Farsang a Szivárvány óvodában
Utoljára módositva: 2014-02-25 10:02:41

Február 21-én délután farsangi mulatságot szerveztek a szatmárnémeti Szivárvány református óvodát látogató gyermekek részére.

A farsangi mulatságon mindenki jól érezte magát

A pénteki mulatság nagyon jó hangulatban telt el. A templomhoz tartozó emeleti részen tartották az összejövetelt, ahol elsőként Higyed János házigazda lelkipásztor a következő gondolattal köszöntötte a gyermekeket és szülőket: „Mindennek megvan a maga ideje, azaz most a jókedvnek, az ünneplésnek, melyre mindenkinek szüksége van.” Az álarcos bálon a gyermekek bemutatták a jelmezeiket, rövid versekkel és rímes mondókákkal fűszerezve előadásukat. A szatmárnémeti Kültelki Református Egyházközség által működtetett óvodában már hagyománynak számít az, hogy az előző évfolyamokon oktatott gyermekekkel tartsák a kapcsolatot. A pénteki eseményre a nulladik és első osztályos gyermekeket hívták vissza a szervezők, természetesen számukra is érvényes volt a felkérés a jelmezbe való öltözésre. Az egykori ovisok is bemutatták tehát a jelmezeiket, majd röviden beszámoltak első iskolai élményeikről is. Mint a kis vendégek házigazdáiknak elmondták, nagyon szívesen jönnek vissza volt óvodájukba, és jól érzik magukat a már korábbról ismert ovisok, illetve az újabban jött gyerekek között. A jelmezbemutatón kívül gyermekjátékokkal telt az idő, majd az elmaradhatatlan farsangi fánkkal vendégelték meg a rendezvény résztvevőit a Kültelki Református Egyházközség nőszövetségi tagjai.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Várod már a tavaszt?
Természetesen várom
Várom, de még messze van
Máris tavasz?
Nem szeretem a tavaszt
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. február 24.
Találkozik valakivel, akinek úgy érzi, bármit el tudna mesélni saját belső érzéseiről. Az ilyen kitárulkozások rendkívül fontosak mindenki számára!
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. február 24.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 25 dkg csicseriborsó, 1 l zöldségleves-alaplé, 2 db burgonya, 1 szál póréhagyma, 2 gerezd fokhagyma, olívaolaj, só, bors, ...