Erős versenyen készültek a bajnokságra
Utoljára módositva: 2019-02-06 09:28:57

A Nagykárolyi Sakura SK tizenhárom karatékája utazott el az elmúlt hétvégén Nagyváradra, ahol 19 ország több mint 350 sportolója küzdött a Transilvania Open Grand Prix-n.

A Gheorghe Dărăban, Engber Ingrid edzőpáros tanítványai közül Tyukodi Cristina formagyakorlatát (kata) értékelték a kategória legjobbjának, így megnyerte a minikadett korosztály 9-7 kyu fokozatú női versenyét. Ugyanitt Antonia Covaci bronzérmet szerzett. Ugyanebben a kategóriában, de a 10–11 éves korosztályban Maya Candrea a harmadik helyen zárt, akárcsak Darius Cosma, aki a 6–7 éves fiúk versenyében szerzett bronzérmet.

A 12–15 éves női csapatok kata próbájában a Keserű Mercedesz, Tyukodi Cristina, Antonia Covaci alkotta nagykárolyi trió (képünkön a dobogó harmadik fokán, fehér kimonóban) szerzett bronzérmet.

A nagyváradi versenyen részt vettek még Knecht Patrik, Medvei Edvin, Vass Christopher, Sepler Márk, Hevele Botond, Luca Bonea, Daria Cosma, Iris Dobrican, és Claudia Chiș, de az erős mezőnyben nem sikerült dobogós helyet fogniuk. Viszont remeke felkészülés volt számukra a március 2–3-i országos bajnokságra, amelyet a Shotokan Karate-do Egyesített Nemzetek (SKDUN) versenyszabályzata szerint rendeznek Bukarestben.

„Sok siket kívánunk sportolóinknak a felkészülésben, valamint gratulálunk a kitartó és szorgalmas munkához, ahogy ezek a gyerekek részt vesznek a mindennapos, sokszor elég nehéz edzéseken” — olvasható a nagykárolyi egyesület közleményében.

Pesek Attila

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Eladó Ingatlan
Eladó 5 ár belterület Amacon (víz, villany bevezetve),...
Tovább >>>
Szolgáltatás
Személyszállítás Szatmárról Németországba, Belgiumba és Hollandiába. Tel.: 0757957641.
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK


NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit tervezel a hosszúhétvégére?
Kirándulást
Strandolást
Wellness-hétvégét
Nagyakarítást
Pihenést
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2019. április 24.
Meg kell tanulnia megfékezni haragját még akkor is, ha egyértelműen Önnek van igaza. Indulatainak erejét csillapítsa határozottsággá!
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. április 24.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 gerezd fokhagyma, 1 fej hagyma, 15 dkg burgonya, 2 ek napraforgóolaj, 80 dkg karfiol, 8 dl zöldségleves-alaplé, ...