Fél napig keresték a balesetet okozó kamiont
Utoljára módositva: 2016-03-02 09:20:56

Szerencsére csak anyagi kárral járó baleset történt Szamosdob és Decebal között, ahol egy kamion elsodort egy szekeret, majd továbbhajtott.

Illusztráció

A megszokottnál is sokkal nehézkesebb volt bejutni tegnap kora délelőtt Szatmárnémetibe a Károlyi úton, araszoló kocsisorok torlódtak össze, a rendőrség pedig minden kamiont, teherkocsit megállított és ellenőrzött. Reggel 8 óra körül ugyanis baleset történt Szamosdob és Decebal között: egy kamion előzés közben nem tartotta be a szükséges oldaltávolságot, és elsodort egy szekeret, majd megállás nélkül továbbhajtott. A balesetben szerencsére sem a szekeres, sem a lovak nem sérültek meg, „csak” a jármű szenvedett kárt. Amint azt a Szatmár Megyei Rendőr-felügyelőség szóvivője, Răducu Silaghi lapunk megkeresésére elmondta, a kamion azonosítását nehezíti, hogy a bakon ülő férfi semmiféle információval nem tudott szolgálni az őt elsodró teherkocsival kapcsolatban, és előbb megjavította a szekeret, s csak bő másfél óra elteltével jelentette a 112-es egységes segélyhívón a baleset megtörténtét.

A rendőrség Szatmár megye minden főbb útvonalán ellenőrzési pontokat alakított ki, és értesítette a szomszédos megyék hatóságait is, végül délután a 19 A országúton, Pete közelében találták meg a baleset okozásával alaposan gyanúsítható kamiont, amelyet a 42 éves H. István magyarországi állampolgár vezetett.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Szolgáltatás
Szállítás, költöztetés. Tel.: 0725353499.
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. június 16.)


    KONYHA
    Hozzávalók   25 dkg szikkadt fehér kenyér olívaolaj 25 dkg koktél paradicsom só 1 tk morzsolt lestyán 1 tk ...