Fifor: a rendőrség létszámhiánnyal küzd
Utoljára módositva: 2019-07-31 15:29:43

A román rendőrség létszámhiánnyal küzd, jelentette ki szerdán Mihai Fifor ügyvivő belügyminiszter, leszögezve, minden kapitányságon elemezni fogják a helyzetet.

‘Senki számára nem titok, hogy a román rendőrség létszámhiánnyal küzd. A reggel adatokat kértem a létszámot illetően, a nap folyamán pedig a szakszervezettel is találkozom; tárgyalóasztalhoz akarok ültetni minden érdekelt felet, hogy minden döntésünket nagyon jól megalapozzuk. (…) Tudjuk azt is, hogy vannak nagyon sürgős tennivalók’ – fejtette ki Fifor a minisztériumban.

Hozzáfűzte, egy sürgősségi intézkedéscsomag kidolgozásán tevékenykednek, a nap folyamán több videókonferenciája is lesz, többek között a prefektusokkal is, mert a decentralizált intézmények koordinátoraiként őket is felelősség terheli.

‘Minden rendőrkapitányságnál aprólékos elemzést végzünk, hogy lássuk, vannak-e gondok, hiányosságok a működésben, és ha igen, sürgősen oldjuk meg ezeket. A következtetés nem változott: senki nem marad meg a rendszerben, aki nem végzi megfelelően a dolgát, mivel itt nincs középút, egyetlen út létezik – a törvényé’ – nyomatékosította az ügyvivő belügyminiszter.

Hangsúlyozta, amint a Raed Arafat által koordinált munkacsoport végez a törvénymódosító javaslatok kidolgozásával, jelentés készül, és mindent a nyilvánosság elé tárnak.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2020. február 29.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 50 dkg liszt, 10 dkg vaj, 2 db tojás, 2 dl tej, 2,5 dkg friss élesztő, 10 dkg ...