Február 24-e után jelentős lehűlés várható
Utoljára módositva: 2018-02-19 17:45:21

A következő két hétben a megszokottnál hidegebb, csapadékos idő várható – derül ki az Országos Meteorológiai Igazgatóság (ANM) február 19.-március 4. közötti időszakra kiadott előrejelzéséből — írja az Agerpres.

A Bánságban és a Körösök vidékén február 23-áig 4 és 6 fok között alakul a nappali, mínusz 1 fok körül az éjszakai hőmérséklet. Február 24-e és 27-e között erőteljes lehűlés várható, nappal -3, éjjel akár -10 Celsius-fok is lehet. Ezt követően ismét enyhül az idő, február 28-a és március 4-e között a maximális hőmérséklet 3-5, a minimális érték -3 fok körül alakul. Az első héten naponta várható csapadék, amely február 24-25-én lesz kiadósabb. A lehűlés napjain havas eső és havazás is előfordulhat. Erdélyben február 19-e és 24-e között 2-4 fok lesz a nappali hőmérséklet, éjszakánként -7 Celsius-fokig süllyedhet a hőmérő higanyszála. Február 27-éig fokozatosan hűlni fog az idő, nappal legtöbb mínusz 4, mínusz 5 fok lesz, éjjel -12 fokos hidegre is számítani kell. Ezt követően felmelegszik a levegő, március 4-ére a nappali hőérték eléri a 2-3, az éjszakai pedig a -6 fokot. A hideget kis mennyiségű csapadék kíséri, ez február 23-25-én lehet kiadósabb. A hegyvidékeken február 23-áig változékony időjárással kell számolni, a maximális hőmérsékleti értékek mínusz 4 és mínusz 2, míg a legalacsonyabbak mínusz 10 és mínusz 8 fok között alakulnak. Ezt követően a hegyekben is lehűl az idő, éjszakánként akár -15 fok is lehet. Február 27-e után enyhülés várható. Enyhe havazásra kell számítani.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Melyik a kedvenc téli sportod?
A síelés
A snowboardozás
A korcsolyázás
A szánkózás
A jégkorongozás
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. március 22.
Bánjon ma óvatosan a pénzzel! Ez vonatkozik saját pénztárcájára is, de üzleti döntéseiben sem árt most megfontoltabbnak lennie, mint általában.
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. március 22.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 1 db hagyma, 1 db karfiol, 2 db burgonya, 5 dkg vaj, 7 dl zöldségleves-alaplé, 1 db bagett, ...