Feltételes támogatást kapott a Tasnádi Unirea
Utoljára módositva: 2017-11-02 14:55:35

Vélhetően, nem tudja elfogadni a Tasnádi Unirea labdarúgó-egyesület a Szatmár Megyei Tanács támogatását, amely 49 200 lejt különített el a Liga 3-as csapat megsegítésére.

Viszont az önkormányzat olyan feltételeket állított a pénz elköltésére, amely nem segítené az üdülőváros együttesét.

Zsidó Lóránt klubelnök lapunknak elmondta, hogy 100 ezer lejt kértek hosszú távra, amely összeget mérkőzések rendezési költségeinek, de egyéb, a csapatnak szükséges felszerelés vásárlására is fordítani tudnak. Viszont a megyei tanács csak 49 200 lejt hagyott jóvá úgy, hogy 50 ezer lej önrészt is vállalnia kell a klubnak, továbbá ezt a következő öt bajnokin kell elköltse az Unirea. Azonban korlátozva lett az is, hogy mire költhetik az összeget: többek között szállítás, szállás, bírói díjak, szórólapok nyomtatására, hazai bajnoki meccs idején orvosi ellátás és rendfenntartási költségek fedezésére. „Természetesen jó, hogy erre is kaptunk pénzt, de mi nem erre kértünk támogatást és nem ilyen rövid lefutási időre. Ilyen rövid idő alatt nem lehet elkölteni ezt a pénzt a megadott tételekre” — panaszolta Zsidó, aki legkésőbb pénteken kell eldöntse, hogy aláírja-e a támogatási szerződést. „Olyan feltételeket állítanak a szerződésben, amit én nem szeretnék bevállalni. Ráadásul közpénzek elköltéséről van szó, ami tovább bonyolíthatja az összeg elkönyvelését” — tette hozzá.

A tasnádi klub egyébként egy nehezebb anyagi periódusban van, de a klub vezetői bíznak abban, hogy hamar kilábalnak ebből a helyzetből. A csapat jól áll a bajnokságban, öt mérkőzése veretlenek úgy, hogy csak két meccsen ikszeltek. 17 ponttal az 5-ös csoport 5. helyén állnak, és szombaton a 11. forduló találkozóján a 6. helyezett, 16 pontos Lénárdfalvi ACS vendégei lesznek a Máramaros megyei településen.

Pesek Attila

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Állás
Németországba (Bayern, Nürnberg környékére) tapasztalt betegápolókat keresünk (nők-férfiak)...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Robin Hood
Ma, 18:50
Felejts el mindent, amit a legendás tolvajról eddig hallottál. Azt hiszed, ismered őt, de nem is tévedhetnél nagyobbat. Robin of Loxley és egy mór harcos szilaj története ölt testet ebben a vakmerő és vagány históriában... A keresztes háború véres csatamezőin edződött nemes, Robin of Loxley (Taron Egerton) nem is sejti milyen kegyetlen és korrupt erővel kell szembenéznie, mikor visszatér angol földre, ahol a Nottingham-i seriff a szent háború ürügyén alatt teljesen kisemmizte alattvalóit. Robin
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szoktál-e karácsonyi vásárba járni?
Természetesen, nemcsak a helyi, környékbeli vásárokba is elmegyek
A közelben lévő vásárokban szoktam nézelődni, hozzátartozik a karácsonyhoz
A helyi vásárba nézünk ki a családdal
Nem szeretem a karácsonyi vásárt
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. december 19.)


    KONYHA
    Hozzávalók a tésztához: 35 dkg finomliszt, 4 db tojás, 15 dkg kristálycukor, 25 dkg méz, 1 tk. szódabikarbóna, 1 ...