Ezek jönnek az új Androidban
Utoljára módositva: 2019-01-20 13:41:02

A Chromium Gerriten korábban már megjelent egy komment arról, hogy az Android Q-ban talán lesz sötét téma, és az Android Q most kiszivárgott buildje valóra is váltja ezt az ígéretet.

A teljes rendszerre kiterjedő sötét témát a Kijelző beállításai között tudjuk kiválasztani. Használhatjuk állandóan, vagy bizonyos napszakokra korlátozva. Az új mód hatása a hangerő-szabályozó paneltől a Beállításokig számos elemre kiterjed, és még a Chrome-ban megjelenő letöltési értesítések is a sötét témához igazodnak.

A sötét téma sok felhasználó régi óhaja, mert lassabban meríti le az akkumulátort, így igazi örömhír, hogy a Google végre beépítve gondoskodik róla az Androidban, és nincs szükség hozzá a Substratumra, mint az Android Oreóban és az Android Pie-ban.

Az Android Q tesztváltozata alapján a rendszer az adatvédelem terén is előrelép: a jelentősen átdolgozott Beállítások app hasznos áttekintést nyújt a hozzáférési engedélyekről, és a korábbiaknál sokkal aprólékosabban szabályozhatjuk az egyes appok hozzáférési lehetőségeit.

Forrsá: https://computerworld.hu

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
Eladó Ingatlan
Eladó 5 ár belterület Amacon (víz, villany bevezetve),...
Tovább >>>
Szolgáltatás
Személyszállítás Szatmárról Németországba, Belgiumba és Hollandiába. Tel.: 0757957641.
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK


NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit tervezel a hosszúhétvégére?
Kirándulást
Strandolást
Wellness-hétvégét
Nagyakarítást
Pihenést
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2019. április 24.
Meg kell tanulnia megfékezni haragját még akkor is, ha egyértelműen Önnek van igaza. Indulatainak erejét csillapítsa határozottsággá!
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. április 24.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 1 gerezd fokhagyma, 1 fej hagyma, 15 dkg burgonya, 2 ek napraforgóolaj, 80 dkg karfiol, 8 dl zöldségleves-alaplé, ...