FIFA-bíró vezette a Fröhlich Kupa idei döntőjét
Utoljára módositva: 2018-05-25 17:58:17

A nemzetközi (FIFA) kitűzővel rendelkező Kovács István (Tisza) vezette a Német Demokrata Fórum nagykárolyi szervezete által kiírt Fröhlich Kupa nemzetközi labdarúgótorna idei döntőjét.

Az általános iskolás diáklegényeknek meghirdetett megmérettetés utolsó meccsén idén a kaplonyi Fényi István Általános Iskola és a nagykárolyi 3-as Számú Általános Iskola tanulói mérkőztek meg, s utóbbiak nyertek.

Schuller Lóránt főszervező szerkesztőségünknek elmondta, hogy kilencedik alkalommal rendezték meg a tornát, de a harmadik éve már nemzetközi jelleget öltött a magyarországi vendégek jelenlétének köszönhetően. Idén nyolc csapat vett részt a nagykárolyi Union Sport Sportbázis műfüves pályáján rendezett megmérettetésen, a legjobb három alakulat pedig kupákkal és érmekkel lett kitüntetve. Ugyanakkor az első helyezett, vagyis idén a kaplonyi diákok a vándorkupát is hazavihették egy évre. Zárásként minden csapat játékosa és tanára egy kétfogásos ebédet fogyasztott el az egyik helyi csárdában.

A torna végeredménye: 1. kaplonyi Fényi István Általános Iskola, 2. nagykárolyi 3-as Számú Általános Iskola, 3. Mezőfényi Általános Iskola, 4. Csomaközi Általános Iskola, 5. vállaji általános iskola, 6. Csanálosi Általános Iskola, 7. Teremi Általános Iskola, 8. Nagymajtényi Általános Iskola.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Figyelemmel követed-e az országban zajló politikai eseményeket?
Természetesen, a csapból is ez folyik
Persze, követem és egyetértek a tüntetőkkel
Dragnea és a Dăncilă-kormány mondjon le!
Nem érdekel egyáltalán a politika
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. június 25.
Szívesen erőltetnéd a világot, hogy megtörténjen egy változás. De azt is észreveheted, hogy nincsenek eszközeid ahhoz, hogy ezt a változást létrehozd. Ez az ellentmondás erős frusztrációt jelent a számodra. Olyan frusztrációt, amelyet érdemes lenne kezelned, és amelyet érdemes lenne tudatosan megfigyelned.
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. június 25.)


  KONYHA
    Hozzávalók: 1 csomag rétestészta (de leveles tésztával is jó), 10 dkg spenót, 20 dkg túró, 1 db tojás, ...