Farsang a baba-mama klubban
Utoljára módositva: 2014-03-01 14:14:19

Csütörtök délután zajlott a nagykárolyi baba-mama klub várva várt farsangi rendezvénye.

A kastélybeli terem a gyermekek önfeledt kacajától volt hangos: az ötletes jelmezekbe öltözött kicsik nagyon élvezték az eseményt. A táncos-mondókás farsangról nem hiányozhatott a tombolasorsolás sem. A tombolanyeremények zömét a klub főtámogatója, a Digitalis Gyógyszertár biztosította a gyermekek rendelkezésére. A gyógyszertár képviselője, Tempfli Erika a sorsolásban is segítséget nyújtott az anyukáknak.

A farsang egyébként fontos rendezvénye a nagykárolyi baba-mama klubnak, minden évben óriási érdeklődés övezi a helybeli anyukák részéről. A klubos tevékenységek rendszeres programja a közös mondókázás és éneklés, melynek révén sokat tanulhatnak és fejlődhetnek a babák. Különböző előadások színesítik a klubtalálkozókat. Amint azt Gindele Pásztor Enikőtől, a klub alapítójától megtudtuk, legközelebb egy fül-orr-gégész szakorvost látnak vendégül a klub keretében. Néhány héttel ezelőtt pedig beindult a kiscsoportos foglalkozás is azon anyukák és gyermekeik számára, akiknek csemetéje a 0-2 éves korosztályhoz tartozik. Őket szerdánként, 10.30 órától kezdődően várják a szervezők a kastélybeli terembe. A nagyobbak számára tartott klubos foglalkozásokra minden hét csütörtök délutánján, 18 órai kezdettel kerül sor. Az alkalmak díjmentesek, minden érdeklődőt nagy szeretettel várnak a szervezők.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Ocean s 8 - Az évszázad átverése
Ma, 20:50
Danny Ocean nagy volt, de nem elég nagy. Háromszor is összegyűjtötte kora legmenőbb bűnözőit, és nagy zsákmánnyal távozott... de van, aki még nála is ravaszabb, bátrabb és vonzóbb: a húga, Debbie. Debbie Ocean (Sandra Bullock) tudja, mitől döglik a légy. Sosem fél és sosem hagyja cserben a humora. Ráadásul ravaszabb bármelyik férfinál. Legújabb célpontja az évente megrendezésre kerülő, az ország összes milliomosa, sznobja és szélhámosa számára kihagyhatatlan nagy esemény, a New York-i Met Gala –
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Figyelemmel követed-e a VB-t?
Nem kérdés, ez az év eseménye
Figyelemmel követem, de azért nem mindenáron
Ha olyan meccs van, ami érdekel, azt megnézem
Legfeljebb a társaság miatt nézek focit
Nem érdekel a foci, a VB-t sem nézem
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. június 23.)


    KONYHA
      Hozzávalók: 1 csomag rétestészta (de leveles tésztával is jó), 10 dkg spenót, 20 dkg túró, 1 db tojás, ...