Felvételi a Babeş-Bolyaira
Utoljára módositva: 2014-09-04 09:02:45

Szeptember 5–6-án, 9–13 óra között lehet jelentkezni az egyetem szatmárnémeti kirendeltségén a tanítóképző és a közigazgatási szakra.

 

A kolozsvári Babeş-Bolyai Tudományegyetem Pszichológia és Neveléstudományi Karának szatmárnémeti kihelyezett tagozata a 2014–2015-ös egyetemi évre tart felvételit az Óvodai és elemi oktatás pedagógiája szakirányra. Nappali tagozaton még van tizennégy költségtérítéses hely, távoktatáson pedig 22, szintén költségtérítéses hely. A képzés időtartama három év. Felvételi kritériumok: az érettségi vizsga átlagjegye (50 százalék), a nyelvi és alapvető matematikai kompetenciákat mérő teszt eredménye (50 százalék). Ugyanebben az időszakban lehet jelentkezni a közigazgatási szakra, ahol román nyelven nappali tagozaton harminc fizetéses hely, távoktatáson tizenkilenc hely van, magyar nyelven kilenc állami és harmincöt fizetéses hely van. Az írásbeli pénteken 9–13 óra között lesz Szatmárnémetiben, a Petőfi Sándor utca 47. szám alatti székházban. A felvételi-eredményeket szeptember 8-án függesztik ki, óvásokat 9–10-én lehet benyújtani, az óvások eredményeit 10-én teszik közzé. A hely elfoglalása a felvételi okiratok leadásával és a tandíj első részének kifizetésével történik; a helyekre vonatkozó újraleosztási kérelmeket szeptember 11-én lehet leadni, az újraelosztást követő eredmények kifüggesztése 12-én lesz. A végső eredményeket szeptember 15-én teszik közzé — tájékoztatott Végh Balázs Béla docens.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Eladó Ingatlan
Eladó 78 ár beltelek a Vetési úton. Tel.:...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. február 19.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 25 dkg csicseriborsó, 1 l zöldségleves-alaplé, 2 db burgonya, 1 szál póréhagyma, 2 gerezd fokhagyma, olívaolaj, só, bors, ...