Erős emberek és Bikini-koncert a fesztiválon
Utoljára módositva: 2017-08-12 09:50:48

Csütörtök délután az erős emberek próbái voltak a legérdekesebb programjai a nagykárolyi August Fest rendezvénysorozatnak, míg este a Bikini legnagyobb slágereire bulizhatott a közönség.

Egész héten át nagy volt a nyüzsgés a nagykárolyi kastélykertben, de talán csütörtökön délután gyűltek össze eddig a legtöbben, hiszen az esti Bikini-koncert a szomszédos településekről is vonzotta a közönséget.

Ezt megelőzően a tizedik alkalommal megrendezett Nemzetközi Erősember Versenyre került sor a nagykárolyi FitForce Sport Egyesület szervezésében.

A háromórás megmérettetés öt kemény próbát tartogatott a 12 résztvevő számára, akik igyekeztek becsülettel helytállni ezekben. Először 300 és 400 kilogrammos gumiabroncsokat gurítottak, majd egy 120 kilogrammos súlyt emeltek ki a fejük fölé. Ezt követte egy gépkocsi hátsó részének a megemelése, majd 130, 150 és 200 kilogrammos súlyok 5 méteren keresztül való cipelése. Végül minden versenyzőnek egy-egy hordót kellett megemelnie és a megadott távon ölben elvinnie.

Az összegyűjtött pontszámok alapján a Moldovai Köztársaság fővárosából, Chişinăuból érkezett Sucman Rodion lett a verseny győztese, megelőzve a második helyen végzett, mindössze 24 éves Juhász Pétert, aki a magyarországi Mádról iratkozott be a versenyre.

A harmadik helyen a nála is fiatalabb, 23 éves Vlad Leahu zárt, ő Bukarestből jött el Nagykárolyig, hogy ezen a megmérettetésen részt vehessen. A negyedik helyen a hajdúszoboszlói Zokolicza Csaba végzett, az ötödik a szintén magyarországi, Csárdaszállásról érkezett Kónya Gergő lett, a hatodik a chişinăui Vadin Smoleac, a hetedik a magyarországi, kunszentmártoni Bíró István, a nyolcadik a magyarországi, kemencepataki Blaskó István, a kilencedik a krajovai Bogdan Stanciu, a tizedik a magyarországi Göncről érkezett Dula Dávid, a tizenegyedik a szintén magyarországi, Nagykállóról érkezett Gunyecz Dávid lett, míg a tizenkettedik helyen a kállósemjéni Csekk Sándor zárt.

Végül az erős emberek versenyén bemutatót tartott Románia és Magyarország két szintén nagyon erős leánya is, név szerint Adriana Geamănu és Erdélyi Lilla, produkcióikat nagy örömmel fogadta a közönség.

 

5000-en a Bikini koncertjén

21 órakor, mindenféle késedelem nélkül kezdetét vette a nagyon várt Bikini-koncert is, amely több mint 5000 fős közönséget vonzott a kastélykertbe. A legendás magyar rockegyüttes fennállásának 35. évfordulóját ünnepeli idén, és a nagykárolyi fesztivál is a jubileumi turnéhelyszínek között szerepelt.

A koncerten fiatalok és idősek együtt énekelték az együttes legismertebb dalait, tapsoltak és ujjongtak minden nagyobb sláger kezdőakkordjainak hallatán. A hangulat nagyon jó volt, a zenekar mindent beleadott, így nemcsak a forróság, hanem a jó hangulat is megizzasztotta a közönséget.

 

Bajnai Botond

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Az Emoji-film
Ma, 15:00
Még nincs minden felfedezve: feltérképezetlen univerzumok vesznek körül minket, még ha nem is tudunk róluk - talán azért, mert nagyon kicsik. Az okostelefonjában például mindenkinek van: egy boldog völgy, ahol a különféle szmájlik és hangulatjelek élnek és dolgoznak. Ám mindig mosolygós és kacsingatós békéjüket megzavarja egyikük, aki kerek fejébe veszi, hogy kideríti, mi van a völgyükön túl. Kalandos vándorútra indul, amelynek során neki és társainak egyre veszélyesebb alkalmazások kerülnek útj
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
A sötét torony
Ma, 19:20
Léteznek más világok is. Roland Deschain (Idris Elba) az utolsó Harcos, a hatlövetű mestere örök harcot vív Walter O Dimmel (Matthew McConaughey), a feketébe öltözött emberrel, hogy megvédje a Setét Torony épségét. A Torony ugyanis az univerzum tengelye, ha egyszer leomlik, minden világ elpusztul. A tét hatalmas - nem volt még ennél több, amit egy csapatában megnyerhetett vagy elveszíthetett valaki. A Jó és a Gonosz erői összecsapnak: csak Roland lovag és az ő különleges fegyverei akadályozhatjá
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Számodra milyen az álomnyaralás?
Csakis a tengerpart jöhet szóba
Magashegyi túrázás az igazi
Városnézés és felfedezés a legjobb
Bulizás egy partinyaraláson
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2017. augusztus 17.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 3 db fehér zselatinlap, 1 vaníliarúd, 5 dl habtejszín, 5 dkg + 1–2 tk. cukor, 25 dkg fekete ...