Felgyújtotta saját házát
Utoljára módositva: 2014-03-13 10:11:00

Március 12-én 16.06 órakor értesítették a szatmárnémeti tűzoltókat arról, hogy Szatmárzsadányban a 20. szám alatti ingatlan nappalija ég, s veszélyezteti a lakóház többi részét is. A lánglovagok 16.17 órakor 2 tűzoltóautóval érkeztek a helyszínre, ahol megállapították, hogy a ház tulajdonosa gyújtotta fel a házat, öngyilkossági szándékkal. A tüzet 16.40 órakor sikerült eloltani. Az áldozat bordáin és hastájékán 2-es, illetve 3-as égési sérüléseket szenvedett, a mentősök a Szatmár Megyei Sürgősségi Kórház sürgősségi betegellátó osztályára szállították. A tűz során megsemmisült egy matrac, egy kanapé, a szobában található bútordarabok és textíliák. A keletkezett kár értéke 1000 lej, míg a megmentett értékek összértéke 10 000 lej. A tűzoltók tájékoztatásából kiderül, a tüzet szándékos gyújtogatás okozta.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Várod már a tavaszt?
Természetesen várom
Várom, de még messze van
Máris tavasz?
Nem szeretem a tavaszt
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. február 24.
Találkozik valakivel, akinek úgy érzi, bármit el tudna mesélni saját belső érzéseiről. Az ilyen kitárulkozások rendkívül fontosak mindenki számára!
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. február 24.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 25 dkg csicseriborsó, 1 l zöldségleves-alaplé, 2 db burgonya, 1 szál póréhagyma, 2 gerezd fokhagyma, olívaolaj, só, bors, ...