EU-s pénzekre pályázik a Samuraiul SK
Utoljára módositva: 2014-08-07 13:21:21

Határon átívelő európai uniós támogatásokra fog pályázni a következőkben a Szatmárnémeti Samuraiul SK, ezért partnerségre lépett a Nyírbátori Bátor Karate Sportegyesülettel.

Karczub Miklós és Magos Róbert

Sensei Magos Róbert, a Samuraiul SK 6. Danos vezetőedzője és a klub elnöke – aki egyben a Szatmár Megyei Karate és Harcművészetek Egyesületének az elnöke is – a nyírségi klub vezetőjével, sensei Karczub Miklós 3. Danos kyokushin karate–edzővel kötötte meg a megállapodást. Magos elmondta, a magyarországi partnerklubot 15 éve vezeti Karczub, ez idő alatt magyarországi és kontinentális versenyeken is jeles eredményeket mutattak fel a sportolói. Ugyanakkor megemlítette, hogy a Bátor Karate SE elsősorban a kontakt stílusokat képviseli, ilyen tekintetben jelentősen különbözik a Samuraiul SK-tól. „Mindez nem jelent akadályt egy gyümölcsöző kapcsolatban. Együtt szeretnénk uniós támogatást lehívni, ezáltal mindkét klub biztosíthat sportfelszerelést sportolóinak, versenyeken, felkészítőtáborokban vehetnek részt. Mindezen költségeket az elnyert támogatásból fedezhetnénk” – mondta Magos, aki emlékeztetett arra, hogy a Samuraiul SK két évvel ezelőtt már nyert egy pályázatot, és a tanügyminisztérium támogatásával a klub sportolói a Máramaros megyei Izvoare üdülőhelyen hegyi edzőtáborban vettek részt, majd versenyekre tudtak elutazni.

„Bízom abban, hogy ez az együttműködés is hasonlóan eredményes lesz, hiszen egy olyan partnerünk van a projektben, amelynek neve elismert Magyarországon” – folytatta Magos.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Állás
Németországi munkalehetőség Bayern-Nürnberg környékén. Beteggondozót, házi ápolót keresünk...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Szörnyen boldog család
Ma, 16:55
Wishbonék messze nem a legboldogabb család. Emma, egy csőd szélén álló könyvesboltot vezet, míg férje, Frank túl sokat dolgozik és szenved zsarnok főnökétől. Öntudatos lánya, Fay, épp az első szerelmet éli meg, míg fiát, a kis zsenit, Maxot csúfolják az iskolatársai. De ez még nem minden! Egy jelmezes buliban egy gonosz boszorkány szörnyekké varázsolja őket: Emma vámpírrá, Frank Frankenstein szörnyévé, Fay egy múmiává, Max pedig egy vérfarkassá változik. Kalandos hajsza indul a banya után a fél
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Felkészítetted-e már autódat a télre?
Igen, mindig időben felkészítem
Még nem, de a napokban már esedékes
Nem sietem el a dolgot, még van rá időm
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. október 17.
Ha csak a saját feje után akar menni, ne csodálkozzon, ha környezete ingerült és türelmetlen lesz egy idő után. Maradjon nyitott mások véleményére!
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. október 17.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 40 dkg pulykamell, 40 dkg fusilli tészta, 1 db citrom reszelt héja és leve, 2 gerezd fokhagyma, 1 ...