Fergeteges humorest Kiss Ádámmal és Benk Dénessel
Utoljára módositva: 2018-08-30 11:08:59

Nem kell már sokat várni a felhőtlen kikapcsolódásra, és egy újabb fergeteges humoresten tornáztathatjuk meg a rekeszizmainkat. Hosszabb idő után visszatér Szatmárnémetibe sokak kedvence, Kiss Ádám és Benk Dénes egy közös humoresttel.

A Showder Klub nagyágyúi újból városunkba látogatnak, hogy egy felhőtlen és nevetéssel teli humorestet tartsanak, hiszen két legendás nagy dumás nevetteti meg a közönséget szeptember 18-án.

A Showder Klub című tévéműsor állandó szereplőit valószínűleg Szatmárnémetiben sem kell bemutatni a könnyedebb műfajok kedvelőinek. A lányok által jóképűnek titulált Kiss Ádámtól megtudjuk majd, hogyan lehet lapos tányérral pókerezni, miért visel napszemüveget a nap, és mit jelent a wellnessajánlatokban a csokoládépakolás, míg Benk Dénes, a Kiss Kiss Benk Benk című könyv szerzői közül a Benk Benk fogja nevettetni a szatmári közönséget.

A nagyszerűnek ígérkező humorestre (amely a Humor Sapiens, A felegyenesedés hátrányai címet kapta) szeptember 18-án, kedden 17 óra 30 perctől kerül sor, az előadás helyszíne pedig a G. M. Zamfirescu Művelődési Ház (Transilvania súgárút 3. szám).

Jegyek elővételben már kaphatóak az RMDSZ szatmárnémeti székházában, a Mihai Viteazul utca 10. szám alatt hétköznaponként 9 és 16 óra között. Egy egyszemélyes belépőjegy ára mindössze 35 lej, további információkért hívják a 0799.857.996-os telefonszámot!

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. november 12.)


    KONYHA
    Hozzávalók a húsgolyóhoz: 1 db vöröshagyma (kisebb), 2 gerezd fokhagyma, 1 csokor petrezselyemzöld, 50 dkg darált sertéscomb, 1 db ...