Farsang a Szivárvány óvodában
Utoljára módositva: 2014-02-25 10:02:41

Február 21-én délután farsangi mulatságot szerveztek a szatmárnémeti Szivárvány református óvodát látogató gyermekek részére.

A farsangi mulatságon mindenki jól érezte magát

A pénteki mulatság nagyon jó hangulatban telt el. A templomhoz tartozó emeleti részen tartották az összejövetelt, ahol elsőként Higyed János házigazda lelkipásztor a következő gondolattal köszöntötte a gyermekeket és szülőket: „Mindennek megvan a maga ideje, azaz most a jókedvnek, az ünneplésnek, melyre mindenkinek szüksége van.” Az álarcos bálon a gyermekek bemutatták a jelmezeiket, rövid versekkel és rímes mondókákkal fűszerezve előadásukat. A szatmárnémeti Kültelki Református Egyházközség által működtetett óvodában már hagyománynak számít az, hogy az előző évfolyamokon oktatott gyermekekkel tartsák a kapcsolatot. A pénteki eseményre a nulladik és első osztályos gyermekeket hívták vissza a szervezők, természetesen számukra is érvényes volt a felkérés a jelmezbe való öltözésre. Az egykori ovisok is bemutatták tehát a jelmezeiket, majd röviden beszámoltak első iskolai élményeikről is. Mint a kis vendégek házigazdáiknak elmondták, nagyon szívesen jönnek vissza volt óvodájukba, és jól érzik magukat a már korábbról ismert ovisok, illetve az újabban jött gyerekek között. A jelmezbemutatón kívül gyermekjátékokkal telt az idő, majd az elmaradhatatlan farsangi fánkkal vendégelték meg a rendezvény résztvevőit a Kültelki Református Egyházközség nőszövetségi tagjai.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Rossz anyák karácsonya
Ma, 17:00
Az év legvarázslatosabb ünnepén, mikor minden pillanat csupa öröm és boldogság... na, ilyenkor köthetik csak fel igazán a gatyájukat az anyukák: jön a rohangálás az ajándékok után, a dekorálás és a napokon át tartó főzés. Nem is csoda, hogy Amy (Mila Kunis), Kiki (Kristen Bell) és Carla (Kathryn Hahn) ismét fellázad. A túlhajszolt trió megint szembe megy az árral, és magasról tesz a karácsonyi hagyományokra. A szabadelvű anyák ezúttal is a kimenőre hajtanak, a lehető legkevesebb energiából akarj
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Star Wars: Az utolsó Jedik
Ma, 19:00
Leírás
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Star Wars: Az utolsó Jedik
Ma, 21:50
Leírás
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Te megvetted-e már a karácsonyi ajándékokat?
Igen, mindig jó előre készülök, hogy semmit se felejtsek el
Még folyamatban van az ajándékok beszerzése
Nem vásárolok, saját kezűleg készítem el azokat
Dehogy, majd utolsó percben kapkodok, mint általában
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. december 14.
Ma valahogy nem tudja kiszámítani, hogyan fognak viselkedni az emberek. Mind a magánéletében, mind hivatásában meglepő reakciókra számíthat.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. december 14.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 db sütőtök, 2–3 db cékla, olívaolaj, só, bors, 1 nagy marék dió, frissen reszelt szerecsendió, 4 szelet ...