Farsangoznak Mezőfényen
Utoljára módositva: 2014-02-25 10:15:35

A mezőfényi RMDSZ-farsang egyik főszervezője és hangulatfelelőse Tempfli Katalin, akit arról kérdeztünk, mire számíthat az, aki március 1-jén este részt vesz a rendezvényen.

 

„A mulatság este 8 órakor kezdődik. A megterített asztalon előételek szemgyönyörködtető sokasága, míg az ajtóban (a jó hangulatot megalapozandó) a házigazdák vendégköszöntő boros kancsója fogad mindenkit. A kitűnő élő zenét természetesen a fényi zenekar fogja biztosítani, ami garancia arra, hogy a táncot egész éjszaka ropják a résztvevők a táncparketten. A főétel rántott hús, sertéskaraj gombaszósszal, fűszeres burgonyával és mexikói rizzsel, míg mellé friss káposztasalátát kínálunk. A jó italok és finom falatok mellett szórakoztató műsorral is készülünk: a zenés, humoros összeállítás tovább fokozza jó hangulatot. Szép számmal érkeznek már a tombola-felajánlások. A belépőjeggyel minden pár kap egy tombolaszelvényt is, akárcsak tavaly, de bárki vásárolhat tombolajegyet a helyszínen is, hogy növelje a nyerési esélyeit. Érdemes lesz, mivel a sok ajándék mellett lesz egy igencsak értékes fődíj is, egy táblagép. A házigazdák másik ajándéka egy ötvenliteres hordóba lesz zárva, persze nem lakattal. Jó fényi csemegeborral lesz teli az a hordó, és minden vendég ingyen járhat majd „a jó kútra”. Gondoltunk ám a desszertre is. Idén helyben készült, házi dobostorta lesz a finomság. A mulatságra egy belépőjegy 65 lejbe kerül. Jelentkezni és helyet foglalni Pintea Ritánál lehet (legkésőbb a rendezvény előtt két nappal, csütörtök estig), de bármilyen információért hozzám vagy a többi szervezőhöz is fordulhatnak bizalommal az érdeklődők” — foglalta össze az est programját, kedvcsináló gyanánt, Tempfli Katalin. A jó hangulat tehát garantált, a szervezők pedig mindenkit nagy szeretettel várnak az eseményre.

Tőtős Tímea

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Hotel Transylvania 3. - Szörnyen rémes vakáció
Ma, 16:55
A vámpíroknál nincs ennivalóbb lény. Mavis, Drakula édes kicsi lánya például a vérét adná azért, hogy a szörnyek nyaraltatásáért a szívét is kitevő apja ebéd után végre maga is alvadhasson egy jót. Így azután különleges meglepetéssel készül: befizeti Drakulát egy szörnyen társas hajóútra, hogy egy ideig csak saját vérfagyasztó boldogságával törődjön. Az indulásnál kiderül, hogy a tervbe egy apró rög került: Drakula régi barátai is a családi kirándulás résznek tekintik magukat: Farkas, Frankenst
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Mamma Mia! Sose hagyjuk abba
Ma, 18:50
Tíz évvel azután, hogy a Mamma Mia! több mint 600 millió dollár bevételt hozott világszerte, visszatérünk a varázslatos görög szigetre, Kalokairire ebben az új musicalben, mely szintén az ABBA dalaira épül. A film ide-oda ingázik az időben, és megmutatja, hogy a múltbéli kapcsolatok miképp hatnak a jelenre. Így az eredeti szereplőkhöz csatlakoznak fiatal énjeik, köztük a fiatal Donnát alakító Lily James (A legsötétebb óra, Nyomd, Bébi, nyomd!, Downton Abbey).
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
A védelmező 2.
Ma, 21:05
Amerikai fantasztikus thriller, akciófilm, krimi
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit szólsz a 2018-as világbajnokság eredményéhez?
Várható volt, megérdemeltem nyertek a franciák
A horvátok jobbak voltak
Mindegy volt, ki nyeri
Nem néztem a VB-t
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. július 20.
Ha kikérik a véleményét valamiben, alaposan fontolja meg a válaszát, mert szavának sokkal nagyobb súlya lesz az illető számára, mint azt gondolná!
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. július 20.)


    KONYHA
      Hozzávalók: 1 csomag rétestészta (de leveles tésztával is jó), 10 dkg spenót, 20 dkg túró, 1 db tojás, ...