Erős emberek és Bikini-koncert a fesztiválon
Utoljára módositva: 2017-08-12 09:50:48

Csütörtök délután az erős emberek próbái voltak a legérdekesebb programjai a nagykárolyi August Fest rendezvénysorozatnak, míg este a Bikini legnagyobb slágereire bulizhatott a közönség.

Egész héten át nagy volt a nyüzsgés a nagykárolyi kastélykertben, de talán csütörtökön délután gyűltek össze eddig a legtöbben, hiszen az esti Bikini-koncert a szomszédos településekről is vonzotta a közönséget.

Ezt megelőzően a tizedik alkalommal megrendezett Nemzetközi Erősember Versenyre került sor a nagykárolyi FitForce Sport Egyesület szervezésében.

A háromórás megmérettetés öt kemény próbát tartogatott a 12 résztvevő számára, akik igyekeztek becsülettel helytállni ezekben. Először 300 és 400 kilogrammos gumiabroncsokat gurítottak, majd egy 120 kilogrammos súlyt emeltek ki a fejük fölé. Ezt követte egy gépkocsi hátsó részének a megemelése, majd 130, 150 és 200 kilogrammos súlyok 5 méteren keresztül való cipelése. Végül minden versenyzőnek egy-egy hordót kellett megemelnie és a megadott távon ölben elvinnie.

Az összegyűjtött pontszámok alapján a Moldovai Köztársaság fővárosából, Chişinăuból érkezett Sucman Rodion lett a verseny győztese, megelőzve a második helyen végzett, mindössze 24 éves Juhász Pétert, aki a magyarországi Mádról iratkozott be a versenyre.

A harmadik helyen a nála is fiatalabb, 23 éves Vlad Leahu zárt, ő Bukarestből jött el Nagykárolyig, hogy ezen a megmérettetésen részt vehessen. A negyedik helyen a hajdúszoboszlói Zokolicza Csaba végzett, az ötödik a szintén magyarországi, Csárdaszállásról érkezett Kónya Gergő lett, a hatodik a chişinăui Vadin Smoleac, a hetedik a magyarországi, kunszentmártoni Bíró István, a nyolcadik a magyarországi, kemencepataki Blaskó István, a kilencedik a krajovai Bogdan Stanciu, a tizedik a magyarországi Göncről érkezett Dula Dávid, a tizenegyedik a szintén magyarországi, Nagykállóról érkezett Gunyecz Dávid lett, míg a tizenkettedik helyen a kállósemjéni Csekk Sándor zárt.

Végül az erős emberek versenyén bemutatót tartott Románia és Magyarország két szintén nagyon erős leánya is, név szerint Adriana Geamănu és Erdélyi Lilla, produkcióikat nagy örömmel fogadta a közönség.

 

5000-en a Bikini koncertjén

21 órakor, mindenféle késedelem nélkül kezdetét vette a nagyon várt Bikini-koncert is, amely több mint 5000 fős közönséget vonzott a kastélykertbe. A legendás magyar rockegyüttes fennállásának 35. évfordulóját ünnepeli idén, és a nagykárolyi fesztivál is a jubileumi turnéhelyszínek között szerepelt.

A koncerten fiatalok és idősek együtt énekelték az együttes legismertebb dalait, tapsoltak és ujjongtak minden nagyobb sláger kezdőakkordjainak hallatán. A hangulat nagyon jó volt, a zenekar mindent beleadott, így nemcsak a forróság, hanem a jó hangulat is megizzasztotta a közönséget.

 

Bajnai Botond

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Várod már a tavaszt?
Természetesen várom
Várom, de még messze van
Máris tavasz?
Nem szeretem a tavaszt
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. február 24.
Találkozik valakivel, akinek úgy érzi, bármit el tudna mesélni saját belső érzéseiről. Az ilyen kitárulkozások rendkívül fontosak mindenki számára!
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. február 24.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 25 dkg csicseriborsó, 1 l zöldségleves-alaplé, 2 db burgonya, 1 szál póréhagyma, 2 gerezd fokhagyma, olívaolaj, só, bors, ...