Felújítások Csanáloson
Utoljára módositva: 2013-01-16 10:18:48

A helyi kultúrotthonban és a Tempfli József Általános Iskola hátsó udvarában található épületben is zajlanak felújítási munkálatok Csanáloson — tájékoztatta portálunkat Mellau József polgármester.

Iskola utáni foglalkozások fognak zajlani az épületben

A kultúrotthon felújítása tavaly kezdődött el, ennek során pedig sikerült bevezetni a központi fűtést, amelynek köszönhetően a belső korszerűsítés télen is folytatódhat. Az elöljáró elmondta, hogy a munkások jelenleg a falak festésén dolgoznak, ezt a munkát akár ezen a héten befejezhetik, így jövő héten a parkettet is lerakhatják a helyi kulturális és más jellegű rendezvényeknek otthont adó épületben. „Hamarosan már csak az épület külső festését kell elvégezniük a munkásoknak, erre tavasszal kerül sor, így vélhetően nyárra teljes mértékben fel lesz újítva a kultúrotthon” — mondta a polgármester.

A helyi iskola udvarán található épületet a kultúrotthonhoz hasonlóan a Vidékfejlesztési Operatív Program keretében újítják fel. Ahogyan erről már korábban beszámoltunk, a helyszínen az After School program, tehát az iskola utáni foglalkozások fognak zajlani a diákok számára. „A villanyáramot már beszerelték, a közeljövőben pedig a fűtést is bevezetik az épületbe” — mondta el a község első embere, aki hozzátette, hogy ezt követően csupán az építmény belső, illetve külső festése marad hátra.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. május 21.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 20 dkg étcsokoládé, 2 ek. holland kakaópor, 10 dkg vaj (+ a tepsihez), 4 db tojás, 15 dkg ...