Felfüggesztések, figyelmeztetések mikolaiaknak
Utoljára módositva: 2017-10-12 09:05:42

A Szatmár Megyei Labdarúgó Egyesület (AJF) fegyelmi bizottsága döntést hozott az elitligás Mikolai Turul – Avasújvárosi Talna mérkőzéseken történt incidensek ügyében: Varga Miklóst és Dobos Csabát is büntették.

Dobos Csaba klubelnök lapunk megkeresésére elmondta, hogy a Lucian Pop, Kopriva Zsolt, Kopriva Tamás bíróhármas az ítéletei révén folyamatosan hergelte a helyieket. Varga Miklós folyamatosan sértegette és szidalmazta a játékvezetőt, többszöri figyelmeztetés után sem csillapodott le, ezért Lucian Pop piros lappal kiállított a klub képviselőjét a kispadról. Nem először történik meg, hogy Varga Miklóst kiállítják, ezért a fegyelmi bizottság az eddiginél súlyosabb büntetést szabott ki rá: hat hónapra eltiltotta a kispadról, illetve 300 lej bírságot kell fizetnie.

A 2–1-es vendégsikerrel zárult mérkőzés után sem csillapodtak a kedélyek. Dobos Csaba nem is írta alá a meccslapot, állítása szerint azért, mert a bírók valótlan eseményeket írtak bele a jelentésbe. Viszont ez a meccslap aláírásának a megtagadása szabálytalanságnak minősül, ezért az AJF a klubelnököt is büntette, egyelőre egy utolsó írásos figyelmeztetéssel.

További eltiltások

1 forduló: Doru Găvruş (20 lej pénzbírság; Szatmárhegyi Viitorul), Toma Roland (20 lej pénzbírság; Szatmárhegyi Viitorul), Dorin Mariş (45 lej pénzbírság; Újmárnai Platanul), Gabriel Flaviu Kardos (20 lej pénzbírság; Borválaszúti Prietenia)

2 forduló: Lorenzo Rostaş (65 lej pénzbírság; Szamosdobi Voința).

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Bűbáj herceg és a nagy varázslat
Ma, 17:00
Bűbáj herceget szörnyű átok sújtja, Bűbájos kisugárzásától a királyság minden nőnemű lakója egyből beleszeret, ám mivel ez csak varázslat, képtelen megtalálni így az igaz szerelmet. És ha a 21. születésnapjáig nem lel rá az igaz szerelemre, az átok végérvényesen beteljesedik.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Örökség
Ma, 21:00
Miután Ellen, a Graham család nagymamája meghal, lánya egyre több megmagyarázhatatlan eseménnyel szembesül anyja múltjából. Minél többet fedeznek fel az elhunyt asszony életéből, annál baljósabb változások következnek be a család élő tagjainak életében. Ari Aster első nagyjátékfilmje egy család szétesésének mesterien bemutatott, lidércnyomásos látomása, bővelkedik hátborzongató jelenetekben. A családi gyász baljós, mélyen nyugtalanító események elindítója. És mi lehet a vérfagyasztó örökség?
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Figyelemmel követed-e a VB-t?
Nem kérdés, ez az év eseménye
Figyelemmel követem, de azért nem mindenáron
Ha olyan meccs van, ami érdekel, azt megnézem
Legfeljebb a társaság miatt nézek focit
Nem érdekel a foci, a VB-t sem nézem
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. június 21.)


  KONYHA
    Hozzávalók: 1 csomag rétestészta (de leveles tésztával is jó), 10 dkg spenót, 20 dkg túró, 1 db tojás, ...