FIFA-bíró vezette a Fröhlich Kupa idei döntőjét
Utoljára módositva: 2018-05-25 17:58:17

A nemzetközi (FIFA) kitűzővel rendelkező Kovács István (Tisza) vezette a Német Demokrata Fórum nagykárolyi szervezete által kiírt Fröhlich Kupa nemzetközi labdarúgótorna idei döntőjét.

Az általános iskolás diáklegényeknek meghirdetett megmérettetés utolsó meccsén idén a kaplonyi Fényi István Általános Iskola és a nagykárolyi 3-as Számú Általános Iskola tanulói mérkőztek meg, s utóbbiak nyertek.

Schuller Lóránt főszervező szerkesztőségünknek elmondta, hogy kilencedik alkalommal rendezték meg a tornát, de a harmadik éve már nemzetközi jelleget öltött a magyarországi vendégek jelenlétének köszönhetően. Idén nyolc csapat vett részt a nagykárolyi Union Sport Sportbázis műfüves pályáján rendezett megmérettetésen, a legjobb három alakulat pedig kupákkal és érmekkel lett kitüntetve. Ugyanakkor az első helyezett, vagyis idén a kaplonyi diákok a vándorkupát is hazavihették egy évre. Zárásként minden csapat játékosa és tanára egy kétfogásos ebédet fogyasztott el az egyik helyi csárdában.

A torna végeredménye: 1. kaplonyi Fényi István Általános Iskola, 2. nagykárolyi 3-as Számú Általános Iskola, 3. Mezőfényi Általános Iskola, 4. Csomaközi Általános Iskola, 5. vállaji általános iskola, 6. Csanálosi Általános Iskola, 7. Teremi Általános Iskola, 8. Nagymajtényi Általános Iskola.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
A királynő kutyája
Ma, 15:00
A brit monarchia nagy napra ébredt, mikor Fülöp herceg egy csöpp corgival ajándékozta meg II. Erzsébetet, a híresen kutyabarát királynőt. A Buckingham palota eddig is az ugatástól volt hangos, de most az új jövevény, az izgága, rosszcsont, és irtó cuki Rex minden szabályt felrúg, amit négy tappancs csak felrúghat. Egyik csíny követi a másikat, de a bájos pofinak senki nem tud ellenállni. Ám mikor egy véletlen folytán Rex az utcára kerül, a luxus élet tovaszáll és hirtelen minden a feje tetejére
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Marvel kapitány
Ma, 16:50
A Marvel Studios az 1990-es években játszódó filmje, a Marvel Kapitány egy teljesen új kaland a Marvel mozis univerzumának eddig nem ismert periódusából, amely Carol Danverst követi nyomon. Mikor egy két idegen faj közötti galaktikus háború eléri a Földet, Danvers néhány szövetségessel együtt az események forgatagában találja magát, s hamarosan a világegyetem egyik legerősebb hősévé válik.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Bazi nagy francia lagzik 2.
Ma, 19:10
A Verneuil család ismét visszatér! Claude és Maria Verneuil újabb nehézséggel szembesül. Négy vejük, Rachid, David, Chao és Charles úgy döntenek, hogy családjaikkal együtt külföldön próbálnak szerencsét. Claude és Marie el sem tudják képzelni, hogy távol legyenek szeretteiktől, ezért mindent elkövetnek, hogy visszatartsák őket a költözéstől…
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szoktál-e méregteleníteni tavasszal?
Ünnepek után kell egy kis diéta
Mindig tartok néhány napos böjtöt, hogy kitisztuljon a szervezet
Fontos a méregtelenítés tavasszal, készülni kell a nyárra
Nem fogllkozom ilyesmivel
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. március 19.)


  KONYHA
    Hozzávalók: 40 dkg spenót (fagyasztott) bors só fokhagyma 4 dkg vaj 4 dkg liszt 7,5 dl tej szerecsendió ...