Felsőbányán táncolták magukat a dobogóra
Utoljára módositva: 2017-10-03 15:28:18

Zónaversenyen vettek részt az elmúlt hétvégén a Royal Dance Club sporttáncosai.

Három arany-, egy ezüst- és két bronzéremmel tértek haza a Szatmárnémeti Royal Dance Club sporttáncosai a Felsőbányán rendezett Máramaros Kupa zónaverseny ötödik kiírásáról. A Gutin-hegység lábánál fekvő településre közel 170 sporttáncpáros érkezett, a pontozó bírók között pedig ott volt Ovidiu Ignat, a szatmári egyesület edzője is.

A Nagyváradi Stephany és a Royal Dance Club vegyespárosa, Farkas Róbert és Carina Cociota 12–15 évesek open basic latino kategóriáját nyerték meg, míg a 16–35 éveseknél George Râpan és Cerasela Torja állhattak a dobogó legfelső fokán az open basic standard kategóriában.

A 4–7 éves kezdőknél az egy tánc-versenyben Bodnár Áron és Bodnár Szabina bécsi keringője nyűgözte le a pontozókat, és sorolták a szatmári ifjúkat a kategória első helyére.

Gázsa Márk és Diana Pop a 12–15 éves kezdők között a csácsácsá-tánccal a második helyen zártak, a bécsi keringő-bemutatóval pedig bronzérmet szereztek.

A harmadik helyen zárt Mircea Torok és Larisa Botiș is, a 14–15 évesek E-osztályos megmérettetésében.

Az edzők: Ovidiu Ignat, Varga Ottó, Cristian Cordea Mikle, Marius Iepure.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Eladó Ház
Eladó ház Nagykároly központjában. Telefon: 0722521126.
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Az elrabol hercegnő
Ma, 15:00
Leírás
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Előzetes
Bosszúvágy
Ma, 16:40
A chicagói sebészorvos, Dr. Paul Kersey (Bruce Willis) csak közvetetten ismeri az utcai erőszakot, amit a műtőjébe került számtalan áldozat szenved el. Ám mindez megváltozik, mikor feleségét (Elisabeth Shue) és lányát (Camila Morrone) brutális támadás éri külvárosi otthonukban. Megelégelve a túlterhelt rendőrség tétlenségét, a bosszúvágytól fűtött Paul maga ered az elkövetők nyomába, hogy igazságot szolgáltasson. A megszaporodó önítélkezésekre a média is felfigyel, a lakosság pedig azt találgatj
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Tomb Raider
Ma, 18:45
A rettenthetetlen, független fiatal nő, Lara Croft kislány volt még, mikor édesapja, a különc kalandor nyomtalanul eltűnt. Most, 21 évesen, csak él bele a világba; East London nem túl bizalomgerjesztő utcáit rója biciklis futárként, miközben alig telik neki lakbérre, és alig ér oda időben a főiskolai előadásokra. Mindenáron a saját lábán kíván megállni, így nem hajlandó átvenni apja cégbirodalmának irányítását, ahogy az is szent meggyőződése, hogy Lord Croft még él. Hét év eltelte és a tényekkel
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Gringo
Ma, 21:00
jóhiszemű és becsületes jenki, Harold Soyinka (David Oyelowo) látszólag egy zökkenőmentes üzleti útra indul Mexikóba. De ami a határon túl vár rá, az a legvadabb rémálmait is felülmúlja: hirtelen egy drogkartell és a kábítószer-ellenes ügyosztály kereszttüzében találja magát, és mire rádöbben, hogy sunyi kollégái bepalizták, a törvénytisztelő állampolgárból körözött bűnözővé válik. A világ egyik legveszélyesebb helyén mindenre elszánt gengszterek és morális dilemmával küzdő zsoldosok eszén kell
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Melyik a kedvenc téli sportod?
A síelés
A snowboardozás
A korcsolyázás
A szánkózás
A jégkorongozás
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. március 22.
Bánjon ma óvatosan a pénzzel! Ez vonatkozik saját pénztárcájára is, de üzleti döntéseiben sem árt most megfontoltabbnak lennie, mint általában.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. március 22.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 db hagyma, 1 db karfiol, 2 db burgonya, 5 dkg vaj, 7 dl zöldségleves-alaplé, 1 db bagett, ...