Érmekkel tértek haza a szatmári focisták a zilahi tornáról
Utoljára módositva: 2019-08-25 14:45:32

A Szatmárnémeti Juniorul SK 12 éven aluliak csapata nyerte meg Zilahon a Viitorul Kupa korosztályos tornát.

A több korcsoportnak rendezett nagyszabású nemzetközi versenyen összesen hatvanegy csapat vett részt. A 12 éveseknél a Juniorul SK öt győzelemmel és egy döntetlennel zárt az első helyen. Ráadásul a keret tagja, Raul Cadar a gólkirályi címet is kiérdemelte.

A 13 évesek viadalában Nelu Donca edző a Sportlíceum csapatát nevezte: a csoportküzdelmeket két győzelemmel és egy döntetlennel zárta, majd 1–0-s vereséget szenvedett az elődöntőben a Szászrégeni Avântul együttestől, zárásként pedig 2–1-re verte a Lénárdfalvi Receát, és állhatott a dobogó harmadik fokára. A LPS 13 éves legényeinek egyébként ez volt az első nagypályás tornájuk, ahol 11-es felállásban játszottak.

A Juniorul SK 12 évesek csapata: Andrei Turcu, Antonio Tomoiagă, Darin Oșan, Dănuț Ciorcaș, Codruț Ciorcaș, Tóth Adrián, Szilágyi Patrik, Raul Cadar, Tudor Dod, Kocsán Ádám, Gábriel Benjámin, Mihai Tomșa, Darius Tyer, Andrei But. Edző: Nelu Donca.

A LPS 13 évesek csapata: Nagy Eduárd, Alex Căliman, Angelo Foitoș, Csatári Márk, Zelenak Dávid, Darius Ionaș, Luca Nagy, Valentin Oneț, Matei Por, Samuel Simoneac, Dominik Mureșan, Pal Alex, Marc Lobonț, Bogdan Șuteu, Botos Rafael. Edző: Nelu Donca.

Pesek Attila

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2020. február 22.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 50 dkg liszt, 10 dkg vaj, 2 db tojás, 2 dl tej, 2,5 dkg friss élesztő, 10 dkg ...