Félti a dánokat a magyaroktól
Utoljára módositva: 2015-10-16 17:25:52

A magyar labdarúgó-válogatottal azonos Európa–bajnoki selejtezőcsoportban szerepelt Feröer-szigetek dán szövetségi kapitánya, Lars Olsen nem biztos benne, hogy honfitársai akkor járnának a legjobban, ha a magyarokkal kellene összecsapniuk az Eb pótselejtezőjében.

A szakember szerint a magyarok egyáltalán nem lennének esélytelenek a dánokkal szemben.

Olsen tudja, hogy miről beszél, hiszen a selejtezők során a magyarok a szigetországi meccsen 1–0-ra, míg idegenben 2–1-re győzték le csapatát. A szakvezető megnyilvánulásából arra következtethetünk, hogy Olsenre jó benyomást tett a magyar válogatott.

„A szakértők szerint Dániának Magyarországgal kellene összecsapnia a pótselejtezőben, de egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogy a dánoknak könnyű dolguk lenne. Ki merem jelenteni, hogy a magyarok az örményeknél és az Eb-résztvevő albánoknál is erősebbek” — mondta Lars Olsen. Nem véletlen, hogy Olsen az albánokhoz hasonlította Bernd Storck szövetségi kapitány legénységét, hiszen a dánok a balkáni állam válogatottja mögé szorultak az Eb-selejtező csoportkörében.

„Ha a magyarok és a dánok összekerülnének, ötven–ötven százalék eséllyel lépnének pályára. A magyarok jól játszottak ellenünk, sokat birtokolták a labdát, ám a helyzetkialakítással gondjaik voltak, amíg a veszélyes csatáruk meg nem oldotta a problémáikat” – utalt Olsen a Ferencváros stadionjában rendezett mérkőzésre, melyet a magyarok hátrányból felállva, Böde Dániel duplájával 2–1-re megnyertek.

A dánok nem kiemeltként várják az Eb-pótselejtező vasárnapi sorsolását, amelyen Magyarország mellett Ukrajnát, Svédországot vagy Bosznia-Hercegovinát kaphatja. A pótselejtezőket november 12–14. és 15–17. között bonyolítják le. A párosításokat vasárnap 12.20 órakor sorsolják ki az európai szövetség (UEFA) nyoni központjában.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szoktál-e adományozni ünnepekkor?
Igen, ilyenkor mindig nagyobb hangsúlyt fektetek az adományozásra.
Előfordul, hogy valamely felhívás kapcsán én is adományozok
Ugyanúgy adományzok egész évben
Nem adományozok se ünnepekkor, se máskor
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. december 12.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 db édeskömény, 1 db zöld alma, 1 db hagyma, 15 dkg sárgarépa, 2 ek. olaj, 6 dl ...