Erős mezőnyben alapoztak Gergely tanítványai
Utoljára módositva: 2019-05-03 11:18:19

Három kontinens 26 országából érkezett mintegy kétezer, 11-18 éves dzsudoka a Petrányi Imre és Gärtner Sándor által rendezett felkészítő táborába, amelyet a Budapesti Regionális Judo-szövetség elnöke és főtitkára Újpesti Torna Egylet sportkomplexum jégcsarnokában szervezett meg.

Európa egyik legnagyobb létszámú korosztályos összetartásán a Szatmárnémeti VSK két sportolója, Jeromos Álmos és Reinegger András is részt vettek.

A két napos, napi két edzést többek között Csák József olimpiai ezüstérmes és Európa-bajnok, Szombat Attila, a Budapesti Központi Sportiskola szakedzője és Mester Dániel, a Ceglédi VSE trénere vezették, de mellettük több nemzetközi mester is vállalt szakirányítást. Gergely Attila edző két szatmári tanítványa 124 ellenféllel mérkőzött meg a két nap alatt, ezáltal bővítve tudásukat és erősítve technikai tárházukat az következő versenyekre.

Gergely Attila edző köszönetet mond a jelenleg Budapesten élő szatmári Kaiser Ernőnek a két sportolónak, és kísérőinek elszállásolásához nyújtott segítségért.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Downton Abbey
Ma, 20:30
Ősszel a világszerte méltán híres és kedvelt DOWNTON ABBEY sorozat világában játszódó nagyszabású mozifilm kerül a közönség elé. A Crawley család és a szolgálatukban álló elszánt személyzet a Downton birtok fennállásának legfontosabb pillanatára készülődik. Az angol király és királyné látogatásának hírére felbolydul az egész ház, botrányok, románcok, intrikák kezdenek kibontakozni, és az események olyan fordulatot vesznek, hogy hirtelen egész Downton jövője forog kockán… A filmet a sorozat alkot
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Figyelemmel követed-e az országban zajló politikai eseményeket?
Természetesen, a csapból is ez folyik
Persze, követem és egyetértek a tüntetőkkel
Dragnea és a Dăncilă-kormány mondjon le!
Nem érdekel egyáltalán a politika
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. szeptember 16.)


    KONYHA
    Hozzávalók 4–6 pohárhoz: 50 dkg sárgabarack, 25 dkg zabkeksz, 2 dl habtejszín, porcukor, 2 csomag vaníliás cukor, őrölt fahéj. ...