Farsangi bálban mulattak a károlyiak
Utoljára módositva: 2015-02-02 12:21:04

Idén is sikeres farsangi bált tartott a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) nagykárolyi szervezete.

Körülbelül százhúszan mulattak együtt a Miraj Étteremben a január hó utolsó napjának estéjén rendezett családias hangulatú rendezvényen. A zenéről a nagykárolyi A la Carte együttes gondoskodott. Szerencsére igen sokan gondolták úgy, hogy eleget tesznek a szervezők kérésének, és ötletesnél ötletesebb jelmezekben érkeztek. A zsűri a jelmezes szépségversenyen a Lego-emberkéket, a Vida házaspárt találta a legszebbnek. Tombolajegysorsolásra is sor került — számos értékes és érdekes ajándék lelt gazdára. Finom ételek, jó bor és minőségi zene tette feledhetetlenné az idei farsangi bált minden részvevő számára.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Alelnök
Ma, 20:50
Az Oscar-díjas és igen szórakoztató A NAGY DOBÁS-ban Adam McKay író-rendező a 30-as évekbeli nagy gazdasági világválság óta a legnagyobb pénzügyi összeomláshoz vezető Wall Street-i trükközésről rántotta le a leplet. Új filmje, az ALELNÖK egy újabb igaz sztorit vázol: a jelenkori amerikai politika egyik legzárkózottabb és legtitkolódzóbb elméjét, Richard Bruce (Dick) Cheneyt állítja a középpontba, Christian Bale újabb nagy átalakulást prezentáló alakításában. Szereplőtársai Amy Adams, Steve Carel
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Milyen filmeket nézel szívesen a moziban?
Vígjáték
Horror
Sci-fi
Romantikus
Nem járok moziba
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2019. február 22.
Legmerészebb álmait is megvalósíthatja ma, bár tény, hogy keményen meg kell dolgoznia a sikerért, de nem fogja sajnálni a befektetett energiát.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. február 22.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 3 dkg élesztő, 3 dl tej, 1 tk. cukor, 50 dkg liszt (+ a szóráshoz), 2 tojás sárgája, ...