Felmondott a megyeközpont főépítésze
Utoljára módositva: 2014-08-12 15:10:22

Közös megegyezés alapján kedden írta alá Dorel Coica szatmárnémeti polgármester a megyeszékhelyi főépítész távozási kérvényét, kaptunk meg hivatalosan is megerősítését Alexandra Başa távozásának.

Coica szerint a távozás oka, hogy a fiatal szakember szeretne újra a magánszférában dolgozni, így az önkormányzat azonnali hatállyal felbontotta a Başával kötött szerződést. A főépítészi tisztség újbóli betöltéséhez szükséges versenyvizsga kiírásáig Rodica Bota tölti be ideiglenesen ezt az igen fontos tisztséget. A polgármester szerint az átmenet ellenére semmiféle fennakadás nem lesz az urbanisztikai osztályon. Alexandra Basa 2013 februárja óta vezette a szatmárnémeti főépítészi igazgatóságot, sikeres versenyvizsga nyomán Dorel Coicától kapta a megbízatást.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Eladó Ingatlan
Eladó 78 ár beltelek a Vetési úton. Tel.:...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
A legsötétebb óra
Ma, 19:20
Néhány nappal azelőtt, hogy Nagy-Britannia miniszterelnöke lett, Winston Churchill élete egyik legmeghatározóbb próbatétele elé került: megfontoljon egy kidolgozott békeszerződést a náci Németországgal, vagy határozottan kiálljon, és harcoljon az elveiért, a nemzet szabadságáért. A megállíthatatlan náci erők legázolták Nyugat-Európát, és az invázió veszélye a küszöbön állt; a közvélemény felkészületlen volt, a király szkeptikus, saját pártja pedig ellene szervezkedett. Churchill ilyen körülménye
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Hogyan védekezel a megfázás ellen?
Különféle vitaminokat szedek
Rengeteg gyümölcsöt fogyasztok ilyenkor
Mindig figyelek arra, hogy kellően fel legyek öltözve
Nem szoktam megfázni
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. január 23.
Irigylésre méltóan sok energiája van, senki és semmi nem tartóztathatja fel, ha valamit a fejébe vesz, márpedig ma tele van jobbnál jobb ötletekkel.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. január 23.)


    KONYHA
    Hozzávalók a szufléhoz: 2 dl zsíros tej, 8 dkg darált mák, 4 dkg porcukor, 4 db vajas kifli, 2 ...