Ezek jönnek az új Androidban
Utoljára módositva: 2019-01-20 13:41:02

A Chromium Gerriten korábban már megjelent egy komment arról, hogy az Android Q-ban talán lesz sötét téma, és az Android Q most kiszivárgott buildje valóra is váltja ezt az ígéretet.

A teljes rendszerre kiterjedő sötét témát a Kijelző beállításai között tudjuk kiválasztani. Használhatjuk állandóan, vagy bizonyos napszakokra korlátozva. Az új mód hatása a hangerő-szabályozó paneltől a Beállításokig számos elemre kiterjed, és még a Chrome-ban megjelenő letöltési értesítések is a sötét témához igazodnak.

A sötét téma sok felhasználó régi óhaja, mert lassabban meríti le az akkumulátort, így igazi örömhír, hogy a Google végre beépítve gondoskodik róla az Androidban, és nincs szükség hozzá a Substratumra, mint az Android Oreóban és az Android Pie-ban.

Az Android Q tesztváltozata alapján a rendszer az adatvédelem terén is előrelép: a jelentősen átdolgozott Beállítások app hasznos áttekintést nyújt a hozzáférési engedélyekről, és a korábbiaknál sokkal aprólékosabban szabályozhatjuk az egyes appok hozzáférési lehetőségeit.

Forrsá: https://computerworld.hu

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Volt egyszer egy... Hollywood
Ma, 21:00
1969, Los Angeles. Egy munka nélkül maradt, western tévésorozatából kikerült, munkanélküli színész (Leonardo DiCaprio) és jó barátja, kaszkadőre (Brad Pitt) együtt próbálnak boldogulni Hollywood kegyetlen világában. Ez a világ azért kegyetlen, mert változik: Rick és Cliff eddig kiismerte magát a showbizniszben, de most bármerre járnak, arra kell rácsodálkozniuk, hogy minden megváltozott: a szabályok, a főnökök és a nők is…. Nincs nagyobb esemény annál a filmes világban, mint amikor Tarantino re
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. augusztus 18.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 2 ek. vaj, 1 fej vöröshagyma, 10 dkg liszt, 3 bögre tej, 15 dkg bacon, 25 dkg cheddar ...