Farsangoznak Mezőfényen
Utoljára módositva: 2014-02-25 10:15:35

A mezőfényi RMDSZ-farsang egyik főszervezője és hangulatfelelőse Tempfli Katalin, akit arról kérdeztünk, mire számíthat az, aki március 1-jén este részt vesz a rendezvényen.

 

„A mulatság este 8 órakor kezdődik. A megterített asztalon előételek szemgyönyörködtető sokasága, míg az ajtóban (a jó hangulatot megalapozandó) a házigazdák vendégköszöntő boros kancsója fogad mindenkit. A kitűnő élő zenét természetesen a fényi zenekar fogja biztosítani, ami garancia arra, hogy a táncot egész éjszaka ropják a résztvevők a táncparketten. A főétel rántott hús, sertéskaraj gombaszósszal, fűszeres burgonyával és mexikói rizzsel, míg mellé friss káposztasalátát kínálunk. A jó italok és finom falatok mellett szórakoztató műsorral is készülünk: a zenés, humoros összeállítás tovább fokozza jó hangulatot. Szép számmal érkeznek már a tombola-felajánlások. A belépőjeggyel minden pár kap egy tombolaszelvényt is, akárcsak tavaly, de bárki vásárolhat tombolajegyet a helyszínen is, hogy növelje a nyerési esélyeit. Érdemes lesz, mivel a sok ajándék mellett lesz egy igencsak értékes fődíj is, egy táblagép. A házigazdák másik ajándéka egy ötvenliteres hordóba lesz zárva, persze nem lakattal. Jó fényi csemegeborral lesz teli az a hordó, és minden vendég ingyen járhat majd „a jó kútra”. Gondoltunk ám a desszertre is. Idén helyben készült, házi dobostorta lesz a finomság. A mulatságra egy belépőjegy 65 lejbe kerül. Jelentkezni és helyet foglalni Pintea Ritánál lehet (legkésőbb a rendezvény előtt két nappal, csütörtök estig), de bármilyen információért hozzám vagy a többi szervezőhöz is fordulhatnak bizalommal az érdeklődők” — foglalta össze az est programját, kedvcsináló gyanánt, Tempfli Katalin. A jó hangulat tehát garantált, a szervezők pedig mindenkit nagy szeretettel várnak az eseményre.

Tőtős Tímea

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Állás
Gyakorlattal rendelkező sofőrt keresünk nyergesvontatóra, uniós munkára, egygazdás,...
Tovább >>>
Állás
Németországi munkalehetőség Bayern-Nürnberg környékén. Beteggondozót, házi ápolót keresünk...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Gnome alone
Ma, 15:00
Leírás
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Előzetes
Thor: Ragnarök
Ma, 16:45
A Marvel Studios új filmjében Thort pörölyétől megfosztva bebörtönzik az univerzum túlsó felén. Az idővel versenyt futva próbál visszajutni Asgardba, és megállítani a Ragnarököt; egy háborút, ami otthonának pusztulásával és az asgardi civilizáció eltűnésével járhat, és amit egy mindenható új ellenség, a könyörtelen Hela idézett elő. Először azonban túl kell élnie egy halálos gladiátorviadalt, amelyben ellenfele korábbi szövetségese és szintén a Bosszúállók tagja: a hihetetlen Hulk!
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
Elek György könyvbemutató
Ma, 17:00
Lélek és test hálószobája című könyv bemutatója.
pin Szatmári Római Katolikus Püspöki Hivatal

Helyfoglalás
Megjött apuci 2
Ma, 19:20
Brad (Will Ferrell) és Dusty (Mark Wahlberg) elérték a lehetetlent: barátok és apatársak lettek. Minden simán megy, amíg Dusty régi motoros, macsó faterja, Kurt (Mel Gibson) és Brad ultraérzékeny és érzelmes apja, Don (John Lithgow) meg nem érkeznek a karácsonyi ünnepekre. Kurtnak feltett szándéka, hogy éket verjen Dusty és Brad közé. Vajon a fiúk össze tudnak-e dolgozni, hogy bebizonyítsák Kurtnak, hogy működik a modern nevelésük, és sikerül összehozniuk a nagy családi karácsonyt? A nagysikerű
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
Bluescore
Ma, 20:00
Koncert
Club Poesis

Helyfoglalás
Az igazság ligája
Ma, 21:05
Bruce Wayne tudja, hogy nem vonulhat vissza. A világnak szüksége van rá, és a hozzá hasonlókra, mert különben védtelen. Új szövetségese, Diane Prince segítségével csapatot toboroz. Ehhez hasonló nem történt még soha: Batman és Wonder Woman mellé felsorakozik egy csapat metahumán: Aquaman, Cyborg és Flash. És amikor végre összefognak, rá kell jönniük, hogy talán még az ő egyesített erejük is kevés. Lassúak voltak. A Földet fenyegető katasztrófa már nagyon közel jár, és elképesztő hatalommal bír.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szoktál-e adventi koszorút készíteni?
Igen, minden évben közösen készítünk adventi koszorút
Nem készítek, inkább megveszem az üzletből
Megvan tavalyról ezért nem készítek/vásárolok újat
Nincs adventi koszorúnk
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. november 23.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 db sütőtök, 2–3 db cékla, olívaolaj, só, bors, 1 nagy marék dió, frissen reszelt szerecsendió, 4 szelet ...