Esti iskolába iratkozhatnak
Utoljára módositva: 2019-07-04 09:31:56

Öt osztályt hirdetett esti és csökkentett látogatású tagozaton a 2019/2020-as tanévre a Szatmár Megyei Tanfelügyelőség, mindegyik létszáma egyenként 28 fő, a tanítás pedig román nyelven zajlik.

Csökkentett látogatású természettudományok osztály indul a Constantin Brâncuşi Faipari Líceumban, társadalomtudományok osztály az Elisa Zamfirescu Műszaki Líceumban, természettudományok osztály a sárközújlaki George Bariţiu Műszaki Líceumban, társadalomtudományok osztály az avasfelsőfalui Ioniţă G. Andron Műszaki Líceumban, valamint egy esti osztály a nagykárolyi Simion Bărnuţiu Műszaki Líceumban ökológiai mezőgazdász technikus szakon.

A felsorolt osztályokba július 15–18. között lehet beiratkozni 9–15 óra között, július 23-án egy órától pedig megtörténik a helyek leosztása. Csak azok iratkozhatnak be, akik a tanév kezdetéig betöltik a 18. életévüket. Beiratkozni a Szatmár Megyei Tanfelügyelőség székhelyén lehet, Szatmárnémetiben az 1 Decembrie 1918 utca 6. szám alatt.

A beiratkozási dossziénak tartalmaznia kell a kitöltött beiratkozási formanyomtatványt, melyet a tanfelügyelőség biztosít, a születési bizonyítvány, a személyi igazolvány és szükség esetén a házassági oklevél hitelesített másolatát, a VIII. osztály végén történt felmérő eredményét, az általános iskola jegyek jegyzékét (foaie matricola) és a háziorvos által kiállított egészségügyi igazolást, amely bizonyítja, hogy a jelentkező alkalmas a továbbtanulásra.

 

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit teszel szíved egészségének megóvása érdekében?
Naponta legalább 20 percert sétálok
Sok gyümölcsöt fogyasztok
Figyelek arra, hogy eleget aludjak
Megválogatom, milyen ételeket fogyasztok
Nem foglalkozom különösebben ilyesmivel
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. október 20.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 60 dkg sertéstarja, só, frissen őrölt bors, 3 ek. napraforgóolaj, 8 dkg füstölt szalonna, 2 fej vöröshagyma, 1 ...