Felfüggesztések, figyelmeztetések mikolaiaknak
Utoljára módositva: 2017-10-12 09:05:42

A Szatmár Megyei Labdarúgó Egyesület (AJF) fegyelmi bizottsága döntést hozott az elitligás Mikolai Turul – Avasújvárosi Talna mérkőzéseken történt incidensek ügyében: Varga Miklóst és Dobos Csabát is büntették.

Dobos Csaba klubelnök lapunk megkeresésére elmondta, hogy a Lucian Pop, Kopriva Zsolt, Kopriva Tamás bíróhármas az ítéletei révén folyamatosan hergelte a helyieket. Varga Miklós folyamatosan sértegette és szidalmazta a játékvezetőt, többszöri figyelmeztetés után sem csillapodott le, ezért Lucian Pop piros lappal kiállított a klub képviselőjét a kispadról. Nem először történik meg, hogy Varga Miklóst kiállítják, ezért a fegyelmi bizottság az eddiginél súlyosabb büntetést szabott ki rá: hat hónapra eltiltotta a kispadról, illetve 300 lej bírságot kell fizetnie.

A 2–1-es vendégsikerrel zárult mérkőzés után sem csillapodtak a kedélyek. Dobos Csaba nem is írta alá a meccslapot, állítása szerint azért, mert a bírók valótlan eseményeket írtak bele a jelentésbe. Viszont ez a meccslap aláírásának a megtagadása szabálytalanságnak minősül, ezért az AJF a klubelnököt is büntette, egyelőre egy utolsó írásos figyelmeztetéssel.

További eltiltások

1 forduló: Doru Găvruş (20 lej pénzbírság; Szatmárhegyi Viitorul), Toma Roland (20 lej pénzbírság; Szatmárhegyi Viitorul), Dorin Mariş (45 lej pénzbírság; Újmárnai Platanul), Gabriel Flaviu Kardos (20 lej pénzbírság; Borválaszúti Prietenia)

2 forduló: Lorenzo Rostaş (65 lej pénzbírság; Szamosdobi Voința).

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Várod már a tavaszt?
Természetesen várom
Várom, de még messze van
Máris tavasz?
Nem szeretem a tavaszt
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. február 24.
Találkozik valakivel, akinek úgy érzi, bármit el tudna mesélni saját belső érzéseiről. Az ilyen kitárulkozások rendkívül fontosak mindenki számára!
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. február 24.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 25 dkg csicseriborsó, 1 l zöldségleves-alaplé, 2 db burgonya, 1 szál póréhagyma, 2 gerezd fokhagyma, olívaolaj, só, bors, ...