EU-s pénzekre pályázik a Samuraiul SK
Utoljára módositva: 2014-08-07 13:21:21

Határon átívelő európai uniós támogatásokra fog pályázni a következőkben a Szatmárnémeti Samuraiul SK, ezért partnerségre lépett a Nyírbátori Bátor Karate Sportegyesülettel.

Karczub Miklós és Magos Róbert

Sensei Magos Róbert, a Samuraiul SK 6. Danos vezetőedzője és a klub elnöke – aki egyben a Szatmár Megyei Karate és Harcművészetek Egyesületének az elnöke is – a nyírségi klub vezetőjével, sensei Karczub Miklós 3. Danos kyokushin karate–edzővel kötötte meg a megállapodást. Magos elmondta, a magyarországi partnerklubot 15 éve vezeti Karczub, ez idő alatt magyarországi és kontinentális versenyeken is jeles eredményeket mutattak fel a sportolói. Ugyanakkor megemlítette, hogy a Bátor Karate SE elsősorban a kontakt stílusokat képviseli, ilyen tekintetben jelentősen különbözik a Samuraiul SK-tól. „Mindez nem jelent akadályt egy gyümölcsöző kapcsolatban. Együtt szeretnénk uniós támogatást lehívni, ezáltal mindkét klub biztosíthat sportfelszerelést sportolóinak, versenyeken, felkészítőtáborokban vehetnek részt. Mindezen költségeket az elnyert támogatásból fedezhetnénk” – mondta Magos, aki emlékeztetett arra, hogy a Samuraiul SK két évvel ezelőtt már nyert egy pályázatot, és a tanügyminisztérium támogatásával a klub sportolói a Máramaros megyei Izvoare üdülőhelyen hegyi edzőtáborban vettek részt, majd versenyekre tudtak elutazni.

„Bízom abban, hogy ez az együttműködés is hasonlóan eredményes lesz, hiszen egy olyan partnerünk van a projektben, amelynek neve elismert Magyarországon” – folytatta Magos.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Bűbáj herceg és a nagy varázslat
Ma, 15:00
Bűbáj herceget szörnyű átok sújtja, Bűbájos kisugárzásától a királyság minden nőnemű lakója egyből beleszeret, ám mivel ez csak varázslat, képtelen megtalálni így az igaz szerelmet. És ha a 21. születésnapjáig nem lel rá az igaz szerelemre, az átok végérvényesen beteljesedik.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Figyelemmel követed-e a VB-t?
Nem kérdés, ez az év eseménye
Figyelemmel követem, de azért nem mindenáron
Ha olyan meccs van, ami érdekel, azt megnézem
Legfeljebb a társaság miatt nézek focit
Nem érdekel a foci, a VB-t sem nézem
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. június 19.)


    KONYHA
      Hozzávalók: 1 csomag rétestészta (de leveles tésztával is jó), 10 dkg spenót, 20 dkg túró, 1 db tojás, ...