Esti iskolába iratkozhatnak
Utoljára módositva: 2019-07-04 09:31:56

Öt osztályt hirdetett esti és csökkentett látogatású tagozaton a 2019/2020-as tanévre a Szatmár Megyei Tanfelügyelőség, mindegyik létszáma egyenként 28 fő, a tanítás pedig román nyelven zajlik.

Csökkentett látogatású természettudományok osztály indul a Constantin Brâncuşi Faipari Líceumban, társadalomtudományok osztály az Elisa Zamfirescu Műszaki Líceumban, természettudományok osztály a sárközújlaki George Bariţiu Műszaki Líceumban, társadalomtudományok osztály az avasfelsőfalui Ioniţă G. Andron Műszaki Líceumban, valamint egy esti osztály a nagykárolyi Simion Bărnuţiu Műszaki Líceumban ökológiai mezőgazdász technikus szakon.

A felsorolt osztályokba július 15–18. között lehet beiratkozni 9–15 óra között, július 23-án egy órától pedig megtörténik a helyek leosztása. Csak azok iratkozhatnak be, akik a tanév kezdetéig betöltik a 18. életévüket. Beiratkozni a Szatmár Megyei Tanfelügyelőség székhelyén lehet, Szatmárnémetiben az 1 Decembrie 1918 utca 6. szám alatt.

A beiratkozási dossziénak tartalmaznia kell a kitöltött beiratkozási formanyomtatványt, melyet a tanfelügyelőség biztosít, a születési bizonyítvány, a személyi igazolvány és szükség esetén a házassági oklevél hitelesített másolatát, a VIII. osztály végén történt felmérő eredményét, az általános iskola jegyek jegyzékét (foaie matricola) és a háziorvos által kiállított egészségügyi igazolást, amely bizonyítja, hogy a jelentkező alkalmas a továbbtanulásra.

 

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Jó srácok
Ma, 19:50
Mennyire alakulhat rosszul egy nap? Amikor meghívják élete első csókbulijába, a 12 éves Max bepánikol, mert nem tudja, hogy kell csókolózni. Valami útmutatásra szomjazva Max és a legjobb barátai, Thor és Lucas úgy döntenek, hogy bevetik Max apjának drónját – amihez Maxnek tilos hozzányúlnia –, és kilesik a szomszédban smároló tinédzser párt. Ám amikor a dolog bődületesen rosszra fordul, a drón tönkre megy, márpedig muszáj kicserélni, mielőtt Max apja hazaér a munkából. A srácok kétségbeesésük
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Volt egyszer egy... Hollywood
Ma, 21:35
1969, Los Angeles. Egy munka nélkül maradt, western tévésorozatából kikerült, munkanélküli színész (Leonardo DiCaprio) és jó barátja, kaszkadőre (Brad Pitt) együtt próbálnak boldogulni Hollywood kegyetlen világában. Ez a világ azért kegyetlen, mert változik: Rick és Cliff eddig kiismerte magát a showbizniszben, de most bármerre járnak, arra kell rácsodálkozniuk, hogy minden megváltozott: a szabályok, a főnökök és a nők is…. Nincs nagyobb esemény annál a filmes világban, mint amikor Tarantino re
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit teszel a környezeted megóvásért?
Nem használok már műanyag szatyrokat
Energia- és víztakarékos háztartási gépeket vásárolok
Helyi termékeket vásárolok
Kisebb távolságok esetén nem ülök autóba, inkább a gyaloglást választom
A kényelemről nem tudok lemondani még akkor sem, ha az nem éppen környezetkímélő
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. augusztus 22.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 2 ek. vaj, 1 fej vöröshagyma, 10 dkg liszt, 3 bögre tej, 15 dkg bacon, 25 dkg cheddar ...