Felfüggesztések, figyelmeztetések mikolaiaknak
Utoljára módositva: 2017-10-12 09:05:42

A Szatmár Megyei Labdarúgó Egyesület (AJF) fegyelmi bizottsága döntést hozott az elitligás Mikolai Turul – Avasújvárosi Talna mérkőzéseken történt incidensek ügyében: Varga Miklóst és Dobos Csabát is büntették.

Dobos Csaba klubelnök lapunk megkeresésére elmondta, hogy a Lucian Pop, Kopriva Zsolt, Kopriva Tamás bíróhármas az ítéletei révén folyamatosan hergelte a helyieket. Varga Miklós folyamatosan sértegette és szidalmazta a játékvezetőt, többszöri figyelmeztetés után sem csillapodott le, ezért Lucian Pop piros lappal kiállított a klub képviselőjét a kispadról. Nem először történik meg, hogy Varga Miklóst kiállítják, ezért a fegyelmi bizottság az eddiginél súlyosabb büntetést szabott ki rá: hat hónapra eltiltotta a kispadról, illetve 300 lej bírságot kell fizetnie.

A 2–1-es vendégsikerrel zárult mérkőzés után sem csillapodtak a kedélyek. Dobos Csaba nem is írta alá a meccslapot, állítása szerint azért, mert a bírók valótlan eseményeket írtak bele a jelentésbe. Viszont ez a meccslap aláírásának a megtagadása szabálytalanságnak minősül, ezért az AJF a klubelnököt is büntette, egyelőre egy utolsó írásos figyelmeztetéssel.

További eltiltások

1 forduló: Doru Găvruş (20 lej pénzbírság; Szatmárhegyi Viitorul), Toma Roland (20 lej pénzbírság; Szatmárhegyi Viitorul), Dorin Mariş (45 lej pénzbírság; Újmárnai Platanul), Gabriel Flaviu Kardos (20 lej pénzbírság; Borválaszúti Prietenia)

2 forduló: Lorenzo Rostaş (65 lej pénzbírság; Szamosdobi Voința).

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Te megvetted-e már a karácsonyi ajándékokat?
Igen, mindig jó előre készülök, hogy semmit se felejtsek el
Még folyamatban van az ajándékok beszerzése
Nem vásárolok, saját kezűleg készítem el azokat
Dehogy, majd utolsó percben kapkodok, mint általában
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. december 14.
Ma valahogy nem tudja kiszámítani, hogyan fognak viselkedni az emberek. Mind a magánéletében, mind hivatásában meglepő reakciókra számíthat.
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2017. december 14.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 1 db sütőtök, 2–3 db cékla, olívaolaj, só, bors, 1 nagy marék dió, frissen reszelt szerecsendió, 4 szelet ...