EU-s pénzekre pályázik a Samuraiul SK
Utoljára módositva: 2014-08-07 13:21:21

Határon átívelő európai uniós támogatásokra fog pályázni a következőkben a Szatmárnémeti Samuraiul SK, ezért partnerségre lépett a Nyírbátori Bátor Karate Sportegyesülettel.

Karczub Miklós és Magos Róbert

Sensei Magos Róbert, a Samuraiul SK 6. Danos vezetőedzője és a klub elnöke – aki egyben a Szatmár Megyei Karate és Harcművészetek Egyesületének az elnöke is – a nyírségi klub vezetőjével, sensei Karczub Miklós 3. Danos kyokushin karate–edzővel kötötte meg a megállapodást. Magos elmondta, a magyarországi partnerklubot 15 éve vezeti Karczub, ez idő alatt magyarországi és kontinentális versenyeken is jeles eredményeket mutattak fel a sportolói. Ugyanakkor megemlítette, hogy a Bátor Karate SE elsősorban a kontakt stílusokat képviseli, ilyen tekintetben jelentősen különbözik a Samuraiul SK-tól. „Mindez nem jelent akadályt egy gyümölcsöző kapcsolatban. Együtt szeretnénk uniós támogatást lehívni, ezáltal mindkét klub biztosíthat sportfelszerelést sportolóinak, versenyeken, felkészítőtáborokban vehetnek részt. Mindezen költségeket az elnyert támogatásból fedezhetnénk” – mondta Magos, aki emlékeztetett arra, hogy a Samuraiul SK két évvel ezelőtt már nyert egy pályázatot, és a tanügyminisztérium támogatásával a klub sportolói a Máramaros megyei Izvoare üdülőhelyen hegyi edzőtáborban vettek részt, majd versenyekre tudtak elutazni.

„Bízom abban, hogy ez az együttműködés is hasonlóan eredményes lesz, hiszen egy olyan partnerünk van a projektben, amelynek neve elismert Magyarországon” – folytatta Magos.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Eladó Ingatlan
Eladó 78 ár beltelek a Vetési úton. Tel.:...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mivel leped meg a párod Valentin-nap alkalmából?
Mozival
Romantikus vacsorával
Virággal vagy édességgel
Ékszerrel
Nem szoktuk ünnepelni
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. február 18.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 25 dkg csicseriborsó, 1 l zöldségleves-alaplé, 2 db burgonya, 1 szál póréhagyma, 2 gerezd fokhagyma, olívaolaj, só, bors, ...