Erős tornát rendeznek Káváson
Utoljára módositva: 2019-07-30 14:10:07

Harmadik alkalommal rendezik meg szombaton és vasárnap Érkáváson a helyi labdarúgótornát, amelyen idén nyolc csapat fog részt venni.

A helyi ötödosztályos Olimpia két együttest nevezett: az egyikben csak a Érkáváson élő legények kapnak helyet, a második együttesben pedig a bajnokságban is érdekelt csapat játékosai mérkőznek. Emellett a Mezőteremi Victoria, az Újmárnai Platanul, illetve a negyedosztályos Avasfelsőfalui Energia és a Tasnádi Unirea jöt a tornára.

Bihar megyéből a szebb időket is megélt, most a Liga 4-ben szereplő Belényesi Bihorul érkezik vendégnek, míg Arad megyéből a Világosi Podgoria tiszteli meg jelenlétével a Căuașului Kupát. Utóbbi együttessel egyébként egy baráti kapcsolat alakult ki, tavasszal az érkávásiak vendégeskedtek az Arad megyeieknél, ahol késő délutáni órába, megvilágított pályán játszottak felkészülési mérkőzést.

A mostani tornát egyébként egy helyi magánvállalkozó, továbbá a helyi polgármesteri hivatal és a helyi tanács, illetve a Szatmár Megyei Ifjúsági- és Sportigazgatóság támogatja.

Csoportbeosztás

A-csoport: Belényes, Érkávás I, Érkávás II, Mezőterem

B-csoport: Tasnád, Világos, Avasfelsőfalu, Újmárna.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Herkules legendája
Ma, 21:20
Herkules végzete születésekor elrendeltetett: Zeusz megjósolta, ő lesz az, aki legnagyobb harcosként a zsarnoki uralmat megdöntve elhozza a békét.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. augusztus 19.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 2 ek. vaj, 1 fej vöröshagyma, 10 dkg liszt, 3 bögre tej, 15 dkg bacon, 25 dkg cheddar ...