Évfordulós házaspárok köszöntése
Utoljára módositva: 2018-07-20 18:19:18

Kereskényi Gábor polgármester és Doina Feher alpolgármester köszöntötték pénteken a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal házasságkötő termében azokat a Szatmárnémetiben élő és itt házasságot kötött párokat, akik idén ünneplik 50. és 60. házassági évfordulójukat.

Az ünnepség keretén belül egy szimbolikus hűségdiplomát, valamint 500 lej pénzajándékot is átvehetett a 34 tiszteletre méltó pár.

Az okos ember a mások hibáiból, a buta sajátjából tanul, ezért kell nekünk is megbecsülni és felhasználni az önök több évtizedes tapasztalatát — üdvözölte a megjelenteket a polgármester. Köszönök minden jót, amit ezért a városért tettek — folytatta Kereskényi —, sok egészséget kívánok és biztosítom önöket, hogy az elkezdett, jövőbelátó projektjeinket folytatjuk, hogy gyermekeik és unokáik is Szatmárnémetiben akarjanak maradni.

A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal az utóbbi időszakban százharminc 50. és 60. házassági évfordulót ünneplő párt köszöntött fel.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Állás
Németországba (Bayern, Nürnberg környékére) tapasztalt betegápolókat keresünk (nők-férfiak)...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Robin Hood
Ma, 20:40
Felejts el mindent, amit a legendás tolvajról eddig hallottál. Azt hiszed, ismered őt, de nem is tévedhetnél nagyobbat. Robin of Loxley és egy mór harcos szilaj története ölt testet ebben a vakmerő és vagány históriában... A keresztes háború véres csatamezőin edződött nemes, Robin of Loxley (Taron Egerton) nem is sejti milyen kegyetlen és korrupt erővel kell szembenéznie, mikor visszatér angol földre, ahol a Nottingham-i seriff a szent háború ürügyén alatt teljesen kisemmizte alattvalóit. Robin
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szoktál-e karácsonyi vásárba járni?
Természetesen, nemcsak a helyi, környékbeli vásárokba is elmegyek
A közelben lévő vásárokban szoktam nézelődni, hozzátartozik a karácsonyhoz
A helyi vásárba nézünk ki a családdal
Nem szeretem a karácsonyi vásárt
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. december 18.
Ön javíthatatlanul romantikus alkat, mégpedig nem csak a szerelemben, hanem élete minden területén, mert mindent idealisztikusan lát és él meg.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. december 18.)


    KONYHA
    Hozzávalók a tésztához: 35 dkg finomliszt, 4 db tojás, 15 dkg kristálycukor, 25 dkg méz, 1 tk. szódabikarbóna, 1 ...