Felfüggesztették a tiltakozást
Utoljára módositva: 2018-01-03 17:29:29

A Szatmár Megyei Nyugdíjpénztár alkalmazottai meghatározatlan időre felfüggesztették a tavaly december végén elkezdett tiltakozás-sorozatukat.

A munkabeszüntetést azért tartották, mert fizetésük alulmarad más állami hivatalban dolgozó köztisztviselőkéhez képest. Jelenleg az ügyükkel kapcsolatban a munkaügyi minisztériumtól várnak választ, addig tehát a megszokott munkaprogram szerint szolgálják ki az állampolgárokat. A hivatalban hétfőtől csütörtökig 9 és 15 óra között, pénteken 9 és 13 óra között tartanak ügyfélfogadást. Meghallgatás is tart a pénztár vezetősége, aki ebben érdekelt az a szatmárnémeti Vasile Lucaciu utca 4.–6. szám alatti hivatalban személyesen, vagy az intézmény 0261–706829-es telefonszámon kérhet előjegyzést.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Rampage - Tombolás
Ma, 18:25
Davis (Dwayne Johnson) nagy tudós, és van egy jó barátja: egy intelligens gorilla, George. Csakhogy egy rosszul sikerült genetikai kísérlet következtében az addig barátságos emberszabású durván átalakul: dühöngő szörnyszülötté válik, aki elhagyja szeretett otthonát, a laboratóriumot, és hosszú útra indul Észak-Amerikán keresztül: de akármerre jár mindenütt tombolás és rombolás jelzi a nyomát. A gazdája szeretné hazavinni régi kedvencét, ezért egy másik - szintén bogaras - tudós segítségével kikí
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Számodra milyen az álomnyaralás?
Csakis a tengerpart jöhet szóba
Magashegyi túrázás az igazi
Városnézés és felfedezés a legjobb
Bulizás egy partinyaraláson
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. április 19.
Ön igazán hosszan képes küzdeni vágyai megvalósulásáért. Amikor meg akar hódítani valakit, akkor is bőven hagy időt önmagának és a másik félnek is.
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. április 19.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 40 dkg pulykacomb, 20 dkg zöldborsó, 15 dkg zöldbab, 1 db nagyobb sárgarépa, 15 dkg zsíros tejföl, 8 ...