Fiatalokat az ANAF-hoz
Utoljára módositva: 2019-08-16 19:35:28

A rendszer felfrissítése és a mentalitás megváltoztatása érdekében a frissen végzett közgazdászok versenyvizsga nélküli alkalmazását javasolja Eugen Teodorovici pénzügyminiszter az Országos Adóhatósághoz (ANAF).

‘Idén körülbelül 2700 alkalmazott megy nyugdíjba az ANAF-tól. Azt javasoltam, mondjunk le erről a rendkívül nehézkes alkalmazási eljárásról, engedjük be a rendszerbe a fiatalokat. Tehát mindazok, akik mondjuk 8-as átlaggal elvégeztek egy közgazdaságtani egyetemet és államvizsgáztak, jelentkezhessenek és nyerjenek felvételt az ANAF-hoz. Hat hónapos próbaidő után pedig, aki jól végezte dolgát, marad a rendszerben’ – mutatott rá Teodorovici, hozzátéve, hogy szükség van a mentalitásváltásra a rendszerben.

Eugen Teodorovici, Natalia Intotero külhoni románokért felelős miniszter és Gabriel Leş védelmi miniszter részt vettek pénteken a Szatmár megyei Avasfelsőfaluban (Negreşti-Oaş) a településről elszármazottak találkozóján.

AGERPRES

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. november 20.)


  KONYHA
  Hozzávalók a húsgolyóhoz: 1 db vöröshagyma (kisebb), 2 gerezd fokhagyma, 1 csokor petrezselyemzöld, 50 dkg darált sertéscomb, 1 db ...