Felújítások Csanáloson
Utoljára módositva: 2013-01-16 10:18:48

A helyi kultúrotthonban és a Tempfli József Általános Iskola hátsó udvarában található épületben is zajlanak felújítási munkálatok Csanáloson — tájékoztatta portálunkat Mellau József polgármester.

Iskola utáni foglalkozások fognak zajlani az épületben

A kultúrotthon felújítása tavaly kezdődött el, ennek során pedig sikerült bevezetni a központi fűtést, amelynek köszönhetően a belső korszerűsítés télen is folytatódhat. Az elöljáró elmondta, hogy a munkások jelenleg a falak festésén dolgoznak, ezt a munkát akár ezen a héten befejezhetik, így jövő héten a parkettet is lerakhatják a helyi kulturális és más jellegű rendezvényeknek otthont adó épületben. „Hamarosan már csak az épület külső festését kell elvégezniük a munkásoknak, erre tavasszal kerül sor, így vélhetően nyárra teljes mértékben fel lesz újítva a kultúrotthon” — mondta a polgármester.

A helyi iskola udvarán található épületet a kultúrotthonhoz hasonlóan a Vidékfejlesztési Operatív Program keretében újítják fel. Ahogyan erről már korábban beszámoltunk, a helyszínen az After School program, tehát az iskola utáni foglalkozások fognak zajlani a diákok számára. „A villanyáramot már beszerelték, a közeljövőben pedig a fűtést is bevezetik az épületbe” — mondta el a község első embere, aki hozzátette, hogy ezt követően csupán az építmény belső, illetve külső festése marad hátra.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Szolgáltatás
Sírok gondozását vállalom Nagykárolyban, a református és Mesterrészi...
Tovább >>>
Állás
Németországi munkalehetőség (nő-férfi) beteggondozói munkakörben, Bayern-Nünberg környékén. Jelentkezni...
Tovább >>>
Állás
Németországi munkalehetőség (nő-férfi) beteggondozói munkakörben, Bayern-Nürnberg környékén. jelentkezni...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
A kém, aki dobott engem
Ma, 18:40
Audrey (Mila Kunis) és Morgan (Kate McKinnon) a legjobb barátnők, élnek, mint hal a vízben a nyüzsgő Los Angelesben. Egészen addig, amíg ki nem derül, hogy Audrey expasija (Justin Theroux) kém, és elszánt bérgyilkosok üldözik, akik történetesen épp a csajok lakásán kötnek ki. A duó akcióba lendül, és beszáll a nemzetközi kémjátszmába, csak egy a gond: halvány lila gőzük sincs, hogy mit csinálnak. A szálak Európába vezetnek, és miközben az önjelölt Mata Harik a nyomukban lihegő gyilkosokkal próbá
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Hol nyaralsz legszívesebben?
Tengerparton
Hegyekben
City Tour-on
Ahol a pénztárca engedi
Nincs pénzem nyaralásra
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. augusztus 20.
Túl sokat beszélsz hétfőn. Mostanában egyre többet és többet beszélsz, és egyre kevesebbet cselekszel. Ez pedig oda vezethet, hogy mindenki unja a szavaidat, te magad is. Talán te magad is arra vágysz hogy a szájhősködés helyett a valódi cselekvésnek add át a helyet. Ma tedd meg azt, amiről már régóta beszélsz és csak beszélsz.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. augusztus 20.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1/2 csomag leveles tészta, 50 dkg csiperke gomba, 30 dkg füstölt kolbász, 2 gerezd fokhagyma, 6 dl tej, ...