Évfordulós házaspárok köszöntése
Utoljára módositva: 2018-07-20 18:19:18

Kereskényi Gábor polgármester és Doina Feher alpolgármester köszöntötték pénteken a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal házasságkötő termében azokat a Szatmárnémetiben élő és itt házasságot kötött párokat, akik idén ünneplik 50. és 60. házassági évfordulójukat.

Az ünnepség keretén belül egy szimbolikus hűségdiplomát, valamint 500 lej pénzajándékot is átvehetett a 34 tiszteletre méltó pár.

Az okos ember a mások hibáiból, a buta sajátjából tanul, ezért kell nekünk is megbecsülni és felhasználni az önök több évtizedes tapasztalatát — üdvözölte a megjelenteket a polgármester. Köszönök minden jót, amit ezért a városért tettek — folytatta Kereskényi —, sok egészséget kívánok és biztosítom önöket, hogy az elkezdett, jövőbelátó projektjeinket folytatjuk, hogy gyermekeik és unokáik is Szatmárnémetiben akarjanak maradni.

A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal az utóbbi időszakban százharminc 50. és 60. házassági évfordulót ünneplő párt köszöntött fel.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Szolgáltatás
Szállítok kavicsot, homokot, szemetet. Tel.: 0741077706.
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
22 mérföld
Ma, 20:45
Egy külföldre kihelyezett elit CIA-ügynök (Mark Wahlberg) szigorúan titkos megbízást kap: egy rendőrtisztet kell kicsempésznie az országból, aki veszélyes információk birtokában van. A küldetés során mindössze 22 mérföldet kell megtenniük a reptérig, ahol különgép várja őket indulásra készen. Az odavezető út azonban koránt sem bizonyul simának: a taktikai egységnek korrupt rendőrökkel, profi bűnözőkkel és felfegyverzett helyiekkel is fel kell venniük a harcot, akik mind a titokzatos informátor k
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szoktál-e önkénteskedni?
Igen, az iskolában kapcsolódtam be egy önkéntes programba.
Néha részt veszek önkéntes tevékenységekben, de ez eléggé rendszertelen.
Eddig még nem volt lehetőségem rá, de szívesen megtenném.
Nincs időm ilyesmire, így is alig marad szabadidőm.
Nem, az önkénteskedést nem nekem találták ki.
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. október 18.
Ha megtudja, hogy egy korábbi nézeteltérése félreértésből adódott, azonnal tisztázza a helyzetet és hozza helyre a korábbi harmóniát.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. október 18.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 fej kelkáposzta, 15 dkg főtt sonka, 15 dkg trappista sajt. A panírozáshoz: liszt, 2 db tojás, zsemlemorzsa, ...