Fél napig keresték a balesetet okozó kamiont
Utoljára módositva: 2016-03-02 09:20:56

Szerencsére csak anyagi kárral járó baleset történt Szamosdob és Decebal között, ahol egy kamion elsodort egy szekeret, majd továbbhajtott.

Illusztráció

A megszokottnál is sokkal nehézkesebb volt bejutni tegnap kora délelőtt Szatmárnémetibe a Károlyi úton, araszoló kocsisorok torlódtak össze, a rendőrség pedig minden kamiont, teherkocsit megállított és ellenőrzött. Reggel 8 óra körül ugyanis baleset történt Szamosdob és Decebal között: egy kamion előzés közben nem tartotta be a szükséges oldaltávolságot, és elsodort egy szekeret, majd megállás nélkül továbbhajtott. A balesetben szerencsére sem a szekeres, sem a lovak nem sérültek meg, „csak” a jármű szenvedett kárt. Amint azt a Szatmár Megyei Rendőr-felügyelőség szóvivője, Răducu Silaghi lapunk megkeresésére elmondta, a kamion azonosítását nehezíti, hogy a bakon ülő férfi semmiféle információval nem tudott szolgálni az őt elsodró teherkocsival kapcsolatban, és előbb megjavította a szekeret, s csak bő másfél óra elteltével jelentette a 112-es egységes segélyhívón a baleset megtörténtét.

A rendőrség Szatmár megye minden főbb útvonalán ellenőrzési pontokat alakított ki, és értesítette a szomszédos megyék hatóságait is, végül délután a 19 A országúton, Pete közelében találták meg a baleset okozásával alaposan gyanúsítható kamiont, amelyet a 42 éves H. István magyarországi állampolgár vezetett.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit teszel a környezeted megóvásért?
Nem használok már műanyag szatyrokat
Energia- és víztakarékos háztartási gépeket vásárolok
Helyi termékeket vásárolok
Kisebb távolságok esetén nem ülök autóba, inkább a gyaloglást választom
A kényelemről nem tudok lemondani még akkor sem, ha az nem éppen környezetkímélő
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. augusztus 24.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 db konyhakész csirke, só, bors, 2 tk. kakukkfű (szárított, morzsolt), 3 db biocitrom (vagy lime), 1 fej ...