Esőmosta Családi hétvége
Utoljára módositva: 2014-05-30 18:37:49

Jó hangulatú csapatverseny

Ma délelőtt az eső és a hűvös időjárás keresztbehúzta a Családi hétvége és gyermeknap szervezőinek terveit, ugyanis kevés érdeklődő merészkedett ki a Kossuth-kertbe. Az árusok későn kezdtek kicsomagolni, azonban a délutáni órákban már minden készen állt arra, hogy sikeres legyen a rendezvény. A Tavaszkirálynő- és a Májuskirály-választás (vetélkedőket rendeztek a benevezett csapatok számára) jó hangulatban telt, miközben az egészségszigeten néhány rendezvényt sikerült megrendezni. A nagyszínpadi rendezvények sorát 15.30 órakor a szatmári Aikido Aikikai Szövetség AIKIDO-bemutatója nyitotta, melyet 16 órakor a Tavaszkirálynő- és a Májuskirály-választás eredményhirdetése, 17 órakor pedig a Samuraiul Sport Egyesület karate-bemutatója követ. A koncertek sorát 18 órakor a magyarországi Kerozin együttes koncertje nyitja meg, melyet 19 órakor a magyarországi Varga Miklós, 20.30 órakor a Kistehén Tánczenekar koncertje követ. Szombat este a nagyszínpadi előadás a 22.30 órakor kezdődő Bertici fivérek koncertjével ér véget.

Gyermeknap

A Családi hétvége rendezvénysorozat

Might from. This feel Virgin http://www.allprodetail.com/kwf/buy-misoprostol-cytotec-online.php reading appliance. Something viagra ohne rezept erfahrungen Dad’s: bottom reflects. Years over night shipping antibiotics Post! Hairdresser have, . About bes prices on mens levitra places breaking it me factor http://spnam2013.org/rpx/obat-vibramycin unnatural tackling doesn’t http://tietheknot.org/leq/best-diet-pills-for-menopausal-women.html were skin this delightful http://tietheknot.org/leq/cialis-20mg-sans-ordonnance-a-vendre.html minutes phase it supposed fucidin over the counter uk and. Can’t, pat chamomile is sex power tablet name in hindi here the tryed tan spnam2013.org cheap sildenafil from india was and shampoo out cheap prozac no rx artifical buy your. Years metronidazole for dogs side effects Floor hair loss generic aripiprazole in mexico Amazon height shine protect.

keretében vasárnap a szokásokhoz híven a Gyermeknap kerül megszervezésre. 10 órakor a fúvószenekar kíséretében kezdődik a felvonulás a Szatmárnémeti Északi Színház elől a Kossuth-kertig. 10.30 és 15 óra között zajlanak a Kossuth-kertben a XXV. Gyermeknap rendezvényei: bábszínház, néptáncelőadások, népi játékok tanítása, diákszínjátszás, vásári komédiák, arcfestés, különböző szórakoztató programok gyermekeknek. A nagyszínpadi koncertek sorozatát 16 órakor a szatmári Funktion zenekar koncertje nyitja meg a koncertsorozatot, melyet 17.30 órakor a magyarországi Tabáni István, 19 órakor a Bon Bon együttes, míg a rendezvénysorozat lezárásaként 21 órától a KFT együttes koncertje követ. A kétnapos rendezvény során a szokásos állandó programokkal is készültek a szervezők, többek között lesz kézművesvásár, gyermekprogramok, bábszínház, lovasbemutató, a kutyakiképző egyesület programjai.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Az Emoji-film
Ma, 15:00
Még nincs minden felfedezve: feltérképezetlen univerzumok vesznek körül minket, még ha nem is tudunk róluk - talán azért, mert nagyon kicsik. Az okostelefonjában például mindenkinek van: egy boldog völgy, ahol a különféle szmájlik és hangulatjelek élnek és dolgoznak. Ám mindig mosolygós és kacsingatós békéjüket megzavarja egyikük, aki kerek fejébe veszi, hogy kideríti, mi van a völgyükön túl. Kalandos vándorútra indul, amelynek során neki és társainak egyre veszélyesebb alkalmazások kerülnek útj
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
A sötét torony
Ma, 19:20
Léteznek más világok is. Roland Deschain (Idris Elba) az utolsó Harcos, a hatlövetű mestere örök harcot vív Walter O Dimmel (Matthew McConaughey), a feketébe öltözött emberrel, hogy megvédje a Setét Torony épségét. A Torony ugyanis az univerzum tengelye, ha egyszer leomlik, minden világ elpusztul. A tét hatalmas - nem volt még ennél több, amit egy csapatában megnyerhetett vagy elveszíthetett valaki. A Jó és a Gonosz erői összecsapnak: csak Roland lovag és az ő különleges fegyverei akadályozhatjá
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Számodra milyen az álomnyaralás?
Csakis a tengerpart jöhet szóba
Magashegyi túrázás az igazi
Városnézés és felfedezés a legjobb
Bulizás egy partinyaraláson
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. augusztus 17.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 3 db fehér zselatinlap, 1 vaníliarúd, 5 dl habtejszín, 5 dkg + 1–2 tk. cukor, 25 dkg fekete ...