Felújítások Csanáloson
Utoljára módositva: 2013-01-16 10:18:48

A helyi kultúrotthonban és a Tempfli József Általános Iskola hátsó udvarában található épületben is zajlanak felújítási munkálatok Csanáloson — tájékoztatta portálunkat Mellau József polgármester.

Iskola utáni foglalkozások fognak zajlani az épületben

A kultúrotthon felújítása tavaly kezdődött el, ennek során pedig sikerült bevezetni a központi fűtést, amelynek köszönhetően a belső korszerűsítés télen is folytatódhat. Az elöljáró elmondta, hogy a munkások jelenleg a falak festésén dolgoznak, ezt a munkát akár ezen a héten befejezhetik, így jövő héten a parkettet is lerakhatják a helyi kulturális és más jellegű rendezvényeknek otthont adó épületben. „Hamarosan már csak az épület külső festését kell elvégezniük a munkásoknak, erre tavasszal kerül sor, így vélhetően nyárra teljes mértékben fel lesz újítva a kultúrotthon” — mondta a polgármester.

A helyi iskola udvarán található épületet a kultúrotthonhoz hasonlóan a Vidékfejlesztési Operatív Program keretében újítják fel. Ahogyan erről már korábban beszámoltunk, a helyszínen az After School program, tehát az iskola utáni foglalkozások fognak zajlani a diákok számára. „A villanyáramot már beszerelték, a közeljövőben pedig a fűtést is bevezetik az épületbe” — mondta el a község első embere, aki hozzátette, hogy ezt követően csupán az építmény belső, illetve külső festése marad hátra.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Állás
Nürnberg környékén (Bayern) otthoni, 24 órás idősápolás-háztartásbeli személyek...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Legendás állatok - Grindelwald bűntettei
Ma, 21:40
Göthe Salmander (Eddie Redmayne) szerencsére nem változik. Most is ugyanaz a kétballábas, nagy tudású varázsló, aki él-hal a legendás állatokért, és mindent megtesz értük, akár a Roxfortban jár, akár a világ más, egzotikus tájain. A varázslények iránti rajongása azonban ismét újabb kalandba sodorja: ezúttal régi szerelme, Leta Lestrange is felbukkan, de mellette vannak az első részben megismert barátai, a két csinos varázslónő, a legilimentor Queenie (Alison Sudol) és az auror Propentina (Kather
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szerinted szükség volt-e Szatmárnémetiben plázára?
Természetesen, már ideje volt, hogy végre itt is legyen valami
Plázára igen, de ez gyenge
Mindegy, hogy van pláza vagy nincs
Felesleges, Szatmár túl kicsi hozzá
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. november 18.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 csomag leveles tészta, 20 dkg sütőtök, 1/2 fej lila hagyma, 10 dkg lágy kecskesajt, 5 dkg dió, ...