Feledtetni kell a vidombáki fiaskót
Utoljára módositva: 2017-09-29 16:57:56

Úgy tűnik, hogy a Tasnádi Unirea labdarúgócsapata „beleállt” egy két gólos nyerési, vesztési sorozatba, és ha ez így folytatódik, akkor szombaton egy újabb győzelem következik Marius Botan edző tanítványainak részéről.

Mint ismeretes, a harmadosztályban újonc Unirea a désiek elleni hazai 2–0-lal nyitottak, míg 2–0-ra vesztettek idehaza a Magyarigeni Performanțától. Ezt követte a 2–0-s Kolozsvári U elleni siker, múlt héten viszont 4–2-re kaptak ki Vidombákon. Éppen ezt az utóbbi kudarcot kell feledtetni most a legényeknek egy jó játékkal és pozitív eredménnyel. A Brassó megyei településen ugyanis gyerekes hibákat vétettek a legények egy olyan alakulattal szemben, amely egyelőre még nincs felkészülve a harmadosztályra, és ajándékba kaptak három pontot a tasnádiaktól. E fajta adományozásra viszont nincs szükség ezen a szinten, hiszen minden pontot meg kell ragadni, hogy ne kerüljön a csapat veszélyzónában. Hiszen vannak bőven erős ellenfelek a Liga 3-ban. Ilyen a Kolozsvári Sănătatea is, amely szombaton lesz az Unirea vendége Tasnádon. A kolozsvári közterület-fenntartási cég csapata több mint egy évtizede állandó résztvevője a Liga 3-nak, és szinte kivétel nélkül, minden idényben a legjobb hat között zárt. Ezért nagyon össze kell szedje magát a tasnádi csapat, hiszen ezen a mérkőzésen a lelkes szurkolói előtt is bizonyítani kell, hogy annál sokkal többre képes, mint amit a múlt héten produkált.

Az is szembetűnő a tasnádi eredmények a boncolgatásában, hogy a Botan-csapat eddig minden mérkőzését megnyerte a Kolozs megyei ellenfelekkel szemben. Ez jó előjel, ezt a sorozatot minden képen folytatni kell.

A Tasnádi Unirea – Kolozsvári Sănătatea mérkőzés szombaton 17 órakor kezdődik. A tasnádiak 6 ponttal az 5-ös csoport táblázatának a 10. helyét foglalják el, míg a Sănătatea 7 ponttal a ik. A kolozsváriak ebben a szezonban nyertek odahaza Szászrégennel, illetve Désen, és ikszeltek odahaza a Kolozsvári CFR II-vel.

Liga 3, 5-ös csoport, 6. forduló

Péntek

Kolozsvári CFR II – Gyulafehérvári Unirea

Szombat

Kolozsvári U – Vidombáki Viitorul

Magyarigeni Performanţa – Kudzsiri Metalurgistul

Szászrégeni Avântul – Lénárdfalvi ACS

Alsógáldi Industria – Szászmedgyesi Gaz Metan II

Dési Unirea – Radnóti SK

Tasnádi Unirea – Kolozsvári Sănătatea (17 óra). 

A Feleki FC szabadnapos.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Star Wars: Az utolsó Jedik
Ma, 12:50
Leírás
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Star Wars: Az utolsó Jedik
Ma, 21:20
Leírás
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Te megvetted-e már a karácsonyi ajándékokat?
Igen, mindig jó előre készülök, hogy semmit se felejtsek el
Még folyamatban van az ajándékok beszerzése
Nem vásárolok, saját kezűleg készítem el azokat
Dehogy, majd utolsó percben kapkodok, mint általában
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. december 16.
Nem sokat várt egy hivatásával kapcsolatos lépéstől, ám kellemesen fog csalódni, kiderül ugyanis, hogy akár élete nagy lehetősége is kialakulhat belőle.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. december 16.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 db sütőtök, 2–3 db cékla, olívaolaj, só, bors, 1 nagy marék dió, frissen reszelt szerecsendió, 4 szelet ...