 szelet szikkadt kenyér, 50 dkg csirkemellfilé (darálva), 1 db tojás, só, ...