Farsang a baba-mama klubban
Utoljára módositva: 2014-03-01 14:14:19

Csütörtök délután zajlott a nagykárolyi baba-mama klub várva várt farsangi rendezvénye.

A kastélybeli terem a gyermekek önfeledt kacajától volt hangos: az ötletes jelmezekbe öltözött kicsik nagyon élvezték az eseményt. A táncos-mondókás farsangról nem hiányozhatott a tombolasorsolás sem. A tombolanyeremények zömét a klub főtámogatója, a Digitalis Gyógyszertár biztosította a gyermekek rendelkezésére. A gyógyszertár képviselője, Tempfli Erika a sorsolásban is segítséget nyújtott az anyukáknak.

A farsang egyébként fontos rendezvénye a nagykárolyi baba-mama klubnak, minden évben óriási érdeklődés övezi a helybeli anyukák részéről. A klubos tevékenységek rendszeres programja a közös mondókázás és éneklés, melynek révén sokat tanulhatnak és fejlődhetnek a babák. Különböző előadások színesítik a klubtalálkozókat. Amint azt Gindele Pásztor Enikőtől, a klub alapítójától megtudtuk, legközelebb egy fül-orr-gégész szakorvost látnak vendégül a klub keretében. Néhány héttel ezelőtt pedig beindult a kiscsoportos foglalkozás is azon anyukák és gyermekeik számára, akiknek csemetéje a 0-2 éves korosztályhoz tartozik. Őket szerdánként, 10.30 órától kezdődően várják a szervezők a kastélybeli terembe. A nagyobbak számára tartott klubos foglalkozásokra minden hét csütörtök délutánján, 18 órai kezdettel kerül sor. Az alkalmak díjmentesek, minden érdeklődőt nagy szeretettel várnak a szervezők.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Állás
Németországi munkalehetőség Bayern-Nürnberg környékén. Beteggondozót, házi ápolót keresünk...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Szörnyen boldog család
Ma, 15:00
Wishbonék messze nem a legboldogabb család. Emma, egy csőd szélén álló könyvesboltot vezet, míg férje, Frank túl sokat dolgozik és szenved zsarnok főnökétől. Öntudatos lánya, Fay, épp az első szerelmet éli meg, míg fiát, a kis zsenit, Maxot csúfolják az iskolatársai. De ez még nem minden! Egy jelmezes buliban egy gonosz boszorkány szörnyekké varázsolja őket: Emma vámpírrá, Frank Frankenstein szörnyévé, Fay egy múmiává, Max pedig egy vérfarkassá változik. Kalandos hajsza indul a banya után a fél
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Felkészítetted-e már autódat a télre?
Igen, mindig időben felkészítem
Még nem, de a napokban már esedékes
Nem sietem el a dolgot, még van rá időm
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. október 18.
Ma valahogy nem tud rendet tartani maga körül, ami a belső zűrzavar kivetülése. Ne keseredjen el, ezután a rendrakás megnyugtató fázisa következik majd.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. október 18.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 40 dkg pulykamell, 40 dkg fusilli tészta, 1 db citrom reszelt héja és leve, 2 gerezd fokhagyma, 1 ...