Erős tornát rendeznek Káváson
Utoljára módositva: 2019-07-30 14:10:07

Harmadik alkalommal rendezik meg szombaton és vasárnap Érkáváson a helyi labdarúgótornát, amelyen idén nyolc csapat fog részt venni.

A helyi ötödosztályos Olimpia két együttest nevezett: az egyikben csak a Érkáváson élő legények kapnak helyet, a második együttesben pedig a bajnokságban is érdekelt csapat játékosai mérkőznek. Emellett a Mezőteremi Victoria, az Újmárnai Platanul, illetve a negyedosztályos Avasfelsőfalui Energia és a Tasnádi Unirea jöt a tornára.

Bihar megyéből a szebb időket is megélt, most a Liga 4-ben szereplő Belényesi Bihorul érkezik vendégnek, míg Arad megyéből a Világosi Podgoria tiszteli meg jelenlétével a Căuașului Kupát. Utóbbi együttessel egyébként egy baráti kapcsolat alakult ki, tavasszal az érkávásiak vendégeskedtek az Arad megyeieknél, ahol késő délutáni órába, megvilágított pályán játszottak felkészülési mérkőzést.

A mostani tornát egyébként egy helyi magánvállalkozó, továbbá a helyi polgármesteri hivatal és a helyi tanács, illetve a Szatmár Megyei Ifjúsági- és Sportigazgatóság támogatja.

Csoportbeosztás

A-csoport: Belényes, Érkávás I, Érkávás II, Mezőterem

B-csoport: Tasnád, Világos, Avasfelsőfalu, Újmárna.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Downton Abbey
Ma, 20:30
Ősszel a világszerte méltán híres és kedvelt DOWNTON ABBEY sorozat világában játszódó nagyszabású mozifilm kerül a közönség elé. A Crawley család és a szolgálatukban álló elszánt személyzet a Downton birtok fennállásának legfontosabb pillanatára készülődik. Az angol király és királyné látogatásának hírére felbolydul az egész ház, botrányok, románcok, intrikák kezdenek kibontakozni, és az események olyan fordulatot vesznek, hogy hirtelen egész Downton jövője forog kockán… A filmet a sorozat alkot
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Figyelemmel követed-e az országban zajló politikai eseményeket?
Természetesen, a csapból is ez folyik
Persze, követem és egyetértek a tüntetőkkel
Dragnea és a Dăncilă-kormány mondjon le!
Nem érdekel egyáltalán a politika
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. szeptember 18.)


    KONYHA
    Hozzávalók 4–6 pohárhoz: 50 dkg sárgabarack, 25 dkg zabkeksz, 2 dl habtejszín, porcukor, 2 csomag vaníliás cukor, őrölt fahéj. ...