Farsang a Szivárvány óvodában
Utoljára módositva: 2014-02-25 10:02:41

Február 21-én délután farsangi mulatságot szerveztek a szatmárnémeti Szivárvány református óvodát látogató gyermekek részére.

A farsangi mulatságon mindenki jól érezte magát

A pénteki mulatság nagyon jó hangulatban telt el. A templomhoz tartozó emeleti részen tartották az összejövetelt, ahol elsőként Higyed János házigazda lelkipásztor a következő gondolattal köszöntötte a gyermekeket és szülőket: „Mindennek megvan a maga ideje, azaz most a jókedvnek, az ünneplésnek, melyre mindenkinek szüksége van.” Az álarcos bálon a gyermekek bemutatták a jelmezeiket, rövid versekkel és rímes mondókákkal fűszerezve előadásukat. A szatmárnémeti Kültelki Református Egyházközség által működtetett óvodában már hagyománynak számít az, hogy az előző évfolyamokon oktatott gyermekekkel tartsák a kapcsolatot. A pénteki eseményre a nulladik és első osztályos gyermekeket hívták vissza a szervezők, természetesen számukra is érvényes volt a felkérés a jelmezbe való öltözésre. Az egykori ovisok is bemutatták tehát a jelmezeiket, majd röviden beszámoltak első iskolai élményeikről is. Mint a kis vendégek házigazdáiknak elmondták, nagyon szívesen jönnek vissza volt óvodájukba, és jól érzik magukat a már korábbról ismert ovisok, illetve az újabban jött gyerekek között. A jelmezbemutatón kívül gyermekjátékokkal telt az idő, majd az elmaradhatatlan farsangi fánkkal vendégelték meg a rendezvény résztvevőit a Kültelki Református Egyházközség nőszövetségi tagjai.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Annabelle 2. - A teremtés
Ma, 20:55
Leírás: A félelem nem múlik el. A Gonoszt nem lehet lerázni: mindig visszatér, és arra csap le, aki a leginkább megérdemelné a jót. Egy babakészítő évekkel ezelőtt elveszítette a lányát, és még mindig nem heverte ki a tragédiát. Azt hiszi, a jóság segít majd felejtenie és megbékélnie. Ezért amikor ő és a felesége hírét veszi, hogy valahol a környékükön bezárnak egy árvaházat, befogadják magukhoz az intézményt vezető apácát és neveltjeit: egy csapat árva kislányt. De a lányokkal még valami érkez
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Milyen programok érdekelnek leginkább az idei PMN-en?
Természetesen a koncertek
A nivós színházi előadások
A hagyományőrző néptáncok, népzenei előadások
A bábszínházi előadások
A gasztronómiai programok
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. augusztus 22.
Figyeljen oda kedvese mellékesen kimondott kívánságaira, mert ezek valójában nagyon is fontosak számára, csak nem akarja Önt terhelni.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. augusztus 22.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 8 dkg lila hagyma, 50 dkg paradicsom, 25 dkg koktélparadicsom, 10 dkg joghurt, 1 dl tejszín + a ...