Fifor: a rendőrség létszámhiánnyal küzd
Utoljára módositva: 2019-07-31 15:29:43

A román rendőrség létszámhiánnyal küzd, jelentette ki szerdán Mihai Fifor ügyvivő belügyminiszter, leszögezve, minden kapitányságon elemezni fogják a helyzetet.

‘Senki számára nem titok, hogy a román rendőrség létszámhiánnyal küzd. A reggel adatokat kértem a létszámot illetően, a nap folyamán pedig a szakszervezettel is találkozom; tárgyalóasztalhoz akarok ültetni minden érdekelt felet, hogy minden döntésünket nagyon jól megalapozzuk. (…) Tudjuk azt is, hogy vannak nagyon sürgős tennivalók’ – fejtette ki Fifor a minisztériumban.

Hozzáfűzte, egy sürgősségi intézkedéscsomag kidolgozásán tevékenykednek, a nap folyamán több videókonferenciája is lesz, többek között a prefektusokkal is, mert a decentralizált intézmények koordinátoraiként őket is felelősség terheli.

‘Minden rendőrkapitányságnál aprólékos elemzést végzünk, hogy lássuk, vannak-e gondok, hiányosságok a működésben, és ha igen, sürgősen oldjuk meg ezeket. A következtetés nem változott: senki nem marad meg a rendszerben, aki nem végzi megfelelően a dolgát, mivel itt nincs középút, egyetlen út létezik – a törvényé’ – nyomatékosította az ügyvivő belügyminiszter.

Hangsúlyozta, amint a Raed Arafat által koordinált munkacsoport végez a törvénymódosító javaslatok kidolgozásával, jelentés készül, és mindent a nyilvánosság elé tárnak.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Halálos iramban: Hobbs & Shaw
Ma, 16:35
Nyolc film után – melyek összesen csaknem 5 milliárd dolláros bevételt hoztak világviszonylatban – a sorozat most bemutatja az első spinoff filmjét, melyben Dwayne Johnson és Jason Statham tér vissza, mint Luke Hobbs és Deckard Shaw. Amióta a kigyúrt Hobbs, az amerikai Diplomata Biztonsági Szolgálat lojális ügynöke, és a törvényen kívüli Shaw, az egykori brit elit kommandós először összecsaptak 2015-ben a Halálos iramban 7-ben, a duó sorra osztogatta egymásnak a beszólásokat és a pofonokat, mik
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Volt egyszer egy... Hollywood
Ma, 21:10
1969, Los Angeles. Egy munka nélkül maradt, western tévésorozatából kikerült, munkanélküli színész (Leonardo DiCaprio) és jó barátja, kaszkadőre (Brad Pitt) együtt próbálnak boldogulni Hollywood kegyetlen világában. Ez a világ azért kegyetlen, mert változik: Rick és Cliff eddig kiismerte magát a showbizniszben, de most bármerre járnak, arra kell rácsodálkozniuk, hogy minden megváltozott: a szabályok, a főnökök és a nők is…. Nincs nagyobb esemény annál a filmes világban, mint amikor Tarantino re
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit teszel a környezeted megóvásért?
Nem használok már műanyag szatyrokat
Energia- és víztakarékos háztartási gépeket vásárolok
Helyi termékeket vásárolok
Kisebb távolságok esetén nem ülök autóba, inkább a gyaloglást választom
A kényelemről nem tudok lemondani még akkor sem, ha az nem éppen környezetkímélő
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. augusztus 25.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 1 db konyhakész csirke, só, bors, 2 tk. kakukkfű (szárított, morzsolt), 3 db biocitrom (vagy lime), 1 fej ...