Fesztivál: „A te esélyeid”
Utoljára módositva: 2012-11-20 09:00:07

Tanulásra szeretnék ösztönözni a diákokat azzal az egyhetes országos programmal, melynek megyei megnyitójára november 19–én került sor a Szatmár Megyei Tanfelügyelőség égisze alatt működő Tanügyiek Házában.

 Mariana Roman főtanfelügyelő és Dr. Ioan Viman igazgató a találkozón

Mariana Roman főtanfelügyelő és Dr. Ioan Viman igazgató a találkozón

Ennek igazgatója, Dr. Ioan Viman üdvözlő szavai után Mariana Roman főtanfelügyelő ismertette a heti eseménynaptárat. Mint elhangzott, „A te esélyeid” elnevezésű fesztivál 13. alkalommal kerül lebonyolításra, s az előző évekhez hasonlóan érdekes és változatos elfoglaltságot kínál azoknak, akik rászánják az időt, és bekapcsolódnak a napi történésekbe. A program november 19. és 25. között zajlik, amikor a Tanügyiek Házában szemléltetőeszközöket, iskola-újságokat bemutató kiállítás lesz megtekinthető. November 20–án a sárközújlaki Petőfi Sándor Általános Iskolában rajz– és üvegikon-kiállítás nyílik 15 órai kezdettel. November 22–én, csütörtökön a Szatmár Megyei Tanács kistermében az iskolaelhagyás témában szerveznek találkozót 14 órától. November 23–án, pénteken az angliai egyetemeken való tanulási lehetőségekről hallhatnak tájékoztatást a téma iránt érdeklődők 14 órától, a megyei tanácsnál. Nagykároly sem marad ki a rendezvényekből, ott a Vasile Lucaciu Általános Iskolában pénteken, 12 órától kulturális tevékenységekbe lehet bekapcsolódni. A heti programot november 24–én, szombaton egy vámfalui kirándulás zárja, itt a fazekasmesterség történetébe tekinthetnek bele az érdeklődők.

Karikás Enikő

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Eladó Ház
Eladó kertes ház főúton, 25 méteres utcafronttal, 35...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. november 12.)


    KONYHA
    Hozzávalók a húsgolyóhoz: 1 db vöröshagyma (kisebb), 2 gerezd fokhagyma, 1 csokor petrezselyemzöld, 50 dkg darált sertéscomb, 1 db ...