Európa-bajnoki ezüstérmes „szamurájok” Temesváron
Utoljára módositva: 2015-10-18 15:38:12

Kiváló eredmény jegyeztek szombaton Temesváron a Szatmárnémeti Samuraiul SK karatékái, akik a román sportminisztérium által is elismert Európa-bajnokságon dobogóra állhattak.

 

Magos, Anzik, Adrian Ghinea (a román szövetség sportigazgatója), Kalocsai, Kovács

Az Európai Shotokan Karate-szövetség (ESKU) égisze alatt zajló, és a föderáció elnöke, az olasz Vladi Valdiero karatemester (8. Dan) által felügyelt kontinentális viadal felnőtt korosztályos versenyében Anzik Arnold és Kalocsai Zoltán Eb-ezüstérmet szereztek.

Magos Róbert karatemester (6. Dan) tanítványa, Kalocsai Zoltán már az első meccsén megsérült a jobb kezére, de így is folytatta a versenyt és végül a -60 kilogrammos súlycsoport kumite próbájában a második helyen zárt.

Anzik Arnold 35 évesen sem adta fel az aktív sportolást és a tavalyi bronzérmét ezüstre cserélte Temesváron, miután a +85 kilós súlycsoport kumite versenyén a második helyen zárt.

Közel volt az éremszerzéshez Vida Ármin is, aki a kadettek -63 kilogrammos súlycsoportjának szabadharc próbájában két nyert mérkőzés után kikapott az elődöntőben. Ármin az első Eb-jén így a 4. helyen zárt.

Látszott Ármin teljesítményén a rutin hiánya. De még nagyon fiatal és szép jövő áll előtte. De összesítve a srácok teljesítményét, egy zokszó sem lehet az eredményeikre, remekül teljesítettek, megmutatták, hogy értékes sportolók. Csak gratulálni tudok nekik” — nyilatkozta Magos, akit a Szatmár Megyei Karate Egyesület (AJK) marketing-igazgatója, és a szatmári küldöttség támogatója, dr. Kovács Ottó kísért el Temesvárra.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2020. február 29.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 50 dkg liszt, 10 dkg vaj, 2 db tojás, 2 dl tej, 2,5 dkg friss élesztő, 10 dkg ...