Érzelmek tükröződése Bikfalvi Zsolt fotóin
Utoljára módositva: 2018-03-12 09:42:50

Péntek délután a Nagyváradi Állami Filharmónia Aulájában nyitották meg Bikfalvi Zsolt Face to Face című tárlatát.

A rangos eseményen Meleg Vilmos, a Nagyváradi Állami Filharmónia igazgatója köszöntötte a résztvevőket, majd dr. Hágó Attila Nándor, a Vasile Vénig László Fotóklub elnöke szólt a jelenlévőkhöz. Őt Bikfalvi Zsolt, a nagykárolyi fotóklub alelnöke követte, aki beszédében kitért a kiállítás létrejöttének alapgondolatára, valamint egy-egy fotó készítéséről is szólt.

A kollekció összesen 200 fotót tartalmaz, amelyek közül Nagyváradon 50 alkotást állítottak ki. A gyűjtemény első képei még 2013-ban készültek, nagy részük pedig tavaly. Bikfalvi Zsoltot két alkotótáborba is meghívták 2017-ben: a szilágysági Szilágyság – Szépség, tradíció, mesevilág fotótáborba, illetve Székelyföldre, a homoródi nemzetközi fotótáborba. A Nagyváradon bemutatott kiállítás tematikája az emberi arc, valamint az azon tükröződő érzelmek bemutatása volt. A látványos kiállítás nagy sikert aratott Nagyváradon is.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Peppermint: A bosszú angyala
Ma, 18:40
Riley North (Jennifer Garner), szerető anya és feleség élete egy pillanat alatt összeomlik, mikor férjét és kislányát egy brutális támadásban megölik. A kómából felébredt nő igazságot akar, de az elkövetőket – egy befolyásos kartell tagjait – a korrupt bíróság felmenti. Riley nem nyugszik, amíg le nem számol a tettesekkel: vérbeli harcossá képezi ki magát, hogy egytől-egyig kiiktassa a családja haláláért felelős bűnözőket. A mindenre elszánt magányos harcosnak nem csak az alvilág felbőszült embe
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Az apáca
Ma, 20:40
A démonok köztünk vannak – van, akinek egy életen át sikerül elkerülnie őket, és van, akinek az a foglalkozása, hogy szembenézzen velük. 1952-ben a napfényes Rómából kis küldöttség érkezik egy isten háta mögötti fogarasföldi kolostorba. Borzasztó dolgok történtek a szomorú falak között, a klastrom mindig félhomályos, mindig hideg és barátságtalan folyosóin, és a jövevények (egy apáca, egy szerzetes és egy novícius) bízik benne, hogy hamar kiderítik, ki állhat a háttérben, és hazatérhetnek bizton
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Melyik a kedvenc őszi italod?
Forró, citromos tea
Jó meleg kakaó
Isteni forrócsoki
Fűszeres forralt bor
Egyik sem
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. szeptember 25.
Párkapcsolata és hivatása közül néha csak az egyikkel, azután csak a másikkal foglalkozik minden erejével és nem találja az arany középutat.
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. szeptember 25.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 2-3 db padlizsán, 2 fej lila hagyma, 2 db paradicsom, 1 dl olívaolaj, 4 gerezd fokhagyma, só, bors, ...