Felsőbányán táncolták magukat a dobogóra
Utoljára módositva: 2017-10-03 15:28:18

Zónaversenyen vettek részt az elmúlt hétvégén a Royal Dance Club sporttáncosai.

Három arany-, egy ezüst- és két bronzéremmel tértek haza a Szatmárnémeti Royal Dance Club sporttáncosai a Felsőbányán rendezett Máramaros Kupa zónaverseny ötödik kiírásáról. A Gutin-hegység lábánál fekvő településre közel 170 sporttáncpáros érkezett, a pontozó bírók között pedig ott volt Ovidiu Ignat, a szatmári egyesület edzője is.

A Nagyváradi Stephany és a Royal Dance Club vegyespárosa, Farkas Róbert és Carina Cociota 12–15 évesek open basic latino kategóriáját nyerték meg, míg a 16–35 éveseknél George Râpan és Cerasela Torja állhattak a dobogó legfelső fokán az open basic standard kategóriában.

A 4–7 éves kezdőknél az egy tánc-versenyben Bodnár Áron és Bodnár Szabina bécsi keringője nyűgözte le a pontozókat, és sorolták a szatmári ifjúkat a kategória első helyére.

Gázsa Márk és Diana Pop a 12–15 éves kezdők között a csácsácsá-tánccal a második helyen zártak, a bécsi keringő-bemutatóval pedig bronzérmet szereztek.

A harmadik helyen zárt Mircea Torok és Larisa Botiș is, a 14–15 évesek E-osztályos megmérettetésében.

Az edzők: Ovidiu Ignat, Varga Ottó, Cristian Cordea Mikle, Marius Iepure.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. december 18.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 db sütőtök, 2–3 db cékla, olívaolaj, só, bors, 1 nagy marék dió, frissen reszelt szerecsendió, 4 szelet ...