Feldarabolta áldozatát az avasújvároshegyi gyilkos
Utoljára módositva: 2018-11-27 14:18:38

Szörnyű gyilkosság történt november 26–án a déli órákban Avasújvároshegyen, a helyiek által Bodóként ismert részen: a 62 éves helyi lakos M. N. késsel agyonszúrta 84 éves szomszédját, majd levágta az áldozat fejét, testét pedig baltával feldarabolta, aztán jelentette a 112–es egységes segélyhívón a borzalmas tettet — a szemük elé táruló vérfürdő látványától még a sokat tapasztalt rendőröket is a rosszullét környékezte.
A nagybányai illetőségű áldozatnak hétvégi háza volt Avasújvároshegyen, ahova rendszeresen kijárt és idős kora ellenére aktívan szőlészkedett — gyilkosa, a már nyugalomba vonult bányász kis családi gazdasága a hétvégi ház szomszédságában volt, s kettejük között teljesen megszokott, jószomszédi viszony állt fent. Ezt igazolja az is, hogy amikor átment egy kicsit beszélgetni az idős férfihoz, ahogy az már ilyenkor szokás, asztalra került a bor is — a két férfi egyre sűrjebben koccintgatott, a beszélgetés pedig nézeteltéréssé majd kemény szóváltássá alakult, mígnem a vita hevében az addig messze nem erőszakosnak és békésnek ismert M. N. kést rántott és leszúrta vendéglátóját. Ami pedig azután következett, az a legvadabb horrorfilmekbe illik: baltát ragadott és előbb levágta az áldozat fejét, majd az egész testet szinte miszlikbe aprította — bár fennáll a lehetősége, hogy a holttestdarabokat elrejtve akarta eltitkolni az emberölést, ennek ellent mond M. N. zavaros magyarázkodása, miszerint az áldozatot valamiféle földön kívüli lénynek érzékelte. A borzalmas mészárlást követően a gyilkos jelentette tettét az egységes segélyhívón, a kiérkező rendőröknek is beismerte az emberölést és az ügyészségi kihallgatáson sem tagadta, hogy megölte majd feldarabolta idős szomszédját. A férfit 24 órára előállították, 30 napos előzetes letartóztatásba helyezéséről ma döntenek a bírák.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
Eladó Ház
Eladó kertes ház főúton, 25 méteres utcafronttal, 35...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. november 12.)


  KONYHA
  Hozzávalók a húsgolyóhoz: 1 db vöröshagyma (kisebb), 2 gerezd fokhagyma, 1 csokor petrezselyemzöld, 50 dkg darált sertéscomb, 1 db ...