Farsang a Szivárvány óvodában
Utoljára módositva: 2014-02-25 10:02:41

Február 21-én délután farsangi mulatságot szerveztek a szatmárnémeti Szivárvány református óvodát látogató gyermekek részére.

A farsangi mulatságon mindenki jól érezte magát

A pénteki mulatság nagyon jó hangulatban telt el. A templomhoz tartozó emeleti részen tartották az összejövetelt, ahol elsőként Higyed János házigazda lelkipásztor a következő gondolattal köszöntötte a gyermekeket és szülőket: „Mindennek megvan a maga ideje, azaz most a jókedvnek, az ünneplésnek, melyre mindenkinek szüksége van.” Az álarcos bálon a gyermekek bemutatták a jelmezeiket, rövid versekkel és rímes mondókákkal fűszerezve előadásukat. A szatmárnémeti Kültelki Református Egyházközség által működtetett óvodában már hagyománynak számít az, hogy az előző évfolyamokon oktatott gyermekekkel tartsák a kapcsolatot. A pénteki eseményre a nulladik és első osztályos gyermekeket hívták vissza a szervezők, természetesen számukra is érvényes volt a felkérés a jelmezbe való öltözésre. Az egykori ovisok is bemutatták tehát a jelmezeiket, majd röviden beszámoltak első iskolai élményeikről is. Mint a kis vendégek házigazdáiknak elmondták, nagyon szívesen jönnek vissza volt óvodájukba, és jól érzik magukat a már korábbról ismert ovisok, illetve az újabban jött gyerekek között. A jelmezbemutatón kívül gyermekjátékokkal telt az idő, majd az elmaradhatatlan farsangi fánkkal vendégelték meg a rendezvény résztvevőit a Kültelki Református Egyházközség nőszövetségi tagjai.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Bűbáj herceg és a nagy varázslat
Ma, 15:00
Bűbáj herceget szörnyű átok sújtja, Bűbájos kisugárzásától a királyság minden nőnemű lakója egyből beleszeret, ám mivel ez csak varázslat, képtelen megtalálni így az igaz szerelmet. És ha a 21. születésnapjáig nem lel rá az igaz szerelemre, az átok végérvényesen beteljesedik.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Figyelemmel követed-e a VB-t?
Nem kérdés, ez az év eseménye
Figyelemmel követem, de azért nem mindenáron
Ha olyan meccs van, ami érdekel, azt megnézem
Legfeljebb a társaság miatt nézek focit
Nem érdekel a foci, a VB-t sem nézem
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. június 20.)


    KONYHA
      Hozzávalók: 1 csomag rétestészta (de leveles tésztával is jó), 10 dkg spenót, 20 dkg túró, 1 db tojás, ...