Felfüggesztések, figyelmeztetések mikolaiaknak
Utoljára módositva: 2017-10-12 09:05:42

A Szatmár Megyei Labdarúgó Egyesület (AJF) fegyelmi bizottsága döntést hozott az elitligás Mikolai Turul – Avasújvárosi Talna mérkőzéseken történt incidensek ügyében: Varga Miklóst és Dobos Csabát is büntették.

Dobos Csaba klubelnök lapunk megkeresésére elmondta, hogy a Lucian Pop, Kopriva Zsolt, Kopriva Tamás bíróhármas az ítéletei révén folyamatosan hergelte a helyieket. Varga Miklós folyamatosan sértegette és szidalmazta a játékvezetőt, többszöri figyelmeztetés után sem csillapodott le, ezért Lucian Pop piros lappal kiállított a klub képviselőjét a kispadról. Nem először történik meg, hogy Varga Miklóst kiállítják, ezért a fegyelmi bizottság az eddiginél súlyosabb büntetést szabott ki rá: hat hónapra eltiltotta a kispadról, illetve 300 lej bírságot kell fizetnie.

A 2–1-es vendégsikerrel zárult mérkőzés után sem csillapodtak a kedélyek. Dobos Csaba nem is írta alá a meccslapot, állítása szerint azért, mert a bírók valótlan eseményeket írtak bele a jelentésbe. Viszont ez a meccslap aláírásának a megtagadása szabálytalanságnak minősül, ezért az AJF a klubelnököt is büntette, egyelőre egy utolsó írásos figyelmeztetéssel.

További eltiltások

1 forduló: Doru Găvruş (20 lej pénzbírság; Szatmárhegyi Viitorul), Toma Roland (20 lej pénzbírság; Szatmárhegyi Viitorul), Dorin Mariş (45 lej pénzbírság; Újmárnai Platanul), Gabriel Flaviu Kardos (20 lej pénzbírság; Borválaszúti Prietenia)

2 forduló: Lorenzo Rostaş (65 lej pénzbírság; Szamosdobi Voința).

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Melyik a kedvenc őszi italod?
Forró, citromos tea
Jó meleg kakaó
Isteni forrócsoki
Fűszeres forralt bor
Egyik sem
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. szeptember 24.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 2-3 db padlizsán, 2 fej lila hagyma, 2 db paradicsom, 1 dl olívaolaj, 4 gerezd fokhagyma, só, bors, ...