Érmekkel tértek haza a szatmári focisták a zilahi tornáról
Utoljára módositva: 2019-08-25 14:45:32

A Szatmárnémeti Juniorul SK 12 éven aluliak csapata nyerte meg Zilahon a Viitorul Kupa korosztályos tornát.

A több korcsoportnak rendezett nagyszabású nemzetközi versenyen összesen hatvanegy csapat vett részt. A 12 éveseknél a Juniorul SK öt győzelemmel és egy döntetlennel zárt az első helyen. Ráadásul a keret tagja, Raul Cadar a gólkirályi címet is kiérdemelte.

A 13 évesek viadalában Nelu Donca edző a Sportlíceum csapatát nevezte: a csoportküzdelmeket két győzelemmel és egy döntetlennel zárta, majd 1–0-s vereséget szenvedett az elődöntőben a Szászrégeni Avântul együttestől, zárásként pedig 2–1-re verte a Lénárdfalvi Receát, és állhatott a dobogó harmadik fokára. A LPS 13 éves legényeinek egyébként ez volt az első nagypályás tornájuk, ahol 11-es felállásban játszottak.

A Juniorul SK 12 évesek csapata: Andrei Turcu, Antonio Tomoiagă, Darin Oșan, Dănuț Ciorcaș, Codruț Ciorcaș, Tóth Adrián, Szilágyi Patrik, Raul Cadar, Tudor Dod, Kocsán Ádám, Gábriel Benjámin, Mihai Tomșa, Darius Tyer, Andrei But. Edző: Nelu Donca.

A LPS 13 évesek csapata: Nagy Eduárd, Alex Căliman, Angelo Foitoș, Csatári Márk, Zelenak Dávid, Darius Ionaș, Luca Nagy, Valentin Oneț, Matei Por, Samuel Simoneac, Dominik Mureșan, Pal Alex, Marc Lobonț, Bogdan Șuteu, Botos Rafael. Edző: Nelu Donca.

Pesek Attila

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Downton Abbey
Ma, 20:30
Ősszel a világszerte méltán híres és kedvelt DOWNTON ABBEY sorozat világában játszódó nagyszabású mozifilm kerül a közönség elé. A Crawley család és a szolgálatukban álló elszánt személyzet a Downton birtok fennállásának legfontosabb pillanatára készülődik. Az angol király és királyné látogatásának hírére felbolydul az egész ház, botrányok, románcok, intrikák kezdenek kibontakozni, és az események olyan fordulatot vesznek, hogy hirtelen egész Downton jövője forog kockán… A filmet a sorozat alkot
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Figyelemmel követed-e az országban zajló politikai eseményeket?
Természetesen, a csapból is ez folyik
Persze, követem és egyetértek a tüntetőkkel
Dragnea és a Dăncilă-kormány mondjon le!
Nem érdekel egyáltalán a politika
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. szeptember 18.)


    KONYHA
    Hozzávalók 4–6 pohárhoz: 50 dkg sárgabarack, 25 dkg zabkeksz, 2 dl habtejszín, porcukor, 2 csomag vaníliás cukor, őrölt fahéj. ...