Feledtetni kell a vidombáki fiaskót
Utoljára módositva: 2017-09-29 16:57:56

Úgy tűnik, hogy a Tasnádi Unirea labdarúgócsapata „beleállt” egy két gólos nyerési, vesztési sorozatba, és ha ez így folytatódik, akkor szombaton egy újabb győzelem következik Marius Botan edző tanítványainak részéről.

Mint ismeretes, a harmadosztályban újonc Unirea a désiek elleni hazai 2–0-lal nyitottak, míg 2–0-ra vesztettek idehaza a Magyarigeni Performanțától. Ezt követte a 2–0-s Kolozsvári U elleni siker, múlt héten viszont 4–2-re kaptak ki Vidombákon. Éppen ezt az utóbbi kudarcot kell feledtetni most a legényeknek egy jó játékkal és pozitív eredménnyel. A Brassó megyei településen ugyanis gyerekes hibákat vétettek a legények egy olyan alakulattal szemben, amely egyelőre még nincs felkészülve a harmadosztályra, és ajándékba kaptak három pontot a tasnádiaktól. E fajta adományozásra viszont nincs szükség ezen a szinten, hiszen minden pontot meg kell ragadni, hogy ne kerüljön a csapat veszélyzónában. Hiszen vannak bőven erős ellenfelek a Liga 3-ban. Ilyen a Kolozsvári Sănătatea is, amely szombaton lesz az Unirea vendége Tasnádon. A kolozsvári közterület-fenntartási cég csapata több mint egy évtizede állandó résztvevője a Liga 3-nak, és szinte kivétel nélkül, minden idényben a legjobb hat között zárt. Ezért nagyon össze kell szedje magát a tasnádi csapat, hiszen ezen a mérkőzésen a lelkes szurkolói előtt is bizonyítani kell, hogy annál sokkal többre képes, mint amit a múlt héten produkált.

Az is szembetűnő a tasnádi eredmények a boncolgatásában, hogy a Botan-csapat eddig minden mérkőzését megnyerte a Kolozs megyei ellenfelekkel szemben. Ez jó előjel, ezt a sorozatot minden képen folytatni kell.

A Tasnádi Unirea – Kolozsvári Sănătatea mérkőzés szombaton 17 órakor kezdődik. A tasnádiak 6 ponttal az 5-ös csoport táblázatának a 10. helyét foglalják el, míg a Sănătatea 7 ponttal a ik. A kolozsváriak ebben a szezonban nyertek odahaza Szászrégennel, illetve Désen, és ikszeltek odahaza a Kolozsvári CFR II-vel.

Liga 3, 5-ös csoport, 6. forduló

Péntek

Kolozsvári CFR II – Gyulafehérvári Unirea

Szombat

Kolozsvári U – Vidombáki Viitorul

Magyarigeni Performanţa – Kudzsiri Metalurgistul

Szászrégeni Avântul – Lénárdfalvi ACS

Alsógáldi Industria – Szászmedgyesi Gaz Metan II

Dési Unirea – Radnóti SK

Tasnádi Unirea – Kolozsvári Sănătatea (17 óra). 

A Feleki FC szabadnapos.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
A védelmező 2.
Ma, 21:10
Amerikai fantasztikus thriller, akciófilm, krimi
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Milyen programok érdekelnek leginkább az idei PMN-en?
Természetesen a koncertek
A nivós színházi előadások
A hagyományőrző néptáncok, népzenei előadások
A bábszínházi előadások
A gasztronómiai programok
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. július 23.)


    KONYHA
      Hozzávalók: 1 csomag rétestészta (de leveles tésztával is jó), 10 dkg spenót, 20 dkg túró, 1 db tojás, ...