Farsang a baba-mama klubban
Utoljára módositva: 2014-03-01 14:14:19

Csütörtök délután zajlott a nagykárolyi baba-mama klub várva várt farsangi rendezvénye.

A kastélybeli terem a gyermekek önfeledt kacajától volt hangos: az ötletes jelmezekbe öltözött kicsik nagyon élvezték az eseményt. A táncos-mondókás farsangról nem hiányozhatott a tombolasorsolás sem. A tombolanyeremények zömét a klub főtámogatója, a Digitalis Gyógyszertár biztosította a gyermekek rendelkezésére. A gyógyszertár képviselője, Tempfli Erika a sorsolásban is segítséget nyújtott az anyukáknak.

A farsang egyébként fontos rendezvénye a nagykárolyi baba-mama klubnak, minden évben óriási érdeklődés övezi a helybeli anyukák részéről. A klubos tevékenységek rendszeres programja a közös mondókázás és éneklés, melynek révén sokat tanulhatnak és fejlődhetnek a babák. Különböző előadások színesítik a klubtalálkozókat. Amint azt Gindele Pásztor Enikőtől, a klub alapítójától megtudtuk, legközelebb egy fül-orr-gégész szakorvost látnak vendégül a klub keretében. Néhány héttel ezelőtt pedig beindult a kiscsoportos foglalkozás is azon anyukák és gyermekeik számára, akiknek csemetéje a 0-2 éves korosztályhoz tartozik. Őket szerdánként, 10.30 órától kezdődően várják a szervezők a kastélybeli terembe. A nagyobbak számára tartott klubos foglalkozásokra minden hét csütörtök délutánján, 18 órai kezdettel kerül sor. Az alkalmak díjmentesek, minden érdeklődőt nagy szeretettel várnak a szervezők.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Eladó Ingatlan
Eladó 78 ár beltelek a Vetési úton. Tel.:...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Várod már a tavaszt?
Természetesen várom
Várom, de még messze van
Máris tavasz?
Nem szeretem a tavaszt
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. február 19.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 25 dkg csicseriborsó, 1 l zöldségleves-alaplé, 2 db burgonya, 1 szál póréhagyma, 2 gerezd fokhagyma, olívaolaj, só, bors, ...