Feledtetni kell a vidombáki fiaskót
Utoljára módositva: 2017-09-29 16:57:56

Úgy tűnik, hogy a Tasnádi Unirea labdarúgócsapata „beleállt” egy két gólos nyerési, vesztési sorozatba, és ha ez így folytatódik, akkor szombaton egy újabb győzelem következik Marius Botan edző tanítványainak részéről.

Mint ismeretes, a harmadosztályban újonc Unirea a désiek elleni hazai 2–0-lal nyitottak, míg 2–0-ra vesztettek idehaza a Magyarigeni Performanțától. Ezt követte a 2–0-s Kolozsvári U elleni siker, múlt héten viszont 4–2-re kaptak ki Vidombákon. Éppen ezt az utóbbi kudarcot kell feledtetni most a legényeknek egy jó játékkal és pozitív eredménnyel. A Brassó megyei településen ugyanis gyerekes hibákat vétettek a legények egy olyan alakulattal szemben, amely egyelőre még nincs felkészülve a harmadosztályra, és ajándékba kaptak három pontot a tasnádiaktól. E fajta adományozásra viszont nincs szükség ezen a szinten, hiszen minden pontot meg kell ragadni, hogy ne kerüljön a csapat veszélyzónában. Hiszen vannak bőven erős ellenfelek a Liga 3-ban. Ilyen a Kolozsvári Sănătatea is, amely szombaton lesz az Unirea vendége Tasnádon. A kolozsvári közterület-fenntartási cég csapata több mint egy évtizede állandó résztvevője a Liga 3-nak, és szinte kivétel nélkül, minden idényben a legjobb hat között zárt. Ezért nagyon össze kell szedje magát a tasnádi csapat, hiszen ezen a mérkőzésen a lelkes szurkolói előtt is bizonyítani kell, hogy annál sokkal többre képes, mint amit a múlt héten produkált.

Az is szembetűnő a tasnádi eredmények a boncolgatásában, hogy a Botan-csapat eddig minden mérkőzését megnyerte a Kolozs megyei ellenfelekkel szemben. Ez jó előjel, ezt a sorozatot minden képen folytatni kell.

A Tasnádi Unirea – Kolozsvári Sănătatea mérkőzés szombaton 17 órakor kezdődik. A tasnádiak 6 ponttal az 5-ös csoport táblázatának a 10. helyét foglalják el, míg a Sănătatea 7 ponttal a ik. A kolozsváriak ebben a szezonban nyertek odahaza Szászrégennel, illetve Désen, és ikszeltek odahaza a Kolozsvári CFR II-vel.

Liga 3, 5-ös csoport, 6. forduló

Péntek

Kolozsvári CFR II – Gyulafehérvári Unirea

Szombat

Kolozsvári U – Vidombáki Viitorul

Magyarigeni Performanţa – Kudzsiri Metalurgistul

Szászrégeni Avântul – Lénárdfalvi ACS

Alsógáldi Industria – Szászmedgyesi Gaz Metan II

Dési Unirea – Radnóti SK

Tasnádi Unirea – Kolozsvári Sănătatea (17 óra). 

A Feleki FC szabadnapos.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Állás
Tapasztalt szakácsot keresünk Ausztriába. Telefon: 004369911015847.
Tovább >>>
Állás
Németországi munkalehetőség Bayern-Nürnberg környékén. Beteggondozót, házi ápolót keresünk...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Felkészítetted-e már autódat a télre?
Igen, mindig időben felkészítem
Még nem, de a napokban már esedékes
Nem sietem el a dolgot, még van rá időm
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. október 19.
Szíve mélyén pontosan tudja már régóta, hogy csak ki kellett várnia a megfelelő időt, hogy végre közel kerüljenek egymáshoz kiszemeltjével.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. október 19.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 40 dkg pulykamell, 40 dkg fusilli tészta, 1 db citrom reszelt héja és leve, 2 gerezd fokhagyma, 1 ...