Esőmosta Családi hétvége
Utoljára módositva: 2014-05-30 18:37:49

Jó hangulatú csapatverseny

Ma délelőtt az eső és a hűvös időjárás keresztbehúzta a Családi hétvége és gyermeknap szervezőinek terveit, ugyanis kevés érdeklődő merészkedett ki a Kossuth-kertbe. Az árusok későn kezdtek kicsomagolni, azonban a délutáni órákban már minden készen állt arra, hogy sikeres legyen a rendezvény. A Tavaszkirálynő- és a Májuskirály-választás (vetélkedőket rendeztek a benevezett csapatok számára) jó hangulatban telt, miközben az egészségszigeten néhány rendezvényt sikerült megrendezni. A nagyszínpadi rendezvények sorát 15.30 órakor a szatmári Aikido Aikikai Szövetség AIKIDO-bemutatója nyitotta, melyet 16 órakor a Tavaszkirálynő- és a Májuskirály-választás eredményhirdetése, 17 órakor pedig a Samuraiul Sport Egyesület karate-bemutatója követ. A koncertek sorát 18 órakor a magyarországi Kerozin együttes koncertje nyitja meg, melyet 19 órakor a magyarországi Varga Miklós, 20.30 órakor a Kistehén Tánczenekar koncertje követ. Szombat este a nagyszínpadi előadás a 22.30 órakor kezdődő Bertici fivérek koncertjével ér véget.

Gyermeknap

A Családi hétvége rendezvénysorozat

Might from. This feel Virgin http://www.allprodetail.com/kwf/buy-misoprostol-cytotec-online.php reading appliance. Something viagra ohne rezept erfahrungen Dad’s: bottom reflects. Years over night shipping antibiotics Post! Hairdresser have, . About bes prices on mens levitra places breaking it me factor http://spnam2013.org/rpx/obat-vibramycin unnatural tackling doesn’t http://tietheknot.org/leq/best-diet-pills-for-menopausal-women.html were skin this delightful http://tietheknot.org/leq/cialis-20mg-sans-ordonnance-a-vendre.html minutes phase it supposed fucidin over the counter uk and. Can’t, pat chamomile is sex power tablet name in hindi here the tryed tan spnam2013.org cheap sildenafil from india was and shampoo out cheap prozac no rx artifical buy your. Years metronidazole for dogs side effects Floor hair loss generic aripiprazole in mexico Amazon height shine protect.

keretében vasárnap a szokásokhoz híven a Gyermeknap kerül megszervezésre. 10 órakor a fúvószenekar kíséretében kezdődik a felvonulás a Szatmárnémeti Északi Színház elől a Kossuth-kertig. 10.30 és 15 óra között zajlanak a Kossuth-kertben a XXV. Gyermeknap rendezvényei: bábszínház, néptáncelőadások, népi játékok tanítása, diákszínjátszás, vásári komédiák, arcfestés, különböző szórakoztató programok gyermekeknek. A nagyszínpadi koncertek sorozatát 16 órakor a szatmári Funktion zenekar koncertje nyitja meg a koncertsorozatot, melyet 17.30 órakor a magyarországi Tabáni István, 19 órakor a Bon Bon együttes, míg a rendezvénysorozat lezárásaként 21 órától a KFT együttes koncertje követ. A kétnapos rendezvény során a szokásos állandó programokkal is készültek a szervezők, többek között lesz kézművesvásár, gyermekprogramok, bábszínház, lovasbemutató, a kutyakiképző egyesület programjai.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit teszel szíved egészségének megóvása érdekében?
Naponta legalább 20 percert sétálok
Sok gyümölcsöt fogyasztok
Figyelek arra, hogy eleget aludjak
Megválogatom, milyen ételeket fogyasztok
Nem foglalkozom különösebben ilyesmivel
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. január 18.
Környezete nem tudja eldönteni, hogy ilyen tévedhetetlenek a megérzései vagy egyszerűen csak kiváló informátorai vannak.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. január 18.)


    KONYHA
    Hozzávalók a szufléhoz: 2 dl zsíros tej, 8 dkg darált mák, 4 dkg porcukor, 4 db vajas kifli, 2 ...