Farsangoznak Mezőfényen
Utoljára módositva: 2014-02-25 10:15:35

A mezőfényi RMDSZ-farsang egyik főszervezője és hangulatfelelőse Tempfli Katalin, akit arról kérdeztünk, mire számíthat az, aki március 1-jén este részt vesz a rendezvényen.

 

„A mulatság este 8 órakor kezdődik. A megterített asztalon előételek szemgyönyörködtető sokasága, míg az ajtóban (a jó hangulatot megalapozandó) a házigazdák vendégköszöntő boros kancsója fogad mindenkit. A kitűnő élő zenét természetesen a fényi zenekar fogja biztosítani, ami garancia arra, hogy a táncot egész éjszaka ropják a résztvevők a táncparketten. A főétel rántott hús, sertéskaraj gombaszósszal, fűszeres burgonyával és mexikói rizzsel, míg mellé friss káposztasalátát kínálunk. A jó italok és finom falatok mellett szórakoztató műsorral is készülünk: a zenés, humoros összeállítás tovább fokozza jó hangulatot. Szép számmal érkeznek már a tombola-felajánlások. A belépőjeggyel minden pár kap egy tombolaszelvényt is, akárcsak tavaly, de bárki vásárolhat tombolajegyet a helyszínen is, hogy növelje a nyerési esélyeit. Érdemes lesz, mivel a sok ajándék mellett lesz egy igencsak értékes fődíj is, egy táblagép. A házigazdák másik ajándéka egy ötvenliteres hordóba lesz zárva, persze nem lakattal. Jó fényi csemegeborral lesz teli az a hordó, és minden vendég ingyen járhat majd „a jó kútra”. Gondoltunk ám a desszertre is. Idén helyben készült, házi dobostorta lesz a finomság. A mulatságra egy belépőjegy 65 lejbe kerül. Jelentkezni és helyet foglalni Pintea Ritánál lehet (legkésőbb a rendezvény előtt két nappal, csütörtök estig), de bármilyen információért hozzám vagy a többi szervezőhöz is fordulhatnak bizalommal az érdeklődők” — foglalta össze az est programját, kedvcsináló gyanánt, Tempfli Katalin. A jó hangulat tehát garantált, a szervezők pedig mindenkit nagy szeretettel várnak az eseményre.

Tőtős Tímea

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Eladó Ingatlan
Eladó 78 ár beltelek a Vetési úton. Tel.:...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Hogyan védekezel a megfázás ellen?
Különféle vitaminokat szedek
Rengeteg gyümölcsöt fogyasztok ilyenkor
Mindig figyelek arra, hogy kellően fel legyek öltözve
Nem szoktam megfázni
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. január 23.
Irigylésre méltóan sok energiája van, senki és semmi nem tartóztathatja fel, ha valamit a fejébe vesz, márpedig ma tele van jobbnál jobb ötletekkel.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. január 23.)


    KONYHA
    Hozzávalók a szufléhoz: 2 dl zsíros tej, 8 dkg darált mák, 4 dkg porcukor, 4 db vajas kifli, 2 ...