Erős versenyen készültek a bajnokságra
Utoljára módositva: 2019-02-06 09:28:57

A Nagykárolyi Sakura SK tizenhárom karatékája utazott el az elmúlt hétvégén Nagyváradra, ahol 19 ország több mint 350 sportolója küzdött a Transilvania Open Grand Prix-n.

A Gheorghe Dărăban, Engber Ingrid edzőpáros tanítványai közül Tyukodi Cristina formagyakorlatát (kata) értékelték a kategória legjobbjának, így megnyerte a minikadett korosztály 9-7 kyu fokozatú női versenyét. Ugyanitt Antonia Covaci bronzérmet szerzett. Ugyanebben a kategóriában, de a 10–11 éves korosztályban Maya Candrea a harmadik helyen zárt, akárcsak Darius Cosma, aki a 6–7 éves fiúk versenyében szerzett bronzérmet.

A 12–15 éves női csapatok kata próbájában a Keserű Mercedesz, Tyukodi Cristina, Antonia Covaci alkotta nagykárolyi trió (képünkön a dobogó harmadik fokán, fehér kimonóban) szerzett bronzérmet.

A nagyváradi versenyen részt vettek még Knecht Patrik, Medvei Edvin, Vass Christopher, Sepler Márk, Hevele Botond, Luca Bonea, Daria Cosma, Iris Dobrican, és Claudia Chiș, de az erős mezőnyben nem sikerült dobogós helyet fogniuk. Viszont remeke felkészülés volt számukra a március 2–3-i országos bajnokságra, amelyet a Shotokan Karate-do Egyesített Nemzetek (SKDUN) versenyszabályzata szerint rendeznek Bukarestben.

„Sok siket kívánunk sportolóinknak a felkészülésben, valamint gratulálunk a kitartó és szorgalmas munkához, ahogy ezek a gyerekek részt vesznek a mindennapos, sokszor elég nehéz edzéseken” — olvasható a nagykárolyi egyesület közleményében.

Pesek Attila

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Volt egyszer egy... Hollywood
Ma, 21:00
1969, Los Angeles. Egy munka nélkül maradt, western tévésorozatából kikerült, munkanélküli színész (Leonardo DiCaprio) és jó barátja, kaszkadőre (Brad Pitt) együtt próbálnak boldogulni Hollywood kegyetlen világában. Ez a világ azért kegyetlen, mert változik: Rick és Cliff eddig kiismerte magát a showbizniszben, de most bármerre járnak, arra kell rácsodálkozniuk, hogy minden megváltozott: a szabályok, a főnökök és a nők is…. Nincs nagyobb esemény annál a filmes világban, mint amikor Tarantino re
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. augusztus 18.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 2 ek. vaj, 1 fej vöröshagyma, 10 dkg liszt, 3 bögre tej, 15 dkg bacon, 25 dkg cheddar ...