Ferroli Open: Czebe Attila áll az élen
Utoljára módositva: 2018-11-02 10:48:44

Négy forduló után a torna favoritja, a magyarországi sakknagymester Czebe Attila (képünkön) vezeti a 11 100 lej összdíjazású Ferroli Open nemzetközi tornát, amelyet a Szatmárnémeti ACS Petra-Șah egyesület rendez.

Czebe Attila legyőzte a magyarországi Marjanovics Györgyöt, Alin Ardeleanu nemzetközi sakkmestert (ACS Petra-Șah) és az aradi Sorin Mihai Samut, de remizett a temesvári FIDE-mesterrel, Alexandru Ovidiu Stanciuval, így az utolsó öt parti előtt 3,5 ponttal vezeti a táblázatot. Az utolsó forduló partijai vasárnap 9 órakor kezdődnek, a díjkiosztó ünnepség várhatóan 15 órától lesz.

Pénteken kezdődött a B jelzésű torna is, amelyre azok a sakkozók nevezhettek, akiknek 1600-nál kevesebb pontjuk van az ÉLŐ-táblázatban. Összesen 44 nevezés érkezett, Szatmárnémetiből az Unio SK és a Voința SK küldött sakkozókat, továbbá Nagybányáról, Besztercéről, Kolozsvárról, Marosvásárhelyről, Tordáról és Bukarestből érkeztek játékosok.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Volt egyszer egy... Hollywood
Ma, 21:00
1969, Los Angeles. Egy munka nélkül maradt, western tévésorozatából kikerült, munkanélküli színész (Leonardo DiCaprio) és jó barátja, kaszkadőre (Brad Pitt) együtt próbálnak boldogulni Hollywood kegyetlen világában. Ez a világ azért kegyetlen, mert változik: Rick és Cliff eddig kiismerte magát a showbizniszben, de most bármerre járnak, arra kell rácsodálkozniuk, hogy minden megváltozott: a szabályok, a főnökök és a nők is…. Nincs nagyobb esemény annál a filmes világban, mint amikor Tarantino re
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. augusztus 18.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 2 ek. vaj, 1 fej vöröshagyma, 10 dkg liszt, 3 bögre tej, 15 dkg bacon, 25 dkg cheddar ...