Felvételit hirdet a BBTE
Utoljára módositva: 2019-06-19 20:53:42

A Babeş–Bolyai Tudományegyetem a 2019/2020-as egyetemi tanévre 4975 tandíjmentes, több mint 9400 tandíjas és 2700 távoktatási helyet hirdet meg az alapképzési felvételire.

A tandíjmentes helyek közül 60 helyre a roma nemzetiségű jelentkezők felvételizhetnek, 170 helyre a vidéki középiskolák végzettjei, míg további 177 helyre a határon túli román nemzetiségű jelentkezők. A BBTE-re felvételizők 244 alapképzési program (távoktatási és csökkentett látogatású képzés), valamint 217 magiszteri program (távoktatási és csökkentett látogatású képzés) közül választhatnak. A nyári felvételi július 16. és 31. között zajlik. A beiratkozási időszakra, a felvételi vizsgákra, az eredmények kifüggesztésére, a fellebbezések benyújtására, a helyek visszaigazolására, valamint a fennmaradó helyek újraosztására vonatkozó tudnivalókat a BBTE egyes karai határozzák meg. Részletes információk a http://admitere.ubbcluj.ro/hu/ honlapon.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit teszel szíved egészségének megóvása érdekében?
Naponta legalább 20 percert sétálok
Sok gyümölcsöt fogyasztok
Figyelek arra, hogy eleget aludjak
Megválogatom, milyen ételeket fogyasztok
Nem foglalkozom különösebben ilyesmivel
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. október 20.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 60 dkg sertéstarja, só, frissen őrölt bors, 3 ek. napraforgóolaj, 8 dkg füstölt szalonna, 2 fej vöröshagyma, 1 ...