Fergeteges humorest Kiss Ádámmal és Benk Dénessel
Utoljára módositva: 2018-08-30 11:08:59

Nem kell már sokat várni a felhőtlen kikapcsolódásra, és egy újabb fergeteges humoresten tornáztathatjuk meg a rekeszizmainkat. Hosszabb idő után visszatér Szatmárnémetibe sokak kedvence, Kiss Ádám és Benk Dénes egy közös humoresttel.

A Showder Klub nagyágyúi újból városunkba látogatnak, hogy egy felhőtlen és nevetéssel teli humorestet tartsanak, hiszen két legendás nagy dumás nevetteti meg a közönséget szeptember 18-án.

A Showder Klub című tévéműsor állandó szereplőit valószínűleg Szatmárnémetiben sem kell bemutatni a könnyedebb műfajok kedvelőinek. A lányok által jóképűnek titulált Kiss Ádámtól megtudjuk majd, hogyan lehet lapos tányérral pókerezni, miért visel napszemüveget a nap, és mit jelent a wellnessajánlatokban a csokoládépakolás, míg Benk Dénes, a Kiss Kiss Benk Benk című könyv szerzői közül a Benk Benk fogja nevettetni a szatmári közönséget.

A nagyszerűnek ígérkező humorestre (amely a Humor Sapiens, A felegyenesedés hátrányai címet kapta) szeptember 18-án, kedden 17 óra 30 perctől kerül sor, az előadás helyszíne pedig a G. M. Zamfirescu Művelődési Ház (Transilvania súgárút 3. szám).

Jegyek elővételben már kaphatóak az RMDSZ szatmárnémeti székházában, a Mihai Viteazul utca 10. szám alatt hétköznaponként 9 és 16 óra között. Egy egyszemélyes belépőjegy ára mindössze 35 lej, további információkért hívják a 0799.857.996-os telefonszámot!

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mi a véleményed a határátkelőkön nemrégiben kialakult helyzetről?
Kész idegbaj, valamit tenni kell!
Meg kell oldani, hogy az itt lakók ne a külföldiek miatt szoruljanak háttérbe
Nem indulok útnak ezekben a napokban
Csendben kivárom a sorom
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. szeptember 15.)


    KONYHA
    Hozzávalók 4–6 pohárhoz: 50 dkg sárgabarack, 25 dkg zabkeksz, 2 dl habtejszín, porcukor, 2 csomag vaníliás cukor, őrölt fahéj. ...