Felújítások a Hám Jánosban
Utoljára módositva: 2016-09-09 17:53:00

A Hám János Római Katolikus Teológiai Líceumban is felújítása munkálatok zajlottak a nyáron — tudtuk meg Ádámkó István iskolaigazgatótól.

A felújított osztályterem előkészítésében a diákok is segédkeztek

A 2016–2017-es tanévre készülve szinte minden iskolában megtörténnek azok a munkálatok, amelyek elengedhetetlenek egy-egy új tanév zökkenőmentes megkezdése előtt. Így a szatmárnémeti Hám János Római Katolikus Líceumban is elvégezték a szükséges karbantartási munkálatokat, az intézményhez tartozó mindhárom épületben. Ádámkó István iskolaigazgatótól megtudtuk, hogy az Hám János óvodában külső és belső munkálatok is zajlottak. Az épületen teljes tetőszerkezet-csere történt, de eközben zajlott az udvarrendezés is, illetve a szennyvízelvezető rendszer cseréjével is elkészültek. Jelen pillanatban a végső simításokat végzik, hogy a hétfői tanévkezdés az oviban is zavartalan lehessen. A munkálatokat a magyar kormány és a római katolikus püspökség finanszírozta. A Hám Jánosban festéssel és meszeléssel telt a vakáció. Az iskola mellékhelyiségeit, az étkezdét és tíz osztálytermet sikerült kifesteni, ugyanakkor négy osztályteremben teljes padlóburkolat-csere történt. Az iskola bentlakásában, a Szent Alajos Konviktusban a konyhát és több szobát kifestettek, valamint minden hálóterem ajtaját sikerült felújítani. Ami az iskola tantestületét illeti, teljes a gárda, változás is csak egy helyen történt, mégpedig Doloczki Márta tanítónéni ment nyugdíjba, helyét pedig Leiti Mónika vette át, előkészítő osztály élén. Az előkészítő osztály az óvoda épületében fog működni. Végezetül egy közérdekű információ: a tanévnyitó ünnepség hétfő délelőtt 11 órától lesz, a szatmárnémeti római katolikus székesegyházban, illetve az óvodásoknak 9-től, az előkészítősöknek pedig 9:30-tól az óvoda épületében.

Bajnai Botond

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Szolgáltatás
Szállítok kavicsot, homokot, szemetet. Tel.: 0741077706.
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
22 mérföld
Ma, 20:45
Egy külföldre kihelyezett elit CIA-ügynök (Mark Wahlberg) szigorúan titkos megbízást kap: egy rendőrtisztet kell kicsempésznie az országból, aki veszélyes információk birtokában van. A küldetés során mindössze 22 mérföldet kell megtenniük a reptérig, ahol különgép várja őket indulásra készen. Az odavezető út azonban koránt sem bizonyul simának: a taktikai egységnek korrupt rendőrökkel, profi bűnözőkkel és felfegyverzett helyiekkel is fel kell venniük a harcot, akik mind a titokzatos informátor k
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szoktál-e önkénteskedni?
Igen, az iskolában kapcsolódtam be egy önkéntes programba.
Néha részt veszek önkéntes tevékenységekben, de ez eléggé rendszertelen.
Eddig még nem volt lehetőségem rá, de szívesen megtenném.
Nincs időm ilyesmire, így is alig marad szabadidőm.
Nem, az önkénteskedést nem nekem találták ki.
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. október 18.
Ha megtudja, hogy egy korábbi nézeteltérése félreértésből adódott, azonnal tisztázza a helyzetet és hozza helyre a korábbi harmóniát.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. október 18.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 fej kelkáposzta, 15 dkg főtt sonka, 15 dkg trappista sajt. A panírozáshoz: liszt, 2 db tojás, zsemlemorzsa, ...