Erős versenyen készültek a bajnokságra
Utoljára módositva: 2019-02-06 09:28:57

A Nagykárolyi Sakura SK tizenhárom karatékája utazott el az elmúlt hétvégén Nagyváradra, ahol 19 ország több mint 350 sportolója küzdött a Transilvania Open Grand Prix-n.

A Gheorghe Dărăban, Engber Ingrid edzőpáros tanítványai közül Tyukodi Cristina formagyakorlatát (kata) értékelték a kategória legjobbjának, így megnyerte a minikadett korosztály 9-7 kyu fokozatú női versenyét. Ugyanitt Antonia Covaci bronzérmet szerzett. Ugyanebben a kategóriában, de a 10–11 éves korosztályban Maya Candrea a harmadik helyen zárt, akárcsak Darius Cosma, aki a 6–7 éves fiúk versenyében szerzett bronzérmet.

A 12–15 éves női csapatok kata próbájában a Keserű Mercedesz, Tyukodi Cristina, Antonia Covaci alkotta nagykárolyi trió (képünkön a dobogó harmadik fokán, fehér kimonóban) szerzett bronzérmet.

A nagyváradi versenyen részt vettek még Knecht Patrik, Medvei Edvin, Vass Christopher, Sepler Márk, Hevele Botond, Luca Bonea, Daria Cosma, Iris Dobrican, és Claudia Chiș, de az erős mezőnyben nem sikerült dobogós helyet fogniuk. Viszont remeke felkészülés volt számukra a március 2–3-i országos bajnokságra, amelyet a Shotokan Karate-do Egyesített Nemzetek (SKDUN) versenyszabályzata szerint rendeznek Bukarestben.

„Sok siket kívánunk sportolóinknak a felkészülésben, valamint gratulálunk a kitartó és szorgalmas munkához, ahogy ezek a gyerekek részt vesznek a mindennapos, sokszor elég nehéz edzéseken” — olvasható a nagykárolyi egyesület közleményében.

Pesek Attila

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szoktál-e méregteleníteni?
Igen, szükség van megtisztítani a szervezetet
Még nem próbáltam, de itt az ideje elkezdeni
Nem szoktam, szerintem semmi szükség rá
Mi az a méregtelenítés?
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. február 17.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 3 dkg élesztő, 3 dl tej, 1 tk. cukor, 50 dkg liszt (+ a szóráshoz), 2 tojás sárgája, ...