Farsang a baba-mama klubban
Utoljára módositva: 2014-03-01 14:14:19

Csütörtök délután zajlott a nagykárolyi baba-mama klub várva várt farsangi rendezvénye.

A kastélybeli terem a gyermekek önfeledt kacajától volt hangos: az ötletes jelmezekbe öltözött kicsik nagyon élvezték az eseményt. A táncos-mondókás farsangról nem hiányozhatott a tombolasorsolás sem. A tombolanyeremények zömét a klub főtámogatója, a Digitalis Gyógyszertár biztosította a gyermekek rendelkezésére. A gyógyszertár képviselője, Tempfli Erika a sorsolásban is segítséget nyújtott az anyukáknak.

A farsang egyébként fontos rendezvénye a nagykárolyi baba-mama klubnak, minden évben óriási érdeklődés övezi a helybeli anyukák részéről. A klubos tevékenységek rendszeres programja a közös mondókázás és éneklés, melynek révén sokat tanulhatnak és fejlődhetnek a babák. Különböző előadások színesítik a klubtalálkozókat. Amint azt Gindele Pásztor Enikőtől, a klub alapítójától megtudtuk, legközelebb egy fül-orr-gégész szakorvost látnak vendégül a klub keretében. Néhány héttel ezelőtt pedig beindult a kiscsoportos foglalkozás is azon anyukák és gyermekeik számára, akiknek csemetéje a 0-2 éves korosztályhoz tartozik. Őket szerdánként, 10.30 órától kezdődően várják a szervezők a kastélybeli terembe. A nagyobbak számára tartott klubos foglalkozásokra minden hét csütörtök délutánján, 18 órai kezdettel kerül sor. Az alkalmak díjmentesek, minden érdeklődőt nagy szeretettel várnak a szervezők.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Az igazság ligája
Ma, 15:00
Bruce Wayne tudja, hogy nem vonulhat vissza. A világnak szüksége van rá, és a hozzá hasonlókra, mert különben védtelen. Új szövetségese, Diane Prince segítségével csapatot toboroz. Ehhez hasonló nem történt még soha: Batman és Wonder Woman mellé felsorakozik egy csapat metahumán: Aquaman, Cyborg és Flash. És amikor végre összefognak, rá kell jönniük, hogy talán még az ő egyesített erejük is kevés. Lassúak voltak. A Földet fenyegető katasztrófa már nagyon közel jár, és elképesztő hatalommal bír.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Coco
Ma, 17:15
Annak ellenére, hogy családja ősidők óta megveti a zenét, Miguel arról ábrándozik, hogy egyszer neves muzsikus lesz, akárcsak bálványa, Ernesto de la Cruz. Rejtélyes események láncolatát követően a fiú előtt megnyílik a holtak bámulatos és színkavalkádos világa, ahol bizonyítani tudja tehetségét. Varázslatos útja során összeakad a simlis Hectorral, s ketten együtt próbálják megfejteni a titkot, ami fényt derít Miguel családjának valódi történetére.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Épouse-moi mon pote
Ma, 21:45
Yassine, a fiatal marokkói diák Párizsban tanul építészetet. Egy szerencsétlen eseményt követően Yassine elmulasztja az egyik vizsgáját, így elveszíti vízumát. Hogy gyorsan megoldást találjon a kialakult problémára összeházasodik legjobb barátjával. A gond csak az, hogy a nyakukra mászik egy ellenőr, aki a házasság valódiságát hivatott kivizsgálni.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Te megvetted-e már a karácsonyi ajándékokat?
Igen, mindig jó előre készülök, hogy semmit se felejtsek el
Még folyamatban van az ajándékok beszerzése
Nem vásárolok, saját kezűleg készítem el azokat
Dehogy, majd utolsó percben kapkodok, mint általában
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. december 12.
Szereti, ha elismerik érdemeit, márpedig kedvese most annyira a saját problémáival van elfoglalva, hogy nem értékeli kellőképpen az Ön eredményeit.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. december 12.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 db sütőtök, 2–3 db cékla, olívaolaj, só, bors, 1 nagy marék dió, frissen reszelt szerecsendió, 4 szelet ...