Farsang a baba-mama klubban
Utoljára módositva: 2014-03-01 14:14:19

Csütörtök délután zajlott a nagykárolyi baba-mama klub várva várt farsangi rendezvénye.

A kastélybeli terem a gyermekek önfeledt kacajától volt hangos: az ötletes jelmezekbe öltözött kicsik nagyon élvezték az eseményt. A táncos-mondókás farsangról nem hiányozhatott a tombolasorsolás sem. A tombolanyeremények zömét a klub főtámogatója, a Digitalis Gyógyszertár biztosította a gyermekek rendelkezésére. A gyógyszertár képviselője, Tempfli Erika a sorsolásban is segítséget nyújtott az anyukáknak.

A farsang egyébként fontos rendezvénye a nagykárolyi baba-mama klubnak, minden évben óriási érdeklődés övezi a helybeli anyukák részéről. A klubos tevékenységek rendszeres programja a közös mondókázás és éneklés, melynek révén sokat tanulhatnak és fejlődhetnek a babák. Különböző előadások színesítik a klubtalálkozókat. Amint azt Gindele Pásztor Enikőtől, a klub alapítójától megtudtuk, legközelebb egy fül-orr-gégész szakorvost látnak vendégül a klub keretében. Néhány héttel ezelőtt pedig beindult a kiscsoportos foglalkozás is azon anyukák és gyermekeik számára, akiknek csemetéje a 0-2 éves korosztályhoz tartozik. Őket szerdánként, 10.30 órától kezdődően várják a szervezők a kastélybeli terembe. A nagyobbak számára tartott klubos foglalkozásokra minden hét csütörtök délutánján, 18 órai kezdettel kerül sor. Az alkalmak díjmentesek, minden érdeklődőt nagy szeretettel várnak a szervezők.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Annabelle 2. - A teremtés
Ma, 20:55
Leírás: A félelem nem múlik el. A Gonoszt nem lehet lerázni: mindig visszatér, és arra csap le, aki a leginkább megérdemelné a jót. Egy babakészítő évekkel ezelőtt elveszítette a lányát, és még mindig nem heverte ki a tragédiát. Azt hiszi, a jóság segít majd felejtenie és megbékélnie. Ezért amikor ő és a felesége hírét veszi, hogy valahol a környékükön bezárnak egy árvaházat, befogadják magukhoz az intézményt vezető apácát és neveltjeit: egy csapat árva kislányt. De a lányokkal még valami érkez
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Milyen programok érdekelnek leginkább az idei PMN-en?
Természetesen a koncertek
A nivós színházi előadások
A hagyományőrző néptáncok, népzenei előadások
A bábszínházi előadások
A gasztronómiai programok
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. augusztus 24.
Olyan új helyzetekbe kerül, ahol nem boldogul a régi sablonokkal. Engedje szabadon áradni képzelőerejét, és megtalálja a megoldásokat!
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. augusztus 24.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 8 dkg lila hagyma, 50 dkg paradicsom, 25 dkg koktélparadicsom, 10 dkg joghurt, 1 dl tejszín + a ...