Felfüggesztések, figyelmeztetések mikolaiaknak
Utoljára módositva: 2017-10-12 09:05:42

A Szatmár Megyei Labdarúgó Egyesület (AJF) fegyelmi bizottsága döntést hozott az elitligás Mikolai Turul – Avasújvárosi Talna mérkőzéseken történt incidensek ügyében: Varga Miklóst és Dobos Csabát is büntették.

Dobos Csaba klubelnök lapunk megkeresésére elmondta, hogy a Lucian Pop, Kopriva Zsolt, Kopriva Tamás bíróhármas az ítéletei révén folyamatosan hergelte a helyieket. Varga Miklós folyamatosan sértegette és szidalmazta a játékvezetőt, többszöri figyelmeztetés után sem csillapodott le, ezért Lucian Pop piros lappal kiállított a klub képviselőjét a kispadról. Nem először történik meg, hogy Varga Miklóst kiállítják, ezért a fegyelmi bizottság az eddiginél súlyosabb büntetést szabott ki rá: hat hónapra eltiltotta a kispadról, illetve 300 lej bírságot kell fizetnie.

A 2–1-es vendégsikerrel zárult mérkőzés után sem csillapodtak a kedélyek. Dobos Csaba nem is írta alá a meccslapot, állítása szerint azért, mert a bírók valótlan eseményeket írtak bele a jelentésbe. Viszont ez a meccslap aláírásának a megtagadása szabálytalanságnak minősül, ezért az AJF a klubelnököt is büntette, egyelőre egy utolsó írásos figyelmeztetéssel.

További eltiltások

1 forduló: Doru Găvruş (20 lej pénzbírság; Szatmárhegyi Viitorul), Toma Roland (20 lej pénzbírság; Szatmárhegyi Viitorul), Dorin Mariş (45 lej pénzbírság; Újmárnai Platanul), Gabriel Flaviu Kardos (20 lej pénzbírság; Borválaszúti Prietenia)

2 forduló: Lorenzo Rostaş (65 lej pénzbírság; Szamosdobi Voința).

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
Állás
Németországi munkalehetőség Bayern-Nürnberg környékén. Beteggondozót, házi ápolót keresünk...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Szörnyen boldog család
Ma, 16:55
Wishbonék messze nem a legboldogabb család. Emma, egy csőd szélén álló könyvesboltot vezet, míg férje, Frank túl sokat dolgozik és szenved zsarnok főnökétől. Öntudatos lánya, Fay, épp az első szerelmet éli meg, míg fiát, a kis zsenit, Maxot csúfolják az iskolatársai. De ez még nem minden! Egy jelmezes buliban egy gonosz boszorkány szörnyekké varázsolja őket: Emma vámpírrá, Frank Frankenstein szörnyévé, Fay egy múmiává, Max pedig egy vérfarkassá változik. Kalandos hajsza indul a banya után a fél
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Felkészítetted-e már autódat a télre?
Igen, mindig időben felkészítem
Még nem, de a napokban már esedékes
Nem sietem el a dolgot, még van rá időm
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. október 17.
Ha csak a saját feje után akar menni, ne csodálkozzon, ha környezete ingerült és türelmetlen lesz egy idő után. Maradjon nyitott mások véleményére!
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2017. október 17.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 40 dkg pulykamell, 40 dkg fusilli tészta, 1 db citrom reszelt héja és leve, 2 gerezd fokhagyma, 1 ...